Απίστευτο! Έπαιζε βιολί του καθώς έπεφτε από το αεροπλάνο! Το βίντεο που θα σας καθηλώσει!

Απίστευτο! Έπαιζε βιολί του καθώς έπεφτε από το αεροπλάνο! Το βίντεο που θα σας καθηλώσει!
Έναν… διαφορετικό στόχο έθεσε ένας Αυστραλός για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά του, ο οποίος περιελάμβανε βουτιά από αεροπλάνο χωρίς ρούχα.

Ο λόγος για τον μουσικό Γκλεν Ντόνελι, ο οποίος επιθυμούσε να κάνει skydiving, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα για την ασφάλειά του και ταυτόχρονα να παίξει μερικά κομμάτια στο βιολί του μέχρι να φτάσει στο έδαφος. Διαβάστε παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια της πτώσης, ο Ντόνελι έπαιξε και το «Happy Birthday», ενώ σε δήλωσή του στο BBC, είπε: «Όταν το αλεξίπτωτο άνοιξε, ήμουν ελεύθερος να παίξω βιολί… ήταν μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας».

Ωστόσο, απώτερος στόχος του Ντόνελι ήταν η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με την εικόνα που υπάρχει για σώμα ανάμεσα στους άνδρες.

Ο Ντόνελι, όταν ήταν 18 ετών, ξεκίνησε να αγχώνεται για την εικόνα του σώματός του, όταν συνάδελφός του σχολίασε αρνητικά την κοιλιά του.



Πηγή: Athens Magazine

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

H πρώτη ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη μετά την απειλή για μηνύσεις: «Σε 8 μέρες θα…»

H Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει τον Σάκη Ρουβά και τον γιο τους Αλέξανδρο! Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά – γιου! (Photo)

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το απρόοπτο περιστατικό που τους χάλασε το ταξίδι στην Τουρκία! Δε φαντάζεστε τι συνέβη… (Photo)