Το συγκλονιστικό blazer των H&M που θα χρειαστείς το φθινόπωρο

Δεν θα το αποχωριστείς φέτος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το συγκλονιστικό blazer των H&M που θα χρειαστείς το φθινόπωρο

Είναι συγκλονιστικό το καρό blazer της νέας συλλογής των H&M, δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.
Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία του officewear και να διαθέτει αρκετά στοιχεία από τις ανδρικές γραμμές, όμως πλέον αποτελεί βασικό κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, που φοριέται σε κάθε περίσταση.

Εάν αναρωτιέστε τι να φορέσετε πάνω από τα ρούχα σας, αφού ο καιρός απαιτεί έστω κι ένα ελαφρύ πανωφόρι τότε η καλύτερη και πιο στιλάτη απάντηση που έχουμε να σας δώσουμε είναι το καρό σακάκι των H&M!

Όπως κι αν επιλέξετε να το φορέσετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αναβαθμίσει το φθινοπωρινό στιλ και θα δώσει μια σοφιστικέ νότα.

Καρό blazer των H&M- 34.99 ευρώ

καρό μπέιζερ H&M

Το ντύσιμό σου θα απογειωθεί άμα το συνδυάσει με το σατέν μπλουζάκι των H&Μ

Φρενίτιδα στα H&M με ένα light pink blazer

Αν δεν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα blazer, πολύ κακώς και συμβαίνει αυτό. Είναι trends που πρέπει όλες να ακολουθήσουμε. Συνδυάζεται άψογα με όλα σου τα ρούχα, ενώ ανάλογα το μήκος μπορείς να το φορέσεις και σαν φόρεμα. Αυτό το light pink από την συλλογή των H&M είναι το ιδανικό.

Το blazer είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα πανωφόρια για του φθινοπώρου και όχι μόνο, αφού μπορούν να φορεθούν όλους του μήνες, ανάλογα το ύφασμα και το μήκος που έχουν τα μανίκια. Φέτος τα σακάκια έχουν γίνει basics για την γκαρνταρόμπα σου και τα βλέπουμε σε πολλές εκδοχές στο street style.

Αυτό είναι το ροζ blazer

ροζ μπλέιζερ H&M

TAGS