Πολύ γέλιο! Καθηγητής κάνει διασκευή στο «Μαμά» για τις Πανελλαδικές γίνεται viral!

Το «hit» του Sin Boy σε μια απολαυστική διασκευή!

Πολύ γέλιο! Καθηγητής κάνει διασκευή στο «Μαμά» για τις Πανελλαδικές γίνεται viral!

Καθηγητής λυκείου αποφάσισε να κάνει διασκευή στο τραγούδι «Μαμά» του Sin Boy και να το ράψει στα μέτρα των μαθητών που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις! Το αποτέλεσμα προσφέρει πολύ γέλιο και έχει γίνει viral!

Το τραγούδι έγινε viral και σπάσει κάθε ρεκόρ στα views στο Youtube!

Από ότι φαίνεται, όμως, έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για πολλούς άλλους.

Μετά τους δημοτικούς συμβούλους, ήρθε η σειρά ενός καθηγητή να διασκευάσει το κομμάτι.

Συγκεκριμένα, ένας καθηγητής μαθηματικών σε φροντιστήριο θέλησε να χαλαρώσει τους μαθητές πριν τις Πανελλήνιες, να τους διασκεδάσει και να τους ευχηθεί «καλή επιτυχία» με τον δικό του τρόπο.

Έτσι, έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο που πραγματικά τα σπάει!

Ο καθηγητής από την Θεσσαλονίκη παριστάνει τον Sin Boy μέσα στην τάξη και τραγουδά τα mama...θηματικά μπροστά από έναν πίνακα με εξισώσεις.

Επικό τρολάρισμα για Master Chef: Ο Φιλιππίδης και ο Χαϊκάλης σατιρίζουν το «Εν κουλί αυτό»;

Για ακόμα μια φορά το παιχνίδι μαγειρικής του STAR, Master Chef βρέθηκε στο στόχαστρο της... σάτηρας!

Αυτή τη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης σατηρίζουν το "Εν κουλί αυτό;" και ρίχνουν τι διαδίκτυο!

Θα θυμάστε βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα τον απίστευτο καβγά του Κύπριου παίκτη του Master Chef, του Χαράλαμπου με τον Παντελή οι οποίοι έγιναν για λίγο ομάδα σε μία δοκιμασία. Κατά τη δοκιμασία παρακολουθήσαμε τον Χαράλαμπο, εκνευρισμένο με τον συμπαίκτη του να κρατάει ένα κατσαρολάκι και να του λέει: "Εν κουλί αυτό;". Επρόκειτο για μία παρασκευή που θα έμπαινε στο εσωτερικό των σου που είχε ετοιμάσει ο Παντελής για το οποίο ήταν κάθετα αντίθετος ο Χαράλαμπος. Φυσικά, ο συγκεκριμένος καβγάς έγινε... viral και ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέλαβε να το σατιρίσει με παρτενέρ τον Παύλο Χαϊκάλη.

Το βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θα σας κάνει να... λιώσετε από τα γέλια με τον Πέτρο Φιλιππίδη να κρατάει μία κούπα καφέ, να τον ανακατεύει με ένα κουταλάκι και να του επαναλαμβάνει: "Εν κουλί αυτό;'.

Madwalk 2019: Τα παραλειπόμενα της βραδιάς σε ένα απολαυστικό βίντεο!

H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, το MadWalk 2019 by Serkova- The Fashion Music Project, ήρθε για ακόμη μία χρονιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands ένωσαν τις δυνάμεις τους με αγαπημένους καλλιτέχνες για να μας παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Στο εντυπωσιακό σκηνικό στο κατάμεστο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας παρουσιάστηκαν μοναδικά acts με δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand, άφησαν για μια ακόμα χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις!

Δείτε τις δηλώσεις από το κόκκινο χαλί και τις εμφανίσεις σε ένα απολαυστικό βίντεο: