ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η δύναμη του ζωδιακού πυρ σας, σε λίγες ημέρες και μέσα στην εποχή των αέρινων Διδύμων, θα πολλαπλασιάσει την ένταση της. Αυτό όμως μπορεί και να σας παρασύρει σε αισθηματικές υπερβολές, που σε βάθος χρόνου το πιο πιθανόν είναι να μετανιώσετε, και κάποιον να τον στεναχωρήσετε… πάλι. Όσοι είναι μέσα σε δεσμό, για το επόμενο διάστημα, ας κλείσουν τα μάτια σε προτάσεις, που θα τους εκτροχιάσουν από την πορεία τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Ο λόγος σας έχει βαρύνει και οι δράσεις σας, είναι λίγο πριν γίνουν απτή πραγματικότητα. Είσαστε ιδιαίτερα πιεσμένοι ψυχολογικά, τις τελευταίες εβδομάδες από κόσμο που έχει πολλές απαιτήσεις, δύσκολα οικονομικά και ίσως και μια ερωτική στεναχώρια – προδοσία. Δεν χρειάζεται όμως να τα κάνετε όλα μαζεμένα και στο τώρα. Από την πανσέληνο του Μαίου, στις 21, και ύστερα, ξανασκεφτείτε τα όλα πιο αναλυτικά, και στους δικούς σας ρυθμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Προστατέψτε πάνω από όλα τα συμφέροντα σας και τα οικονομικά και τα αισθηματικά. Όποιος σας αδίκησε καλό θα ήταν να απομακρυνθεί από την ζωή σας. Οι Έφηβοι, που διατηρούν στην ερωτική τους πραγματικότητα, και κάποιο άλλο πρόσωπο κρυφό, θα πρέπει να ξεδιαλύνουν τι τελικά θα κάνουν… λίαν συντόμως. Ο ανάδρομος Ερμής – Άρης, δεν χαρίζουν τέτοιου είδους ευκαιρίες. Οι μόνοι, είναι σε αναμονή νέας αγάπης μέσα στο φετινό Καλοκαίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχετε αψυχολόγητα πέσει πολύ αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και πρακτικά. Λίγο ή άσχημη ψυχολογία, λίγο η απομάκρυνση από τους στόχους, όλα συντελούν σε αυτήν την μετριοπαθή στάση σας. Ίσως, αυτό όμως και να απομακρύνει – κουράζει τον άνθρωπο σας. Όσοι είναι μόνοι, καλό θα ήταν να ενταχθούν σε παρέες και κοινωνικές δράσεις, που θα τους φτιάξουν το κέφι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είσαστε πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, και σε αναμονή των αισθηματικών αποφάσεων της άλλης πλευράς. Οι έντονες όψεις του κυβερνήτη σας με τον Άρη, δημιουργούν ένα κλίμα έντασης, που θα οδηγήσει είτε σε επανασύνδεση είτε σε διάλυση. Δεν είστε τα ζώδια που αντέχετε τις μέτριες καταστάσεις και σε κανέναν τομέα. Αυτό έχει την βαρύτητα και την ισχύ τους, και για τις όποιες διπλές ζωές!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Σας έρχονται νεότερα από το παρελθόν. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σίγουρα, σας έχει βάλει παντού τάφρους, αλλά μέσα σε όλα αυτά, έχει κινητοποιήσει και παλιές ιστορίες που ακόμη έχουν την φλόγα της αγάπης. Μέχρι την πανσέληνο 21/05, θα έχετε επικοινωνίες και συναντήσεις που θα δώσουν ευκαιρίες για επανασύνδεση. Ακόμη και αυτοί που έχουν πάρει διαζύγιο, κάτι θα ξαναπροσπαθήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Η αισθηματική σας ζωή, ίσως αυτήν την εποχή είναι και η τελευταία στην ιεραρχία των δράσεων σας. Είσαστε ασφυκτικά πιεσμένοι από τρίτα γεγονότα οικογένειας και επαγγελματικών, που ουδείς λόγος περί αυτού. Σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση, να είναι προετοιμασμένοι για καυγάδες και απομακρύνσεις, αν δεν διορθώσουν κάτι άμεσα. Για τους αδέσμευτους, τα πράματα είναι πολύ πιο απλοϊκά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Αν αποφασίσετε να κάνετε τομές στην ζωή σας, μέχρι την λήξη του Μαίου να είστε παράλληλα και προετοιμασμένοι και για αντιμετωπίσετε τις αλλαγές. Οι περισσότεροι Σκορπιοί, επιθυμούν να απομακρυνθούν οριστικά από σχέσεις και ανθρώπους που δεν τους δίνουν την χαρά της συμπόρευσης. Δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσετε να ταλαιπωρείτε και τον εαυτό σας. Οι χωρισμένοι, θα ήταν λάθος αυτό το διάστημα, να επανενωθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας και αυτό σας κάνει να δράττετε με υπερβολή, κάτι που θα σας οδηγήσει σε λάθη επικοινωνιακά…. και όχι μόνο!
Από την ερχόμενη εβδομάδα, τα πράματα θα είναι πιο εύκολα, έτσι θα μπορέσετε να πείτε αυτά που έχετε σκεφτεί στον άνθρωπο σας και μαζί να αποφασίσετε τι θα πράξετε. Όσοι Τοξότες, έχουν σχέση μόνο μέσα από τηλέφωνο ή ιντερνέτ, θα πρέπει να την ΄’αναβαθμίσουν΄, σε ένα νέο επίπεδο, λίγο πιο πρακτικό!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ζητήστε να σας εξηγήσουν, ξεκάθαρα αυτήν την φορά, τι θέλουν από εσάς. Αυτό μπορεί να αναφέρεται στον σύντροφο σας, στον συνεργάτη ή ακόμη και στην οικογένεια σας. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, μόνο σύγχυση και περιπλοκότητες, μπορούν να φανερώσουν. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που κοιτούν το παρελθόν, ίσως και να απογοητευτούν να περιμένουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι επόμενες ημέρες σηματοδοτούν, μια καινούργια αρχή για την προσωπική σας ζωή, που τώρα μόνο έχει τις κατάλληλες βάσεις για να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας βήματα. Οι ενδείξεις και από την πλευρά του συντρόφου σας, είναι θετικές, άρα μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή, μπορείτε να πράξετε προς τις επιδιώξεις σας. Αν έχετε τα ταξίδι μετακίνηση μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού, ίσως να χρειαστεί και να το αναβάλετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Τα αστρολογικά τεκταινόμενα των επόμενων ημερών ήδη σας χαμογελούν. Έχετε στην διάθεση σας μέχρι τις 24 – 05, για να πάρετε τις καθοριστικές σας αποφάσεις, για το τι θα κάνετε με την σχέση σας ή τον γάμο σας, που δεν σας δικαιώνει στις παλαιότερες σας επιλογές. Μην αφήσετε τον σύντροφο σας, να το καταλάβει, μιλήστε και ξεκαθαρίστε την θέση σας. Οι Ιχθείς που ζουν έναν φρέσκο έρωτα, θα έχουν καινούργιες εκπλήξεις από αυτό το άτομο, που θα τους συγκινήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 15/05 Κυριακή – Τι θα συμβεί στο κρεβάτι του καθενώς;

Σημαντικός μήνας ο Μάιος για όλα τα ζώδια! Τι θα συμβεί στο καθένα….

Όταν τα Ζώδια Αδιαφορούν.. by MagicF’Ariel!

loading...