Ο έρωτας είναι «φωτιά» αλλά πόσα ζώδια αντέχουν να καούν στις φλόγες του;

Μερικοί αφήνονται να παρασυρθούν από ένα παράλογο πάθος, από μια γνωριμία που θα ενοχλήσει τον περίγυρο ή θα τσαλακώσει την εικόνα τους.

Ή, για μια τρέλα, τινάζουν στον αέρα μια τακτοποιημένη ζωή. Άλλοι πάλι βάζουν μπροστά τη λογική, ζυγίζουν τα πράγματα και τραβάνε το χαλινάρι στα αισθήματά τους.

Κριός

Οι λέξεις «τρέλα» και «συνέπειες» δεν χωράνε για τον Κριό στην ίδια φράση. Ούτε καν στο ίδιο μυαλό, το δικό του. Ο άρχων της παρόρμησης, ο τολμών που πάντα (κατά τη γνώμη του) νικά, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα, αν κάτι κέντρισε την ερωτική του επιθυμία.

Για εκείνον, απλώς δεν υπάρχει μετά. Και οι συνέπειες υπάγονται στον… χωροχρόνο αυτού του ανύπαρκτου «μετά»…

Ταύρος

Θα πρέπει να είναι ένα ασύλληπτα τρελό πάθος, εκείνο που θα μπορούσε να παρασύρει τον Ταύρο, έτσι ώστε να μη σκεφτεί τις πιθανές ανεπιθύμητες συνέπειες.

Τέτοιο, που να τον κάνει να χάσει το μυαλό του. Διαφορετικά, επειδή ως επί το πλείστον το ταυρίσιο μυαλό είναι για τα καλά γειωμένο, δεν πρόκειται να επιτρέψει δραστηριότητες οιουδήποτε τύπου, όχι μόνο ερωτικού, που να οδηγήσουν σε σφάλματα, παραλείψεις και λοιπά ανεπιθύμητα αποτελέσματα…

Δίδυμοι

Εγκεφαλικό τον ανεβάζουνε και υπολογιστή τον κατεβάζουνε, αλλά ο Δίδυμος σπάνια αναλογίζεται τις συνέπειες των πράξεών του, ερωτικών και μη.

Από τη στιγμή που ένας έρωτας του δίνει ευκαιρία να ξεφύγει από τα καθημερινά, να κάνει την τρέλα, ο Δίδυμος είναι «συμφωνώ, ναι σε όλα»…

Καρκίνος

Όταν πρόκειται γα τον έρωτα, τίποτα δεν σταματά τον Καρκίνο. Πώς ανεβαίνουν οι σολομοί ολόκληρα ποτάμια κόντρα στο ρεύμα για να ζευγαρώσουν; Έτσι κι εκείνος, θα υπερπηδήσει τα μεγαλύτερα εμπόδια, για να έχει αυτό που πόθησε η καρδιά του.

Έστω κι αν είναι τρελό και απονενοημένο, θα αξίζει τον κόπο. Ακόμα κι αν το πληρώσει ακριβά. Διότι, αν το πληρώσει, η όλη ιστορία θα αποκτήσει μια υπεραξία, καθώς η δραματική εσάνς θα την κάνει ακόμα πιο μεγαλειώδη…

Λέων

Όταν ο Λέων θέλει να κάνει μια ερωτική τρέλα, θα αψηφήσει τις συνέπειες, απλώς και μόνο επειδή θεωρεί ότι δεν θα υπάρξουν. Για εκείνον δεν ισχύουν οι γραπτοί και άγραφοι νόμοι του έρωτα, όπως για τον άλλο κόσμο.

Νομίζει. Και έτσι καθώς είναι θερμόαιμος και θερμοκέφαλος, θα ακολουθήσει το βασικό του ένστικτο χωρίς δισταγμό…

Παρθένος

Οι ερωτικές τρέλες δεν είναι για τον Παρθένο. Όσο κι αν ένα πάθος προσπαθεί να τον ταρακουνήσει, εκείνος θα κρατά τα πόδια του γερά καρφωμένα στη γη.

Και κάντε ησυχία, ενώ θα σκέφτεται. Θα μελετήσει τις συνέπειες όλων των εναλλακτικών αντιδράσεών του, όπως ένας σκακιστής αναμετρά τις πιθανές κινήσεις μιας παρτίδας…

2

Ζυγός

Ο Ζυγός θα δυσκολευόταν να παραδοθεί σε έναν έρωτα με απερισκεψία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Από την άλλη όμως, μια ακατανίκητη δύναμη τον σπρώχνει να γευτεί τον καρπό του πάθους, που απαγορευμένος ή όχι, ασκεί επάνω του έναν ακατανίκητο μαγνητισμό.

Σαν ζώδιο που ζει για τον έρωτα, δεν μπορεί να απαρνηθεί την εμπειρία…

Σκορπιός

Παρόλο που ο Σκορπιός φαίνεται να παρασύρεται από τις δίνες των έντονων συναισθημάτων του, δεν είναι παράλογος, ούτε απερίσκεπτος.

Αλλά αν είναι να παραδοθεί στο πάθος του, θα το κάνει με την ψυχή του. Και δεν θα διστάσει να πληρώσει σαν κύριος τον λογαριασμό, έστω κι αν η ιστορία τού κοστίσει ακριβότερα απ’ όσο υπολόγιζε…

Τοξότης

Ο Τοξότης στύβει τη ζωή σαν ένα ζουμερό φρούτο και ο έρωτας είναι για εκείνον ο πιο γλυκός χυμός της. Δεν πρόκειται να τον στερηθεί για χάρη κάποιας κοινωνικής συμβατικότητας.

Και σύμφωνα με τα μέτρα τα δικά του, συμβατικότητες θεωρούνται πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι για τους άλλους…

Αιγόκερως

Αν κάποιος μπορεί ακόμα και τις τρέλες του να τις κάνει εκ του ασφαλούς, αυτός είναι ο Αιγόκερως. Βέβαια, τότε δεν λέγονται τρέλες αλλά έρωτας… εκ προμελέτης, όμως ας μην του το χαλάμε.

Αν λοιπόν αυτό το τόσο οργανωμένο ζώδιο, που απεχθάνεται τα ρίσκα και βάζει πάντα για ασπίδα τη λογική, βρεθεί μπροστά σε ένα πάθος που οδηγεί στις αποκοτιές, δεν θα πέσει με τα μούτρα…

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο είναι αδιανόητο ότι μια ερωτική επιλογή του μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, εφόσον πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση δύο συναινούντων ενηλίκων.

Ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε ή να βάλει τις φωνές; Και από πότε είναι κακό να ερωτεύεσαι, συγνώμη δηλαδή…

Ιχθύες

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Ιχθύς έχει το ακαταλόγιστο, αλλά πρόκειται για υπερβολές όσων ζηλεύουν την ικανότητά του να κάνει του κεφαλιού του και να τη βγάζει καθαρή.

Έτσι και στα ερωτικά δεν θα διστάσει καθόλου να ακολουθήσει την καρδιά του, βάζοντας τη λογική στο off και ό,τι ήθελε προκύψει…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια και εμφάνιση – Ποια είναι τα δυνατά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου

Ποια ζώδια ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική εμφάνιση;

Ζώδια: Θες να κάνεις μακροχρόνια σχέση; Αυτό είναι το ζώδιο που θα μείνει μαζί σου για πάντα

loading...