Τέλος στην τραγωδία της Αίγινας! Το DNA έδειξε πως οδηγός ήταν ο...

Τέλος  στην τραγωδία της Αίγινας! Το DNA έδειξε πως οδηγός ήταν ο...
Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο θρίλερ που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες ως προς το ποιος ήταν ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα τον περασμένο Αύγουστο. Σήμερα η εφημερίδα Freddo φέρνει στο φως νέο πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων που εστάλη πριν από λίγα 24ωρα στην ανακρίτρια Πειραιά και αναφέρει ξεκάθαρα ότι βρέθηκε το DNA του 77χρονου Θ. Λυκουρέζου τόσο στα χειριστήρια της μηχανής, όσο και στο πηδάλιο του ταχύπλοου.

Το νεότερο αυτό πόρισμα έρχεται στο φως λίγες μόλις μέρες μετά την εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη,στην οποία αναφερόταν πως από τα ευρήματα του μοιραίου ταχύπλοου προκύπτει ότι στο τιμόνι την ώρα της σύγκρουσης δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του Θρασύβουλου Λυκουρέζου, αμφισβητώντας τους μάρτυρες που ήθελαν τον 77χρονο να κυβερνά τη μοιραία ημέρα το σκάφος.

Έρχεται επίσης μετά από ένα άλλο πόρισμα που είχε σταλεί στις 31 Αυγούστου στις δικαστικές αρχές και ανέφερε απλώς όλα τα δείγματα DNA που είχαν βρεθεί στο ταχύπλοο, χωρίς όμως να υπάρχει τότε συγκριτικό DNA. Το συγκεκριμένο μάλιστα πόρισμα είχε δημιουργήσει και τη λανθασμένη όπως αποδεικνύεται εντύπωση, την οποία είχαν υιοθετήσει πολλά από τα θύματα της τραγωδίας, ότι ο Λυκουρέζος δεν ήταν ο κυβερνήτης του ταχύπλοου και κάποιον καλύπτει.

Το νεότερο όμως πόρισμα είναι σαφές και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ότι τελικά κυβερνήτης του Duente ήταν ο 77χρονος.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, Α. Κούγιας, μιλώντας στην εφημερίδα δήλωσε έκπληκτος από τις εξελίξεις, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο πόρισμα.

«Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις που θα διαφωτίσουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Πιστεύω όμως ότι η έρευνα που θα δώσει τις πιο κρίσιμες απαντήσεις είναι η έρευνα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου όλων όσοι ισχυρίζονται ότι ήταν στο σκάφος και όλων όσοι έφτιαξαν αυτό το σενάριο. Επιθυμούμε να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος και όχι απλά να διαψευσθούν όσοι είπαν ψέματα, αλλά και όσοι συγκάλυψαν την υπόθεση», είπε.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

To ξέσπασμα της μάνας του Σάββα που τεμάχισε την Άννυ: «Δεν πιστεύω ότι…»

Βαρύς ο πέλεκυς για την δολοφονία της μικρής Άννυ: Ισόβια στον πατέρα και τον Νικολάι – Ποια είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα;

Μικρή Άννυ: Ένοχοι Σάββας και Νικολάι για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό – Ένοχη και η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Τα καλύτερά μας σήμερα

Το H&M σύνολο που είναι σε έκπτωση και πρέπει να αποκτήσετε άμεσα γιατί θα γίνει μόδα


Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;


Επιτέλους!Ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιείς τον αφρό μαλλιών!