Η Γη της ελιάς: Δύσκολες στιγμές για την μικρή Αγγελική - Παραλίγο να πεθάνει

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της ελιάς: Δύσκολες στιγμές για την μικρή Αγγελική - Παραλίγο να πεθάνει

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην σειρά Γη της Ελιάς. Η Μυρτάλη είναι μπερδεμένη σχετικά με την προσωπική της ζωή, (παρόλο που το twitter έχει βρει ποιον θέλει στο πλευρό της), ενώ η μικρή Αγγελική παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της ελιάς

Επεισόδιο 10.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της. Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κάνει όλη την οικογένεια να καρδιοχτυπήσει. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω. Με τον Νίκο Γαλανό.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα μπει στη σειρά

Η σειρά, «Γη της Ελιάς» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει φέρει τα πάνω κάτω μιας και η πλοκή έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Ελένη» αναμένεται να δούμε μια καινούργια "εισβολή" στη σειρά καθώς ο Αποστόλης Τότσικας φαίνεται να είναι το πρόσωπο "φωτιά" που θα προκαλέσει αναταραχές.

Μάλιστα, τα γυρίσματα του ηθοποιού αναμένεται να ξεκινήσουν τέλος Σεπτεμβρίου όπου μεταξύ άλλων θα υποδυθεί τον Σωκράτη Δρακόπουλο, έναν γοητευτικό άνδρα που μένει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο σχετικά με το Ελαιόλαδο και είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που υιοθέτησαν ο Μάνος με τη Μαρίνα.