Τα Ζώδια σήμερα 23/09/2014, by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 23/09/2014, by F’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κλείσει μάτι όλο το βράδυ, στριφογύρναγα από εδώ και από εκεί, όμως πού να κοιμηθώ.. Διάβασα εχθές ένα ποιηματάκι, που έλεγε, ότι όταν συμβαίνει αυτό, τότε
μια ψυχή σε σκέφτεται.. Να το πιστέψω αγαπητό μου σύμπαν; Είναι αυτός που νομίζω;
Και μου απαντά το σύμπαν.. «Παρηγοριά στον άρρωστο..»!!

Ωραία τα ποιηματάκια, ρομαντικά, μιλούν για αγάπη, για τον έρωτα, όμως ίσως να αναφέρονται σε μια άλλη εποχή, που τα πράγματα ήταν πιο απλά, πιο ανθρώπινα, πιο όμορφα..

Σκέφτομαι.. μήπως παρατώ τα όπλα σιγά-σιγά;θα ψάξω να βρω ένα ποιηματάκι και θα σας πω..

Καλή συνέχεια σε όλους..!

 

Κριός
Ευτυχώς φτιάχνουν οι ημέρες σας από εδώ και στο εξής και τουλάχιστον ως και τις 30, θα είστε μια χαρά. Σήμερα θα βρείτε την όρεξη, να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, με περισσότερο μεράκι και να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα. Μπαίνει το νερό στο αυλάκι που λέμε, για αυτό χαμογελάστε και μη βάζετε εμπόδια, από μόνοι σας στον εαυτό σας!

Ταύρος
Μια νέα ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, για να μπορέσετε να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Καλά θα κάνετε, όσο πηγμένοι και αν είστε, να ασχοληθείτε και με αυτό, γιατί και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα γεμίσει και η τσέπη σας, με λίγα χρήματα παραπάνω. Μπορεί χρόνο να μην έχετε, όμως αξίζει το κόπο!!

Δίδυμος
Είναι μυστήριο αυτό που συμβαίνει. Πώς γίνεται ο κλήρος να πέφτει πάντα σε εσάς, κυρίως για θέματα χρημάτων. Πάλι θα υπάρξει ένα πρόβλημα, που αν μπείτε μπροστά και το τακτοποιήσετε, θα τελειώσουν όλα μια χαρά. Αν κάνετε τη πάπια, να περιμένετε να σας ενοχλήσουν. Πάντως δε τη βγάζετε καθαρή, με τίποτα! Νευράκια..

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ!