Σε έναν δύσκολο Σεπτέμβρη, με δύο σημαντικές Εκλείψεις αλλά και την τελευταία κορύφωση του δυσμενούς τετραγώνου Κρόνου – Ποσειδώνα, έχουμε και τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος  στο 3ο και στο 2ο δεκαήμερο της Παρθένου. Από τις 30 Αυγούστου ως τις 22 Σεπτεμβρίου λοιπόν, είναι ένα χρονικό διάστημα αναθεώρησης σκέψεων και αποφάσεων. Δεν θα λείψει η νευρικότητα, η αναβολή, η ασάφεια, το μπέρδεμα και η καθυστέρηση στις επικοινωνίες μας, ενώ φρόνιμο να δείξουμε προσοχή στις υπογραφές μας καθώς και στις μετακινήσεις μας . Αυτό φυσικά δεν σημαίνει  ότι πρέπει να σταθούμε με δεμένα τα χέρια και  να περιμένουμε να περάσει αυτή η χρονική περίοδος,  αλλά  σημαντικό είναι να διαχειριστούμε και να οργανώσουμε προσεχτικά  τις δραστηριότητές μας,  ώστε να αποφύγουμε τα ευτράπελα.

Κατά την διάρκεια της αναδρομής του, ο Ερμής θα συναντήσει τον Δία στην 28.34  μοίρα της Παρθένου, στις 2 Σεπτεμβρίου, χαρίζοντας την δυνατότητα αξιοποίησης ευκαιριών που δόθηκαν την τελευταία περίοδο.  Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη και σε σύνοδο με τον Ήλιο στην Παρθένο,γεγονός που δηλώνει ότι πρέπει να αποφύγουμε την βιασύνη, την επιθετικότητα στο λόγο, την επιπολαιότητα στις  αποφάσεις καθώς και τα ρίσκα που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις και απώλειες.

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι που είναι και τα ζώδια που έχουν κυβερνήτη πλανήτη τους τον Ερμή, σαφώς και θα βιώσουν πιο έντονα και νευρικά την αναδρομή του Ερμή, καλό είναι λοιπόν να είναι υποψιασμένοι για αναβολές, καθυστερήσεις καθώς και για επικοινωνίες που θα παίρνουν μία χαώδη και παραπλανητική μορφή!  Τα άτομα  που γεννήθηκαν με ανάδρομο Ερμή, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, δυσκολεύεσαι ως και τις 22 Σεπτεμβρίου να βάλεις σε ένα σωστό πρόγραμμα το ημερήσιο πλάνο σου, τις δραστηριότητές σου , τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Η εργασία γίνεται «πηγή άγχους» γιατί προκύπτουν παράπλευρες  αναποδιές που σε αποδιοργανώνουν και σου προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμό. Ωστόσο, σε αυτή την χρονική περίοδο, μπορείς να πάρεις την απόφαση που σκεφτόσουν εδώ και καιρό, για μία δίαιτα ή για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
ΤΑΥΡΟΣ: Από τις 30 Αυγούστου ως τις 22 Σεπτεμβρίου είναι ένα χρονικό διάστημα που σκέφτεσαι ξανά και αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις που αφορούν τον τομέα του έρωτα! Μία ερωτική σχέση του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσει αυτή την περίοδο, κατόπιν μίας επικοινωνίας ή συνάντησης. Πριν πάρεις την απόφαση για μία επανασύνδεση, σκέψου καλά όλες τις παραμέτρους  και αξιολόγησε σωστά τις συνθήκες.  Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, δείξε υπομονή στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις  ή στην έλλειψη σωστής επικοινωνίας με τον σύντροφο. Το διάστημα κρίνεται καλό για να αξιοποιήσεις κατάλληλα σκέψεις, ιδέες, εμπνεύσεις και δημιουργικά σχέδια που υπήρχαν στο μυαλό σου από το παρελθόν.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, θα είναι για μία ακόμα φορά ανάδρομος από τις 30 Αυγούστου ως τις 22 Σεπτεμβρίου και όπως ήδη γνωρίζεις πρέπει να  δείξεις προσοχή σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου! Αυτή τη φορά, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε οικογενειακές συζητήσεις, να αποφύγεις τις ρήξεις ή ακόμα και τις αποφάσεις που αφορούν ζητήματα του σπιτιού και επιπλέον φρόνιμο είναι να μεριμνήσεις για τις απερισκεψίες και τις ζημιές στο σπίτι, ιδιαίτερα ηλεκτρικών συσκευών.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο συχνά θα νιώσεις αυτό το διάστημα ότι μιλάς άλλη γλώσσα με τους ανθρώπους γύρω σου και ότι υπάρχει μία έλλειψη συνεννόησης που σου δημιουργεί εκνευρισμό, γεγονός που προκαλεί παρεξηγήσεις. Προνόησε στα ραντεβού σου, στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σου μεριμνώντας για μικρές αναποδιές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Πριν την υπογραφή συμφωνιών εξέτασε σωστά  όλες τις παραμέτρους. Αυτό το διάστημα ωστόσο, θα υπάρξει επικοινωνία ή ακόμα και συνάντηση με πρόσωπα που έχεις να ακούσεις και να δεις καιρό…

zw
ΛΕΩΝ: Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου προκαλεί στασιμότητα στον τομέα των οικονομικών σου, γεγονός που σου προκαλεί ανασφάλεια καθώς και εκνευρισμό. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξεις τις οικονομικές δοσοληψίες, αν έχεις σκοπό να κάνεις μία σημαντική αγορά, επένδυση ή οικονομική συμφωνία  καλό είναι να το καθυστερήσεις και να περιμένεις για μετά τις 22 του μήνα. Για συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδίου – εξαρτάται από τον αστρολογικό χάρτη- αυτό το διάστημα μπορεί να έρθουν στα χέρια σας κάποια χρήματα που σας όφειλαν εδώ και καιρό!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο σου , είναι γεγονός ότι οι καταστάσεις γύρω σου περιπλέκονται αυτή την περίοδο. Απροσεξίες, αναβολές, καθυστερήσεις, εντάσεις και εμπόδια στις καθημερινές επικοινωνιακές σου δραστηριότητες είναι μέσα στο πρόγραμμα . Ο τρόπος που εκφράζεσαι θα είναι πιο έντονος ή ακόμα και μπερδεμένος αυτή την περίοδο, γεγονός που θα προκαλεί  εκνευρισμό και παρεξηγήσεις με  ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Άφησε για λίγο αργότερα τις σοβαρές αποφάσεις, την υπογραφή συμφωνητικών και σαφώς δείξε εγκράτεια και σοβαρότητα στα λόγια σου και στις μετακινήσεις σου!
ΖΥΓΟΣ: Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και κάποια από αυτά θα χρειαστεί τώρα να τα λύσεις ριζικά.  Τα επαγγελματικά σου δεν θα κινούνται στους αναμενόμενους ρυθμούς και θα υπάρχουν αναποδιές που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις αυτή τη στιγμή τις εξελίξεις που περίμενες. Προσωρινά, το άγχος και οι φοβίες για το αύριο δεν θα λείπουν, καθώς και μία τάση δική σου για απομόνωση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε αυτή την περίοδο του έτους, είναι αναμενόμενο να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου επιθυμιών, γεγονός που θα σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναλογίζεσαι καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να βρεις τι φταίει. Παρεξηγήσεις και εντάσεις με πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού είναι φανερό ότι αυτή την περίοδο αναλύεις συμπεριφορές και καταλήγεις σε κάποια συμπεράσματα που σου προκαλούν εκνευρισμό ή ακόμα και απογοήτευση για την εξέλιξη μίας φιλίας ή ακόμα συλλογικής σου δραστηριότητας. Ωστόσο, αυτό το διάστημα θα έχεις και μία είδηση, μία συνάντηση ή θα μάθεις νέα από ένα φιλικό πρόσωπο με το οποίο είχες χαθεί το περασμένο διάστημα.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος ως τις 22 Σεπτεμβρίου επηρεάζοντας έντονα τον τομέα της καριέρας και των προσωπικών σου στόχων.  Αυτή την περίοδο θα πρέπει να αποφύγεις να πέσεις στην «παγίδα» συμφωνιών που κρύβουν κινδύνους, την αποκάλυψη των αποφάσεων σου για μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, ενώ φρόντισε να μην οδηγηθείς σε λανθασμένους χειρισμούς ή αποφάσεις που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα μετέπειτα βήματά σου! Στα επαγγελματικά σου υπάρχει προσωρινή στασιμότητα και κουβεντιάζονται αλλαγές, που σε βγάζουν τώρα από την βολή σου… Οργάνωσε καλύτερα την δουλειά σου και προστάτεψε το αντικείμενο της απασχόλησης σου , καθώς και το όνομά σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σκέψη σου μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένη αυτό το διάστημα και να καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες για θέματα που αφορούν την εργασία, τις σπουδές, την επέκταση και την εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου δραστηριοτήτων. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς , θα συναντήσεις εμπόδια τις παραπάνω μέρες, όπου οι αναβολές και τα μπερδέματα δεν λείψουν! Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου, καθώς και στις τεχνολογικές συσκευές (pc, laptop, κινητό)! Μία συνάντηση με άτομα που έχεις να δεις καιρό, ξαδέρφια, ή  που λείπουν στο εξωτερικό (ή που έχεις απόσταση) είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν και ίσως κάποιες από αυτές τις είχες αμελήσει, τις  είχες αφήσει σε εκκρεμότητα ή δεν περίμενες την έκταση που θα είχαν πάρει. Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικονομικές αναποδιές, ξαφνικά έξοδα, χρέη που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και τώρα πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν. Γραφειοκρατικές, νομικές και φορολογικές υποθέσεις θα σου προκαλέσουν τώρα έντονο στρες και πρέπει να τις διαχειριστείς με συνέπεια και οργάνωση.  Δεν είναι καλή περίοδος για δανεισμό ή πώληση.
ΙΧΘΥΣ: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και των συνεργασιών. Ως τις 22 Σεπτεμβρίου σε μπερδεύουν οι σκέψεις και οι προθέσεις των συνεργατών ή του συντρόφου,με αποτέλεσμα να προκύπτουν μεταξύ σας διαφωνίες αλλά και παρανοήσεις. Μία παρελθοντική σχέση μπαίνει τώρα στο προσκήνιο των ενδιαφερόντων σου και εσύ αναλογίζεσαι για το τι ακριβώς πρέπει να αποφάσεις για την πορεία! Τη μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να την δείξεις στις επαγγελματικές συνεργασίες, όπου εκεί είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να υπάρξουν ρήξεις, ασυμφωνίες και μπερδέματα.

 

oroskopos.ge

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Τα απρόοπτα βάζουν φωτιά στην νέα εβδομάδα! Αστρολογικές προβλέψεις για 29/8 έως 4/9

Αν τον «φτύσεις» θα κολλήσει; Σε ποια ζώδια αρέσει το «κρυφτό»;

Τα μυστικά που κρύβει κάθε ζώδιο! Τι αποκαλύπτει το καθένα σε μια κρίση ειλικρίνειας;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Συγχαρητήρια! Νυφούλα για δεύτερη φορά αγαπημένη ηθοποιός ένα χρόνο μετά το διαζύγιο- Δείτε φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή

Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Δόθηκε το όνομα στον γιο τους αλλά η βάφτιση δεν έγινε -Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου: To τρυφερό της μήνυμα μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Μόνο με εσένα θέλω να…»

loading...