Κριός
Μέρες που θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου. Καλά θα κάνεις να ακούς πρώτα τι σου λένε και μετά να αντιδράς! Ευχάριστα θα περάσεις στις 2 και 3, φρόντισε να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς, να εκφράζεσαι ελεύθερα και να βγεις έξω να διασκεδάσεις. Οικογενειακές υποχρεώσεις σε στρεσάρουν στις 4 Μαύρα σύννεφα έρχονται στις 5 και 6, σε καθοδηγούν όπου οι άλλοι θέλουν και σε πιέζουν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.
*Αντιμετώπισε το παρελθόν στις 30!

Ταύρος
Ευχάριστες οι ημέρες σου, αλλαγές έρχονται και ανανεώνεσαι αρκετά. Στις 3 κάνεις το γνωστό shopping therapy, πρόσεξε μη μείνεις δίχως χρήματα! Μια ευχάριστη συνάντηση, με ένα άτομο, σε οδηγεί σε συμπεράσματα ζωής! Είσαι πιο σίγουρη από ποτέ, πως βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Λίγη προσοχή στις 2, κάποια εμπόδια που θα εμφανισθούν, φρόντισε να τα προσπεράσεις με το πιο ευγενικό τρόπο. Μη δώσεις βάση στην αρνητική στάση ενός προσώπου στις 6!
*Άσχημα τα μαντάτα στις 30!

Δίδυμος
Ο κόσμος γύρω σας δε σας καταλαβαίνει και τόσο, κυρίως στις 4. Αλλάζει πάλι το κλίμα στις 5 και 6, πρέπει να επιστρέψεις κάτι λεφτά πίσω, δε τα έχεις και θα αναγκαστείς να τα ζητήσεις από το σύντροφό σου. Συνεχίζουν να είναι ζόρικες οι ημέρες σου, αφού πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Ευτυχώς καθαρίζει το τοπίο στις 2 και 3 και θα μπορέσεις να δεις τι πραγματικά επιθυμείς για τον εαυτό σου και ποιες οι ανάγκες σου.
*Ερωτική ημέρα στις 30!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ