Ο Μάξιμος ξέρει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η Ρουμπίνη. Αυτή όμως το αρνείται κατηγορηματικά. Για πόσο ακόμα; Ωστόσο, η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στο φως… Η Μαρία πιέζεται και από τη Νεφέλη και από τον Αντρέα να κάνει κάτι που η ίδια δεν θέλει: έναν ακόμα συμβιβασμό και να ξανασμίξει με τον Αντρέα… Την ίδια στιγμή, η Ρεγγίνα αρχίζει να θυμάται… και μέσα σε όλα θυμάται ότι δεν δολοφόνησε η ίδια το αγόρι εκείνο το βράδυ… Μια μεγάλη ιστορία μυστήριου αρχίζει γιατί ο Πέτρος δίνει στον εκβιαστή της Ρεγγίνας ακόμα περισσότερα λεφτά για να καλύψει ένα έγκλημα που η ίδια ποτέ της δεν έκανε… Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης τον πιέζει για να μάθει τον πραγματικό λόγο που έδωσε όλα αυτά τα χρήματα στον Χρήστο. Αλλά το ένα ψέμα φέρνει τ’ άλλο κι όταν η αλήθεια αποκαλυφθεί θα είναι επώδυνη! Ο Μάξιμος είναι σίγουρος πως το μωρό της Ρουμπίνης είναι δικό του, παρότι κανείς από το περιβάλλον της, ούτε αυτή η ίδια, δεν το παραδέχεται. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης προσπαθεί να το εξακριβώσει από τον Ηρόδοτο, αλλά μπερδεύεται περισσότερο. Ο Ηρόδοτος βάζει το σπόρο της ζήλιας στον Σάββα, ότι ο Μίλτος σαλιαρίζει με μια κοπέλα. Ο Σάββας γίνεται έξαλλος κι όταν ο Μίλτος το παραδέχεται και το αντιμετωπίζει σαν κάτι φυσιολογικό, γίνεται καβγάς. Η Ηρώ δεν βρίσκει νόημα πια στη ζωή της, αφού δεν τραβάει κανένα ερωτικό ζόρι, αλλά όλα αλλάζουν όταν η αδερφή της τής λέει πως ο Μάνος κατεβαίνει Κύπρο για να τη διεκδικήσει ξανά. Η Ρεγγίνα, σε μια έξοδό της με τον Δημήτρη, πέφτει πάνω στον Χρήστο, τον νεαρό που εκβίαζε τον Πέτρο. Ο Αντρέας με τον Ευθυμίου σχεδιάζουν καινούριους τρόπους να καταστρέψουν τον Φίλιππο οικονομικά. Ο Μιχαήλ πηγαίνει στο σπίτι της Ευδοκίας και περνάνε μια ερωτική βραδιά. Ο Μάξιμος ψωνίζει βρεφικά στο μωρό, αλλά όταν πηγαίνει στη Ρουμπίνη με τα δώρα, αυτή τον διώχνει. Μετά καλεί στο σπίτι της τον Πέτρο και του ζητάει να διαδώσουν πως είναι μαζί ένα χρόνο και πως το μωρό είναι δικό του! Ο Πέτρος δεν μπορεί να πει όχι στη Ρουμπίνη κι έτσι δέχεται την πρότασή της. Παράλληλα, ο Μιχαήλ έρχεται πολύ κοντά με την Ευδοκία και οι δυο τους κάνουν ένα νέο ξεκίνημα αδιαφορώντας για την Παυλίνα. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ επιστρέφει στο σπίτι του και η Παυλίνα του κάνει σκηνή, αφού καταλαβαίνει πως κάτι παίζει… Η Ρεγγίνα εξαφανίζεται για άλλη μια φορά και με το που επιστρέφει σπίτι ζητάει από τον Δημήτρη να χωρίσουν, σε μια προσπάθεια να τον ελευθερώσει από το πρόβλημά της! Στο μεταξύ, ο Αντρέας γίνεται πιο διεκδικητικός και χωρίς δεύτερη κουβέντα κάνει έρωτα με τη Μαρία μετά από πολλούς μήνες.

Ρουμπίνη και Πέτρος μαζί;
Η Ρουμπίνη βγαίνει για βόλτα με τη νεογέννητη κόρη της και τον Πέτρο. Αυτή την τρυφερή στιγμή καταγράφει ο φακός ενός παπαράτσι! Το νέο για τη σχέση της Ρουμπίνης και του Πέτρου διαρρέει αυτόματα προς όλες τις κατευθύνσεις προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Η Μαρία πείθεται για άλλη μια φορά από τον Αντρέα και αρνείται να δώσει το παιδί στον Φίλιππο για να πάνε μαζί στην Αθήνα. Στο μεταξύ, η Ρεγγίνα πάει να συναντήσει τον Χρήστο με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ ταυτόχρονα η Παυλίνα πιάνει στα πράσα τον Μιχαήλ με την Ευδοκία. Η Παυλίνα, αφού έχει πιάσει τον Μιχαήλ να φιλιέται με την Ευδοκία, του ζητάει να χωρίσουν. Το επόμενο πρωί ο Μιχαήλ μετακομίζει σε ξενοδοχείο και καταρρακώνεται με αυτό που έχει κάνει. Η Ρεγγίνα αντιμετωπίζει τον Χρήστο αποφασισμένη, στο τέλος όμως υποκύπτει στον εκβιασμό του. Ο Φίλιππος αγανακτεί με τη στάση της Μαρίας και πάει να της ζητήσει τα ρέστα! Παράλληλα, η Ρεγγίνα αποκαλύπτει στον Δημήτρη το μεγάλο της μυστικό… Στο τέλος, η Παυλίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Ευδοκία πρόσωπο με πρόσωπο.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

Μπορεί στην Ελλάδα το «Ρουά Ματ» να κόπηκε ξαφνικά, στην Κύπρο όμως η σειρά θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, εμμένοντας ωστόσο και στη Μεγαλόνησο στο πρόωρο φινάλε της. Οσο για τα γυρίσματα, η τελευταία κλακέτα του σκηνοθέτη ακούστηκε στις 24 Νοεμβρίου, με τους πρωταγωνιστές να αποχαιρετά ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη συνεργασία αυτή. Πρώτη έκανε την κίνηση ματ… η Μαρία Κορινθίου, η οποία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου και αργά το απόγευμα την ακολούθησε η Ελενα Λιασίδου, η οποία έγραψε τα παρακάτω άκρως συγκινητικά λόγια… «24/11/2015 Η 6η σκηνή του 66ου επεισοδίου (666 τυχαίο; Δεν νομίζω!) ήταν και η τελευταία μου σκηνή στο “Ρουά Ματ”! Μια σειρά που αγάπησα πολύ έφτασε στο τέλος της! Ευχαριστώ από καρδιάς την παραγωγή, τους σκηνοθέτες μας αλλά κυρίως τα παιδιά των συνεργείων, τους αφανείς ήρωες που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε “Ρουά Ματ”! Σας αγαπώ!». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από μια φωτογραφία με όλους τους Ελλαδίτες ηθοποιούς: «Η τελευταία φωτό! Σας ευχαριστώ όλους. Πάει κι αυτό το ταξίδι! “Ρουά Ματ” τέλος!». Οσο για τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο μπορεί να μην ανέβασε φωτογραφία αλλά σχολίασε καυστικά το τέλος της σειράς: «Πάει το “Ρουά Ματ”. Αυτό ήταν! Και τώρα σπιτάκι μας. Μπράβο ΑΝΤ1, τα μισά σίριαλ να βλέπει ο κόσμος», εννοώντας με αυτό το τελευταίο ότι το κανάλι του Αμαρουσίου κόβει τις σειρές.

πηγή: TV24

loading...