Τα τελευταία χρόνια, και όσο η γνωστή, γλυκιά «μάστιγα» των social media διογκώνεται, οι τεχνικές μακιγιάζ, τα προϊόντα και τα εργαλεία αυξάνονται και πληθύνονται! Και φυσικά η διαμάχη μεταξύ των makeup artists και των youtubers φουντώνει!

Τι έχουν, όμως, οι πρώτοι να προτείνουν ενάντια στην Kim Kardasian και στις τεχνικές της;

Την τελευταία διετία, μας προτρέπουν να ενδώσουμε σε ένα επιμελώς ατημέλητο δέρμα, με διαφάνειες και δίνοντας την αίσθηση ότι μόλις έχουμε ολοκληρώσει μια ολοκληρωμένη θεραπεία spa και ενυδάτωσης. Το Nude Skin της Mesauda (24,90€) είναι το key product!

nude skin foundation-700x700

 

Δε διστάζουν να φέρουν στο προσκήνιο τις αγαπημένες τεχνικές του strobing και του highlighting, με τη χρήση σχεδόν αποκλειστικά υγρών και κρεμωδών προϊόντων όπως το Smooth Skin της NYC  (7.19€) !

 

12241-simulation-hd-pack-smooth-skin-primer-01-700x700

Ο ορός, τα essential oils και οι ενυδατικές κρέμες  γίνονται καθημερινοί και απαραίτητοι σύμμαχοι των γυναικών στην εκστρατεία υπέρ των trends! Oil infusion Serum (16,50€) και Oil Infusion Argan Oil Moisture (15,80€) θα σας προσφέρουν απλόχερα μια έκρηξη ενυδάτωσης!

 

oil infusion serum oil infusion argan oil moisture

Σύμφωνα με τους γκουρού, τα χείλη διακατέχονται από μια πιο εκλεπτυσμένη όψη, εξίσου ενυδατική με το δέρμα και προϊόντα σε στικ με αντιλιακή προστασία προασπίζουν το αγαπημένο μέσο ανταλλαγής πληροφοριών! Αν αναφερθούν σε χείλη με ένταση, το κερασί έχει την τιμητική του, διαφανές και απλωμένο πάντα με πινέλο, ώστε να καταφέρετε την τοποθέτηση μιας λεπτής στρώσης του αγαπημένου σας lipstick αναδεικνύοντας, στην ουσία, την ελαφρώς δαγκωμένη εκδοχή των χειλιών σας. Το Εxpert Last Lip Color στο χρώμα 432 (5,39€)  θα σας ενθουσιάσει αφού παρά την ενυδατική του σύσταση θα μείνει στα χείλη σας για ώρα. Εφαρμόστε με το Retractable Lip Brush της Astra (10,50€).

 

expert last lip color

Το eyeliner πάντα στο απόλυτο μαύρο σε elegant, λεπτές γραμμές, έρχεται να αναδείξει τη φυσική γραμμή του άνω βλεφάρου χωρίς φλυαρίες! Ενώ η Mega Lash Mascara της Mesauda (8.90€) οργανώνει τις βλεφαρίδες σας στην πιο δυνατή smokey παράταξη που έχετε δημιουργήσει ποτέ δίνοντας την αίσθηση ότι κοιμηθήκατε με rolley στα βλέφαρα σε σχέση με το γύρισμά τους.

 

masc

Το χρώμα στα μάτια αποτελεί αγαπημένο trend των καλλιτεχνών του προσώπου για όλο το 2016, με το μπλε να κλέβει την παράσταση. Το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις. Από το γαλάζιο του ουρανού όπως τo Waterproof Eyepencil Kost στο χρώμα 04 (3,50€) με ελαφριά λάμψη ως το βασιλικό, ματ, βαθύ μπλε του ωκεανού που θα το βρείτε στη σκιά My Eyeshadow Astra 09 (5.90€).

 

waterproof eyepencil-700x812-700x700 my_eyeshadow_b_en-700x700

 

«Aπό τον Βασίλη Τσικέ -Creative Director των O-morfia Cosmetics”

Enjoy!

loading...