Όταν ο Σον Κόνερι μίσησε τον... James Bond! Οι σταρ που μισούν τους πετυχημένους ρόλους τους

Όταν ο Σον Κόνερι μίσησε τον... James Bond! Οι σταρ που μισούν τους πετυχημένους ρόλους τους

Μπορεί να έγιναν γνωστοί μέσα από συγκεκριμένους ρόλους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και μεγάλοι φαν των ρόλων αυτών! Παρακάτω θα βρεις ποιοι διάσημοι μισούν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους!


Η Κέιτ Γουίνσλετ δεν τρελαίνεται με τον ρόλο της Ρόουζ στον "Τιτανικό" παρά το ότι είναι ο ρόλος που την ανέδειξε. Κοιτώντας πίσω λοιπόν η Κέιτ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τον ρόλο της και μάλιστα έχει δηλώσει: "Σε κάθε σκηνή όταν την ξαναβλέπω αναρωτιέμαι: "Μα καλά την έκανες έτσι;" Ακόμη και η αμερικανική προσφορά μου είναι χάλια" όπως είχε πει στην Telegraph.


keit


Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν είναι και μεγάλος φαν του "Έντουάρντ" που τον έκανε διάσημο αλλά και της ταινίας Twilight. Μάλιστα σε πολλές συνεντεύξεις του δείχνει να κοροιδεύει την ταινία. Συγκεκριμένα έχει πει πως είναι ένα γελοίο άτομο που είναι 108 ετών και είναι ακόμη παρθένος!


twilight


Ο Άνταμ Μπρόντι δεν μισεί τον Σεθ Κόεν - τον χαρακτήρα που έπαιζε στο The O.C.- απλά μισεί το να μιλάει για αυτόν! Σε συνέντευξή του μάλιστα στην Huffington post είπε πως έχει εξαντλήσει το να μιλάει για αυτόν τον χαρακτήρα μέσα στο μυαλό του.


NEW YORK, NY - SEPTEMBER 14:  Adam Brody and Leighton Meester attend The Cinema Society with The Hollywood Reporter & Samsung Galaxy S III host a screening of

Ο Κρίστιαν Μπέιλ που έχασε την ψυχραιμία του κάποια χρόνια πριν στα γυρίσματα κάποια ταινίας και είναι ακρετά ικανοποιημένος από την ερμηνεία του στην ταινία American Psycho και δεν έχει και πολλά αρνητικά σχόλια να κάνει για την εμφάνισή του στην ταινία Batman. Βέβαια είχε παίξει στο μιούζικαλ Newsies στα 17 του χρόνια αν και ήθελε να τον πάρουν στα σοβαρά. Είχε πει πως το να παίξει σε μιούζικαλ δεν ήταν καλό για την καριέρα του. Η αλήθεια είναι πως μια χαρά καριέρα έκανε βέβαια.

beil


Και όμως ο πρώτος James Bond που δεν είναι άλλος από τον Σον Κόνερι δεν τρελλάθηκε ποτέ ιδιαίτερα με τον ρόλο που τον έκανε γνωστό! Ο ίδιος λέει πως είναι περήφανος για τον ρόλο που τον έκανε γνωστό και άλλαξε την ζωή του αλλά δεν ξετρελλάθηκε κιόλας με τον ρόλο που υποδύθηκε. "Μάλιστα έχει πει πως μισούσε πάντα τον Τζέιμς Μποντ και θα ήθελε να τον σκοτώσει”.


EDINBURGH, UNITED KINGDOM - JUNE 16: Micheline Connery and Sir Sean Connery attends the opening film of The Edinburgh Film Festival: The Illusionist on June 16, 2010 in Edinburgh, Scotland. (Photo by Ian Jacobs/Getty Images)

Και φυσικά η Μπλέικ Λάιβλι έγινε γνωστή από την σειρά "Gossip Girl" και πιο συγκεκριμένα από τον ρόλο της Σερένα. Η αλήθεια είναι όμως πως στην πραγματικότητα δεν της άρεσει καθόλου το "μήνυμα" που περνούσε μέσα από την σειρά. Μάλιστα η ίδια έχει εξηγήσει στο Allure πως ο ρόλος αυτός δεν της αρέσει μιας και δεν θα ήταν καθόλου περήφανη αν είχε δώσει σε κάποιον κοκαΐνη, αν είχε πυροβολήσει κάποιον και αν είχε κοιμηθεί με το αγόρι κάποιας άλλης κοπέλας.

fla


Και η Μέγκαν Φοξ δεν είναι ιδαίτερα ικανοποιημένη από τον ρόλο της στην ταινία που την έκανε γνωστή και δεν είναι άλλη από το Transformers όπως έχει δηλώσει στο Entertainment Weekly. "Φυσικά δεν μπορώ να είμαι αχάριστη με την ταινία αυτή που με έκανε γνωστή και μου άνοιξε πολλές πόρτες αλλά όλοι ξέρουν πως η ταινία αυτή δεν έχει σχέση με την υποκριτική. Η Φοξ που έπαιξε στις δυο πρώτες ταινίες όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιζε και στην τρίτη απάντησε πως έτσι κι αλλιώς ή θα έτρεχε ή θα φώναζε ή και τα δύο μαζί στην ταινία! Η ίδια έχει πει πως ο σκηνοθέτης ήταν ένας εφιάλτης οπότε και υποθέτουμε πως δεν το ευχαριστήθηκε κιόλας.


fox


O Μαρκ Γουόλμπεργκ θεωρείται πλέον ένας πετυχημένος ηθοποιός το Χόλιγουντ όμως τον ...πρόσεξε στο "The Happening", για το οποίο ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του πως δεν ήταν το καλύτερο της καριέρας του παρά το ότι του άνοιξε αρκετές πόρτες.


mark


Η Κάρι Φίσερ που έγινε γνωστή από την θρυλική ταινία Star Wars είπε πως ο Τζόρτζ Λούκας της κατέστρεψε τη ζωή. Η ίδια μάλιστα έχει πει πως εξαιτίας της ταινίας έχει αρκετούς φαν αλλά και ανθρώπους που την παρακολουθούν για μια ολόκληρη ζωή!


fis


womenonly.gr



Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Φιλιά διάσημων ζευγαριών της ελληνικής showbiz που μας έμειναν αξέχαστα- Ποια μας συγκίνησαν και ποια μας σόκαραν


Οι διάσημες που έμειναν… μισές- Ποιες έχασαν από 15 μέχρι 50 κιλά!


Σαν δυο σταγόνες νερό! Αυτά είναι τα δίδυμα αδέλφια των celebrities


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Ελένη Μενεγάκη: Λιάζεται στα Άχλα και ετοιμάζει την επόμενη εκπομπή της – Όλες οι λεπτομέρειες!


Άστραψε και βρόντηξε η Έλενα Ακρίτα! Το δημόσιο μήνυμα στον Μπογδάνο και το εξώδικο!


«Ήμουν βομβαρδισμένο τοπίο, με έσπρωχναν με το καροτσάκι να…»: Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο