Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Στέφανος καλείται να βάψει τα χέρια του με αίμα κι αυτό για χάρη της Σοφίας. Ναι, γιατί ακόμα και μέσα από τη φυλακή η Σοφία έχει τον τρόπο να κινεί τα νήματα… Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Στέφανος δεν είναι μόνος του, αλλά έχει ως σύμμαχο και συνένοχο την Ηρώ…

Η Ηρώ καταφέρνει να μπει κρυφά μέσα στο σπίτι της Μάρθας και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι όταν αντιλαμβάνεται ότι αυτή βρίσκεται κοντά. Η Μάρθα δεν διστάζει να σκοτώσει τη γυναίκα που κρατάει, ενώ η Ηρώ γίνεται μάρτυρας του φρικτού φονικού. Ο Στέφανος της δίνει εντολή να φύγει αμέσως από εκεί αφού πρώτα σβήσει τα αποτυπώματά της. Παράλληλα, στο μυαλό του Στέφανου τριγυρίζουν οι οδηγίες της Σοφίας που του ζητά να επαναλάβει ό,τι έκαναν πριν από δέκα χρόνια με τον Χρήστο. Η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα καθώς από λεπτό σε λεπτό θα φτάσει η Μάρθα για να πάρει τα χρήματα που της έχει υποσχεθεί ο Στέφανος. Ο τελευταίος βγάζει το όπλο από το συρτάρι και περιμένει.

Δείτε ακόμη: Απαγωγή σοκ στο «Δαχτυλίδι της φωτιάς»: Η Μαρίνα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών

Η Μάρθα εμφανίζεται. Ζητάει τα χρήματα. Η βαλίτσα είναι έτοιμη. Τα μετράει αλλά πριν τελειώσει γυρίζει και τον απειλεί με ένα όπλο στο χέρι. Τον πρόλαβε. Ακολουθεί πάλη. Πέφτουν κάτω στο χαλί και ο Στέφανος την πυροβολεί δύο-τρεις φορές εξ επαφής. Η Μάρθα είναι νεκρή. Ο Στέφανος βρίσκεται σε ταραχή. Εκείνη την ώρα μπαίνει η Ηρώ. Είναι κι αυτή πολύ ταραγμένη καθώς είναι το δεύτερο πτώμα που βλέπει μέσα σε λίγες ώρες. Ο Στέφανος προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά μάταια. Οι δυο τους καθαρίζουν το δωμάτιο για να κρύψουν τα ίχνη τους. Η Ηρώ επιμένει να πάρουν την αστυνομία αλλά εκείνος δεν θέλει. Της βάζει το δίλημμα αν θα είναι μαζί της ή όχι. Τελικά, η Ηρώ δεν έχει άλλη επιλογή. «Αν με αγαπάς δεν θα με εγκαταλείψεις», την απειλεί. Μαζί τυλίγουν το πτώμα της Μάρθας με ένα χαλί και το βγάζουν από το κτίριο. Στη συνέχεια τη βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο και τη θάβουν σε μια έρημη τοποθεσία.

Για περισσότερα τηλεοπτικά νέα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

loading...