Υπόθεση Μπεν: Μαρτυρία φέρνει νέα τροπή! Πως βρήκε φρικτό θάνατο ο μικρός;

Υπόθεση Μπεν: Μαρτυρία φέρνει νέα τροπή! Πως βρήκε φρικτό θάνατο ο μικρός;
Νέα τροπή πήραν για ακόμα μία φορά οι έρευνες στο επίμαχο χωράφι που έπαιζε πριν από 25 χρόνια ο μικρός Μπεν με την οικογένειά του.

Οι Βρετανοί αστυνομικοί αποκάλυψαν στους εκπροσώπους των διεθνών μέσων ενημέρωσης, πως μάρτυρας κατέθεσε και υπέδειξε τον περασμένο Ιούνιο, το σημείο που πιστεύει πως καταπλακώθηκε ο Μπεν Νίνταμ, από μπάζα που άδειαζε ο εκσκαφέας.



Ο ντετέκτιβ Jon Cousins, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Η περιοχή προετοιμάζεται για μια πλήρη έρευνα η οποία θα ξεκινήσει σύντομα και θα διαρκέσει μερικές ημέρες. Αυτή η τοποθεσία μπήκε στην προσοχή μας τον περασμένο Ιούνιο." Ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του μάρτυρα και αρκέστηκε να πει πως οι έρευνες προχωρούν με την αισιοδοξία να είναι μεγάλη. Ακριβώς αντίθετες πάντως είναι οι σκέψεις του Έντι Νίνταμ. Ο παππούς του μικρού Μπεν που παρέμεινε στην αγροικία επί δύο ώρες, είπε φεύγοντας πως δεν πιστεύει να προκύψουν νέα στοιχεία που θα δώσουν τέλος στο θρίλερ.



«Είμαι σίγουρος ότι κάνουν φανταστική δουλειά. Είναι η καλύτερη ομάδα και οι καλύτεροι αρχαιολόγοι στον κόσμο. Αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα βρουν κάτι παρόλο που δουλεύουν εξαιρετικά σκληρά», είπε και συνέχισε: «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν όταν όταν ξαναπάτησα το πόδι μου εδώ. Ένιωσα απαίσια».

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Λάρισα: Αποκάλυψη βόμβα από την 6χρονη Νικολέτα – Άνοιξε το στόμα της στους ψυχολόγους και…! (photos)

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες;

Φρίκη χωρίς τέλος: Τρεις μέρες τεμάχιζε την Άννυ – Όλη η απολογία του «πατέρα» – Θαμμένα μέλη στο Πεδίο του Άρεως;

Τα καλύτερά μας σήμερα

Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» απρόσμενα – Ποιοι πέθαναν νέοι; (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το πιο trendy παντελόνι της σεζόν! Τρόποι να το φορέσεις σωστά…

Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!