Βάσω Λασκαράκη: Η Θεσσαλονικιά που κατέκτησε την μικρή οθόνη, η πολυτάραχη ζωή της και το διαζύγιο που της στοίχισε!

Βάσω Λασκαράκη: Η Θεσσαλονικιά που κατέκτησε την μικρή οθόνη, η πολυτάραχη ζωή της και το διαζύγιο που της στοίχισε!

Είναι μία από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ και όχι άδικα, αφού είναι πάντα γλυκιά και συμπαθητική.


Πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες μας το 2005, μετά την αποφοίτησή της από την Δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και λίγα χρόνια μετά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά Η Πολυκατοικία.

Το 2005, κατέβηκε στην Αθήνα για να δουλέψει επαγγελματικά ως ηθοποιός και λίγο καιρό αργότερα, έκανε ο τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας». Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά μάλιστα, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της, όταν συμμετείχε στη συγκεκριμένη σειρά, δεν ζούσε ακόμα μόνιμα στην Αθήνα διότι δεν της άρεσε σαν πόλη και θεωρούσε δύσκολη τη ζωή στη πρωτεύουσα. Γι αυτό για ένα διάστημα πηγαινοερχόταν μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης.

Το 2007, συμμετείχε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Ίχνη». Από το 2008 έως το 2011, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά «Η Πολυκατοικία», μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα.

Η ζωή του Μάνου Πίντζη μέσα από 15+1 φωτογραφίες!

Από το 2011 έως το 2013, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα», από την οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω εγκυμοσύνης στην κόρη της, παρ' όλο που η πρώτη γνώρισε τεράστια επιτυχία. Από το 2014 έως το 2017, την βλέπαμε να πρωταγωνιστεί στην οικογενειακή/κωμική σειρά του Alpha TV, «Το σόι σου».

Στο θέατρο, έχει κάνει πολλές δουλειές, -αρκετές μάλιστα όσο ήταν ακόμη φοιτήτρια στο Κ.Θ.Β.Ε.- ωστόσο, το 2008, έκανε την πρώτη της γνωστή δουλειά, η οποία ήταν στην παράσταση «Η Πεντάμορφη και το τέρας».

Τη σεζόν 2009-2010, συμμετείχε στην παράσταση «Το άνθος του κάκτου» ενώ παράλληλα, το 2010, πρωταγωνίστησε και στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Τη σεζόν 2011-2012, έπαιξε στην επιτυχημένη παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Άντρες και γυναίκες διάσημοι στην ίδια ηλικία! Ποιος δείχνει νεότερος; [photos]

Τη σεζόν 2012-2013, συμμετείχε στην παράσταση με τίτλο «Βαλ' τον υπουργό στην πρίζα» και τη σεζόν 2014-2015, συμμετείχε στην παράσταση «Πριν το χάραμα».

Στον κινηματογράφο, έκανε το ντεμπούτο της, το 2014, μέσα από την ταινία «Πέμπτη και 12».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, το 2008 γνώρισε στα γυρίσματα της σειράς "Η Πολυκατοικία" τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, έγιναν ζευγάρι.



Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 24 Οκτωβρίου 2013 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Εύα (10 Νοεμβρίου2013).

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιο του με δήλωση της δικηγόρου τους στα ΜΜΕ.

Πόσο όμως έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα εμφανισιακά η Βάσω Λασκαράκη;

2007
Όχι, αν δεν ξέραμε σίγουρα πως είναι η ηθοποιός, δεν θα την αναγνωρίζαμε ποτέ με αυτά τα μαλλιά.

2009
Τα κοντά, σγουρά μαλλιά παραμένουν, αλλά το πιο ανοιχτό χρώμα τη φωτίζει και αρχίζει να θυμίζει την ηθοποιό που όλοι ξέρουμε.

2010
Το καρέ είναι μεγάλη τάση φέτος, αλλά η συγκεκριμένη εκδοχή με τις έντονες μύτες δεν είναι η αγαπημένη μας. Ούτε για τώρα, ούτε για τότε.

2011
Η χρονιά που ξεκινά να πρωταγωνιστεί στα Κλεμμένα Όνειρα τη βρίσκει με μακριά, καστανά μαλλιά. Μας άρεσε πολύ!

2012
Χαλαροί κυματισμοί στα μακριά καστανά μαλλιά της, σε συνδυασμό με κόκκινο κραγιόν = τελειότητα.

2013
Με ηλιοκαμένο δέρμα και ενώ περιμένει το πρώτο της παιδάκι, η ηθοποιός μοιάζει πιο γλυκιά από ποτέ.

2014
Στη βάφτιση της κόρης της Εύας, με σκούρα καστανά μαλλιά, καφέ smokey eye μακιγιάζ και απαλό ροζ κραγιόν στα χείλη.

2015
Το ίσιο look στα σκούρα καστανά μαλλιά παραμένει, αν και οφείλουμε να πούμε πως την κάνει να δείχνει ελαφρώς πιο μεγάλη από όσο είναι.

2016
Με ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμες άκρες και κυματισμούς στα μαλλιά, η ηθοποιός λάμπει πραγματικά.

2017
Οι αλλαγές από την περσινή χρονιά δεν είναι μεγάλες, εκτός από το μήκος των μαλλιών της που ανέβηκε ελαφρώς.

Με πληροφορίες από wikipedia...