Η εγκυμοσύνη της Μελίνας σκορπίζει σε όλους χαρά και πιο πολύ τον Αχιλλέα, αλλά παράλληλα τους γεμίζει με αγωνία και φόβο να πάνε όλα καλά και επιτέλους αυτό το παιδί να γεννηθεί. Οι καταστάσεις όμως που θα βιώσει το ζευγάρι, δεν βοηθούν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση, αφού η ταλαιπωρία και η έντονη συναισθηματική φόρτιση δεν είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι στην κατάσταση της Μελίνας.

Οπως θα δούμε παρακάτω, σε μια συζήτηση που έχουν, ο Αχιλλέας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και λέει στη Μελίνα: «Αγάπη μου, να σου πω κάτι; Νιώθω ότι δεν τη χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου». Η Μελίνα τον ρωτάει γιατί το λέει αυτό κι ο Αχιλλέα της εξηγεί: «Δεν το συζητάς πολύ… Δεν κάνουμε σχέδια, δεν μου έχεις πει να πάμε να ψωνίσουμε μωρουδιακά, να φτιάξουμε το δωμάτιο. Γιατί;».
Τότε η Μελίνα τού ανοίγει την καρδιά της και του λέει την αλήθεια: «Φοβάμαι. Είμαι και προληπτική, δεν θέλω να κάνουμε τίποτα ακόμα», αλλά ο Αχιλλέας την καθησυχάζει και της απαντά ότι δεν πρέπει να φοβάται: «Να μη φοβάσαι τίποτα. Το μωρό αυτό θα γεννηθεί, το ξέρω!», της λέει και την αγκαλιάζει.
Την ίδια στιγμή, από μακριά όμως, ακούγεται το ουρλιαχτό της Μαρίνας: «Βοήθεια… Βοήθεια…». Ο Αχιλλέας με τη Μαρίνα πετάγονται, ταράζονται και αρχίζουν να τρέχουν προς τα εκεί που ακούστηκε η φωνή. Η Μελίνα φωνάζει ότι κάποιος ζητάει βοήθεια, όταν έρχεται ο Μάθος από μακριά και τους λέει: «Τρέξτε, η Μαρίνα έπεσε από το άλογο». Ολοι φτάνουν κοντά στο κορίτσι που είναι στο έδαφος αναίσθητο και η Μελίνα ρωτάει πολύ ταραγμένη αν έχει σφυγμό. Αμέσως τρέχουν στο νοσοκομείο και η Μελίνα μαζί, που αρχίζει να ζει το δράμα της οικογένειας πολύ έντονα. «Χτύπησε άσχημα και μπήκε έκτακτο χειρουργείο», ενημερώνει τη Δάφνη, η οποία βλέποντάς τη σ’ αυτή την κατάσταση της λέει: «Να πάνε όλα καλά, προσεύχομαι για το παιδί, αλλά εσύ είσαι χλωμή σαν λεμόνι» και ο Αχιλλέας γεμάτος αγωνία και φόβο συμπληρώνει: «Πες της τα, είναι και έγκυος». Η Δάφνη προσπαθεί να την περιποιηθεί και να της φέρει να φάει αλλά η Μελίνα δεν δέχεται, ενώ ο Αχιλλέας την προειδοποιεί: «Καλά, αν δεν φας δεν φεύγω για το νοσοκομείο. Πάμε να σε βάλω να ξαπλώσεις». Η Μελίνα ζητάει να κάνει πρώτα ένα μπάνιο, αλλά ο Αχιλλέας τη βλέπει εξαντλημένη και της λέει: «Αργότερα, ξάπλωσε πρώτα λίγο γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί». Η Μελίνα κλαίει και του λέει ότι δεν μπορεί να ησυχάσει γιατί σκέφτεται τη Μαρίνα και ο Αχιλλέας της ξεκαθαρίζει: «Ακουσέ με Μελίνα μου, τη Μαρίνα τη λατρεύω, αλλά δεν θέλω να πάθεις τίποτα. Τόσες ώρες ορθοστασία στο νοσοκομείο, δεν θα σου κάνει καλό. Είσαι έγκυος, το όνειρο της ζωή μας. Θέλω να ξεκουράζεσαι. Αυτό το παιδί πρέπει να γεννηθεί. Να ξέρεις ότι σε μαλώνω, επειδή δεν προσέχεις καθόλου».

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος χαροπαλεύει – Εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς!
Ο Αχιλλέας τής φοράει τις πιτζάμες για να φύγει και να πάει στο νοσοκομείο. «Ξάπλωσε, θα σου φέρω φαγητό από κάτω και μετά θα φύγω για το νοσοκομείο» της λέει, αλλά η Μελίνα τον διώχνει και του λέει ότι έχει τη Δάφνη να την περιποιηθεί. Ο Αχιλλέας ανήσυχος τη φιλάει και φεύγει. Στη συνέχεια η Μελίνα κάθεται λίγο, αλλά δεν μπορεί να ησυχάσει γιατί σκέφτεται ότι γίνεται το χειρουργείο και αυτή δεν είναι εκεί για να συμπαρασταθεί. Ετσι αποφασίζει να κάνει ένα μπάνιο και να ξαναπάει στο νοσοκομείο.
Η εξάντλησή της είναι μεγάλη και όπως είναι ξαπλωμένη αισθάνεται μια μικρή αδιαθεσία και έναν ελαφρύ πόνο. Σηκώνεται χωρίς να δώσει σημασία και πάει να κάνει ένα μπάνιο. Την ώρα όμως που ετοιμάζεται ο πόνος γίνεται πιο οξύς και βλέπει λίγο αίμα. Κάθεται πάλι στο κρεβάτι τρομοκρατημένη και ο φόβος την κυριεύει: «Οχι Θεέ μου, ας μην είναι κάτι σοβαρό, ο Αχιλλέας δεν πρέπει να μάθει τίποτα, ξέρω ότι μέσα του είναι κομμάτια για τη Μαρίνα κι έχει να φροντίσει κι εμένα», μονολογεί και βουρκώνει.
Μετά από αρκετή ώρα, η Μελίνα ξανασηκώνεται και κοιτάζει αν η αιμορραγία έχει σταματήσει, ευτυχώς φαίνεται ότι δεν ήταν προς το παρόν κάτι πολύ ανησυχητικό και αφού αποφασίζει να το κοιτάξει μόνη της με το γιατρό, ηρεμεί για λίγο, ντύνεται και ξαναπάει στο νοσοκομείο, όπου είναι όλοι εκεί. Μόλις τη βλέπει ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος: «Εχεις τρελαθεί, δεν έπεσες για ύπνο;», της λέει. «Δεν μπορούσα, με έτρωγε η ανησυχία. Τελείωσε το χειρουργείο;» ρωτάει, αλλά ο Αχιλλέας δεν ακούει τίποτα: «Ελα, θα σε πάω σπίτι, δεν θέλω να ξεχνάς ούτε στιγμή ότι είσαι έγκυος. Θα σε πάω τώρα στο σπίτι», της λέει και την παίρνει αγκαλιά να φύγουν. Η Μελίνα δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να κλαίει: «Ελα αγάπη μου, δεν θέλω να κλαις. Θα κάνεις ένα μπάνιο και θα ξαπλώσεις. Πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου και το μωρό μας. Στο κάτω-κάτω θέλω να κάνουμε θετικές σκέψεις, θέλω να ελπίζω», προσπαθεί να της δώσει κουράγιο κι ας είναι και ο ίδιος κουρέλι.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ραγισμένες Καρδιές»: Η Γκιουλσερέν νεκρή – Ο θρήνος του Τζιχάν!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ