GNTM: Η Άννα έκανε μία αποκάλυψη σοκ για την Κάτια! «Αυτό που της είχα ζητήσει...»!

Τα είπε όλα με το που βγήκε από το παιχνίδι!

GNTM: Η Άννα έκανε μία αποκάλυψη σοκ για την Κάτια! «Αυτό που της είχα ζητήσει...»!

Η Άννα Χατζή παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και έκανε μία αποκάλυψη σοκ για την φίλη της Κάτια! «Αυτό που της είχα ζητήσει...»!

Η Άννα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα που θα πάει ταξίδι στο Μιλάνο.

Έτσι σήμερα ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν η Κάτια τη "χαντάκωσε" με την συναίσθημα που της έδωσε στην χθεσινή φωτογράφιση.

«Δεν θεωρώ πως η Κάτια με χαντάκωσε. Της το είχα ζητήσει κιόλας να μου δώσει τον θυμό. Γενικότερα έχω χαρακτηριστεί ως η πιο νευρική παίκτρια. Οπότε είπα στην Κάτια να μου τον δώσει γιατί το έχω ούτως ή άλλως έμφυτο μέσα μου. Αλλά τους φάνηκε υπερβολικό. Είναι πολύ λεπτές οι διαφορές. Της ζήτησα τον θυμό γιατί έχω πιο πολύ δυναμισμό μέσα μου, μπορώ πιο εύκολα να βγάλω τον θυμό. Είμαι σαν παιδί οξύθυμη».

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της!

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, είδαμε την Άννα Χατζή να μας "χαιρετά", με την χειρότερη φωτογραφία, μια "ανάσα" πριν την τελική πεντάδα. Η παίκτρια μάλιστα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της!

Αν και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, η ίδια είναι ικανοποιημένη με την πορεία της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο περίμενε περισσότερα από τον εαυτό της.

Όσο για την ημέρα που περιμένουν όλοι, μάθαμε πότε και που θα γίνει, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για αυτόν.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που το ταξίδι του GNTM τελειώνει εδώ για εμένα. Είναι ένα κρίσιμο σημείο. Δεν ήθελα να φύγω τώρα, αλήθεια, είναι ό,τι χειρότερο. Δεν έχω λόγια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα και θέλω να βγω έξω να δουλέψω, αλλά έχω και μία μικρή απογοήτευση που έφυγα τώρα».

TAGS