Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, φροντίζει καθημερινά την εμφάνιση της. 

Τι είναι αυτό, όμως, που πραγματικά χρειάζεται μια γυναίκα για να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση; Η λέξη που ψάχνεις είναι τσάνταΈνα από τα αξεσουάρ που θα σε κάνουν να λάμψεις, πέρα από τα κοσμήματα, είναι μια όμορφη, σικάτη και στυλάτη, τσάντα. Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε για σένα τα καλύτερα σχέδια που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Φυσικά αυτό δεν θα το καταφέρναμε χωρίς την βοήθεια της εταιρείας Penny Christidi, η οποία με τα σχέδια και τις εξαιρετικές τιμές της έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον..  Για να βρεις περισσότερα σχέδια με έκπτωση 25% πάτα ΕΔΩ!

Το brand Penny Christidi επιδιώκει να αφηγείται ιστορίες μέσα από την παράδοση σε κάθε συλλογή. Ύστερα από χρόνια πειραματισμού και έχοντας τα απαραίτητα εφόδια και την εμπειρία, κατέληξε να έχει ως σχεδιαστική σφραγίδα την παράδοση την Ελληνική αλλά και εξερευνώντας όλο τον κόσμο. Η κουρελού είναι το βασικό υλικό που από το 2012 ο κόσμος το έχει λατρέψει στα σχέδια του brand. Κάποιες από τις συλλογές αγαπήθηκαν τόσο ώστε έγιναν βασικές συλλογές του Penny Christidi. H συλλογή Tagari Collection είναι καθαρά ελληνική και εμπνευσμένη από τα κλασικό ταγάρι, η Tatenda Collection θα πει ευγνώμον σε μια Αφρικάνικη διάλεκτο, από όπου είναι εμπνευσμένη τόσο σχεδιαστικά με τις έντονες γωνίες όσο και μέσα από τα african υφάσματα στο εσωτερικό κάθε τσάντας. Η τελευταία συλλογή Khanty Collection πήρε το όνομα της από μια φυλή στην Σιβηρία με το ίδιο όνομα, νομάδες, που διατηρούν μέχρι σήμερα τα λαϊκά τους χαρακτηριστικά.

Η δημιουργός σεβόμενη όλες τις υπάρξεις χρησιμοποιεί μόνο οικολογικό τεχνόδερμα, δερματίνη και γούνες σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά.

Άξιο να σημειωθεί είναι το γεγονός πως, η καλοκαιρινή σειρά είναι έτοιμη και όλα τα προιόντα του brand διατίθενται για λιανική και χονδρική πώληση. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

 

 

loading...