Βίντεο που συγκλονίζει: Πύθωνας καταβρόχθισε αδέσποτο σκύλο! Πολύ σκληρές εικόνες!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Βίντεο που συγκλονίζει: Πύθωνας καταβρόχθισε αδέσποτο σκύλο! Πολύ σκληρές εικόνες!

Βίντεο που συγκλονίζει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πύθωνας καταβρόχθισε αδέσποτο σκύλο στην Ινδία. Πολύ σκληρές εικόνες.

Τη σπάνια στιγμή που ένας τεράστιος πύθωνας καταπίνει τη λεία του στη φύση κατέγραψε ένας Ινδός κινηματογραφιστής.

Το φίδι με μήκος σχεδόν 4 μέτρα άρχισε να καταπίνει σιγά-σιγά, ένα αδέσποτο σκυλί. Το τεράστιο στόμα του ερπετού ανοίγει και αρχίζει να καταβροχθίσει το σκύλο από το κεφάλι. Ωστόσο, μετά από μόλις 14 δευτερόλεπτα, ο πύθωνας κάνει εμετό το θήραμά του και φεύγει.

Σύμφωνα με τον φυσιοδίφη κινηματογραφιστή, η απόφαση του πύθωνα να εγκαταλείψει το γεύμα του έγινε, πιθανότατα, εξαιτίας της παρουσίας ενός άλλου θηρευτή στην περιοχή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πύθωνες προτιμούν να εγκαταλείψουν το θήραμά τους και να απομακρυνθούν, επειδή νιώθουν ότι κινδυνεύουν.

Σκληρό βίντεο! Έβαλε τον σκύλο της στο στεγνωτήριο και γέλαγε υστερικά με το θέαμα!

Σκληρό βίντεο! Έβαλε τον σκύλο της μέσα στο στεγνωτήριο και γέλαγε υστερικά με το θέαμα!

Έξαλλοι είναι οι λάτρεις των ζώων βλέποντας μια γυναίκα στο Τέξας των ΗΠΑ να βάζει τον σκύλο της στο στεγνωτήριο ρούχων και να γελά υστερικά μόλις το βάζει σε λειτουργία.

Το βίντεο, το οποίο η γυναίκα έκανε livestream στο Instagram, έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο και την δείχνει να κακοποιεί άσκοπα τον σκύλο της, τοποθετώντας τον στο στεγνωτήριο.

Έβαλε το κουτάβι στο στεγνωτήριο και γελούσε υστερικά
«Θα το κάνω. Θα τον βάλω στο στεγνωτήριο. Του αρέσει, δείτε» λέει η γυναίκα στο live βίντεο, το οποίο έκτοτε διαγράφηκε αν και κατέγραψε ένας χρήστης του Twitter συγκεντρώνοντας πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές.

Αφού έβαλε το κουτάβι της μέσα στο στεγνωτήριο και έκλεισε την πόρτα, η γυναίκα έβαλε μπρος την συσκευή και άρχισε να γελά υστερικά ενώ το καημένο ζώο γυρνούσε μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγο μετά, άνοιξε την πόρτα και έδειξε το κατοικίδιο ζώο της, το οποίο έντρομο έφυγε τρέχοντας από το μηχάνημα και μακριά από την ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα συνέχισε να γελά γυρνώντας την κάμερα προς τον σκύλο της – το οποίο κρυβόταν κάτω από το τραπέζι του σαλονιού στην άλλη άκρη του δωματίου – ζητώντας μάλιστα συγνώμη από το σαφώς τρομοκρατημένο κουτάβι της.

Έξαλλοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την κακοποίηση του σκύλου
Ένας χρήστης του Twitter, που έτυχε να παρακολουθήσει το βίντεο, του μοιράστηκε ξανά και ζήτησε από τους υπόλοιπους χρήστες να αναφέρουν την άγνωστη γυναίκα, που είναι από το Ντάλας, σύμφωνα με την New York Post. «Κάποιος να καλέσει την αστυνομία γι’ αυτή την κοπέλα. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζει να έχουν σκυλιά ή άλλα κατοικίδια. Είναι καταχρηστικός ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται» τουίταρε η χρήστης.

Άλλοι έδωσαν το βίντεο στην τοπική αστυνομία και στην οργάνωση PETA και ζήτησαν να απομακρυνθεί ο σκύλος από αυτή την γυναίκα. «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι γι’ αυτό. Είναι άρρωστο» έγραψε ένας χρήστης. «Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να συλληφθεί για κακοποίηση ζώου. Μάθετε ποιος είναι» πρόσθεσε.

Τελικά, κάποιος κατάφερε να βρει τον λογαριασμό στο Instagram αυτής της γυναίκας, αλλά το προφίλ της διαγράφηκε από την κοινωνική πλατφόρμα. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει άγνωστο, αν τελικά επενέβη η αστυνομία και αν συνέλαβε την νεαρή γυναίκα.

Να σημειωθεί πάντως, πως η κακοποίηση ζώων είναι ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται έντονα και στην Ελλάδα με αυστηρά πρόστιμα για όσους συλλαμβάνονται, αν και ευτυχώς, κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει live μετάδοση κακοποίηση ζώου με αυτό τον τρόπο στην χώρα μας.

Ο παιχνιδιάρης σκύλος που έχει γίνει viral! - Μπορεί ακόμα και να... πετάξει! (Video)

Πηγή: pronews.gr