Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί ο κόσμος να τον βλέπει κάθε απόγευμα στο “Μπρούσκο” και να έχει αγαπήσει τον “Ματθαίο” μέσα από το ρόλο του αλλά ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Κούλλης Νικολάου; Τι απαντά στη Μαρία Σολωμού που τα έβαλε με τις κυπριακές σειρές; Θα συνεχιστεί για 4η χρονιά το “Μπρούσκο”, κι αν ναι θα συμμετέχει η Ελένη Βαΐτσου; Έχει βγάλει χρήματα από αυτήν τη δουλειά και ποια είναι η σχέση του με τους Έλληνες παραγωγούς; Άλλωστε, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους με όποιο κόστος…

IMG_1958copy

Στην Ελλάδα το “Μπρούσκο” πάει πολύ καλά. Να υποθέσω πως ο τέταρτος κύκλος είναι δεδομένος;
Εάν η ζωή είναι δεδομένη τότε είναι και το “Μπρούσκο”. Είναι κάτι που συμφωνήθηκε και δεν νομίζω ν’ αλλάξει.

Ωστόσο διάβαζα πως υπάρχουν διάφοροι ηθοποιοί, μεταξύ αυτών και η Ελένη Βαΐτσου που είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει να είναι στη σειρά.
Έχουμε συμφωνήσει με το 100% των συντελεστών και η Βαΐτσου είναι η πρώτη που συμφώνησε. Η συνέντευξη που παίχτηκε είχε γίνει σε προγενέστερο χρόνο αλλά προβλήθηκε τώρα και βλέπετε άλλαξαν πολλά.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να έρθετε μόνιμα στην Ελλάδα;
Όχι δεν το έχω σκεφτεί ποτέ χωρίς να σημαίνει πως δεν πρόκειται να γίνει και ποτέ. Ένας τόπος που θα μπορούσα να ζήσω είναι η Ελλάδα καθώς και η Κύπρος είναι Ελλάδα. Η ζωή μου όμως είναι στημένη εδώ και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω.

Οι παραγωγοί βγάζουν τελικά χρήματα ή μόνο δίνουν;
Είμαστε δύο ηθοποιοί, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο υποφαινόμενος. Έχουμε δουλειά, το ότι δε βγάζουμε λεφτά σημαίνει πως δεν γινόμαστε πλούσιοι, όχι πως δεν έχουμε να φάμε. Περάσαμε και πολύ δύσκολα, αλλά έχουμε μια τεράστια ευθύνη έναντι πολλών ανθρώπων. Χωρίς υπερβολή και με κίνδυνο να φανώ αλαζόνας, θεωρώ πως το “Μπρούσκο” και τα “Δίδυμα φεγγάρια” γίνονται με πενιχρά λεφτά, σχεδόν το 1/4 του ποσού που διέθετε κάποτε η τηλεόραση για μια σειρά, αλλά η ποιότητα είναι 100% καλύτερη. Δεν πιστεύω πως έχει γίνει στην Ελλάδα καλύτερο επίπεδο παραγωγής σε καθημερινή σειρά.

Με τον Ανδρέα Γεωργίου πώς γνωριστήκατε;
Τον Ανδρέα τον ξέρω από παιδί. Δουλεύαμε και οι δύο στη τηλεόραση και η κοινωνία εδώ είναι μικρή. Κάποια στιγμή είχε φύγει για το “Dream Show”. Υπήρξε εξ’ αρχής χημεία και μια αμοιβαία εκτίμηση. Όταν επέστρεψε στην Κύπρο και άρχισε να δραστηριοποιείται ήρθε και μου είπε: “Νομίζω ότι δύο αν γίνουμε ένα θα είμαστε καλύτερα” και έτσι ξεκινήσαμε το 2011. Θεωρώ ότι ήταν για να σμίξουμε τον Ανδρέα. Ταιριάζουμε στον τρόπο που δουλεύουμε, που σκεφτόμαστε. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

you 149 cover

loading...