Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά. Κυριακή, ως συνήθως αποζητώ ένα θέμα διαφορετικό να σας γράψω, έτσι για να ξεφεύγουμε από τα καθημερινά, για να μη βαριόμαστε..

Η αδιαφορία είναι ένα θέμα μυστήριο, γιατί έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του καθενός. Αλλιώς αντιλαμβάνεται ο καθένας αυτά που του συμβαίνουν, συνεπώς αντιδρά με το δικό του το μοναδικό τον τρόπο!

Γιατί υπάρχει το συναίσθημα αυτό; Τι ή ποιος το προκάλεσε; Συνέβη κάτι ή απλά κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα; Δεν είναι λογικό αυτό. Κάτι έγινε; Κάποιος σε πλήγωσε, γιατί όταν εσύ πήρες φόρα, σε σταμάτησε, έτσι επειδή! Ελάτε τώρα μεταξύ μας τώρα.. δε γεννιέται κανείς αδιάφορος.. τον εκπαιδεύουν οι καταστάσεις και τα γεγονότα..

Όμως η αδιαφορία είναι σχετική. Δηλαδή δε γίνεται να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, ή οι ίδιοι οι άνθρωποι, για αυτό ξεχωρίζουμε μεταξύ μας. Άρα μεταξύ αγνώστων μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος αδιάφορος, αφού δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο.. Τι να λέμε τώρα.. πάλι μπερδεύτηκα.. δε βγάζω άκρη..

Ερωτική αδιαφορία. Είναι ένα συναίσθημα που σκοτώνει! Μαυρίζει ψυχές! Να θέλει ο ένας και να μη θέλει ο άλλος! Πόσο τραγικό και βάναυσο το βρίσκω.. Μα γιατί συνέβη αυτό; Κάτι το προκάλεσε. Μια μαγική ενέργεια ας πούμε.. Τώρα γιατί αδιαφορεί το μαναράκι; Πέφτω στα πατώματα.. τώρα!

Επαγγελματική αδιαφορία. Ότι χειρότερο υπάρχει. Να έχει κανείς δουλειά και να μη του αρέσει. Να αγκομαχάει κάθε μέρα. Να μην έχει όρεξη να μάθει νέα πράγματα. Και αυτό τραγικό και ψυχοφθόρο το βρίσκω, γιατί μου θυμίζει λίγο από τη ταινία The walking dead..!

Οικογενειακή αδιαφορία. Να έχει κανείς γονείς ξεχασμένους.. Πόσο απάνθρωπο το βρίσκω. Μια γιαγιά, κάπου στο άγνωστο. Ναι όλοι έχουμε δουλειές, με φούντες κιόλας, αλλά ένα τηλεφώνημα, έναν ελληνικό καφέ, δε βλάπτει. Για πόσο θα ζούνε;;; Και κάπως έτσι μένουμε μόνοι..

Και μπορώ να συνεχίσω να αναφέρω παραδείγματα.. αλλά θα μας πάρει το σκοτάδι.. Συνεπώς.. το ρίχνω στο αστρολογικό.. και βλέπουμε..

φιλάκια..

Κριός
«Ο Εγωπαθής» της παρέας! Ή θα γίνει το δικό σας ή καθόλου! Συνεπώς δεν είστε καθόλου αδιάφοροι, θέλετε να γνωρίζετε τι γίνεται γύρω σας και ανακατεύεστε παντού! Το πρόβλημα που υπάρχει είναι στις λεπτομέρειες. Δεν ασχολείστε με τίποτα, τις αφήνετε για τους άλλους, άρα αρκετοί μπορεί να σας θεωρήσουν αδιάφορους, κατά λάθος και από παρεξήγηση! Και έρχεται η στιγμή που με την ωμή τη συμπεριφορά σας, που τους βάζετε όλους στη θέση τους!
*Και στο ερωτικό φυσικά, είστε αδιάφοροι με στάμπα! Είτε αγαπάτε, είτε όχι!

Ταύρος
«Ο Ανθεκτικός», ή το απόλυτο θύμα αλλιώς! Και επειδή έχετε πάντα στόχους και πρόγραμμα, δεν ασχολείστε με πολλά πράγματα και ναι σας θεωρούν αδιάφορους εντελώς! Η αλήθεια όμως είναι πως δέχεστε τη πρόκληση αθόρυβα, το δουλεύετε υπογείως και ξαφνικά εντυπωσιάζετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Πρέπει όμως να υπάρχει ζουμί στην υπόθεση, αλλιώς και πάλι δε θα δώσετε καμία σημασία. Υπομονετικοί και αργόστροφοι, πρέπει πρώτα να βάλετε τελεία στο ένα και μετά στο άλλο.
*Ζείτε για τον έρωτα, άρα όλο το ενδιαφέρον σας βρίσκεται εκεί. Αδιαφορείτε μόνο όταν είστε πληγωμένοι..

Δίδυμος
«Ένας Πανούργος άνθρωπος»! Έτσι σας χαρακτηρίζουν, δε τα βγάζω από το μυαλό μου. Και ναι είστε παντελώς αδιάφοροι ή τουλάχιστον έτσι δείχνετε σε όλο τον κόσμο! Μια ασχολείστε με το ένα, μια με το άλλο, τα αφήνετε όλα στη μέση, το μόνο που πραγματικά θέλετε είναι κάποιος να σας φροντίζει! Με πολύ αγάπη και προδέρμ. Ανήσυχοι ναι είστε πολύ, αλλά δεν έχετε μια κατεύθυνση, πάντα είναι αμέτρητες και χάνεστε στο δρόμο! Προκειμένου να φτάσετε πιο γρήγορα, θα κάνετε τα πάντα!
*Τι είναι ο έρωτας; Ασταθής και επιπόλαιοι ακόμα και εκεί. Αδιαφορείτε όταν δε σας δίνουν αυτά που θέλετε!

Καρκίνος
«Ο Προστατευτικός», αλλιώς η οσία Μαρία! Εσείς χρυσά μου ζείτε τόσο πολύ στο κόσμο σας, που αν ο άλλος δε σας ξυπνήσει, ή να σας τσιγκλήσει, δε πρόκειται ποτέ να ασχοληθείτε με κάτι. Όλα είναι θέμα φαντασίας. Στο μυαλό έχετε τη καλύτερη τη δουλειά, τη πιο όμορφη οικογένεια, τους καταπληκτικούς τους φίλους. Στη πραγματικότητα, με το ζόρι σηκώνεστε από το κρεβάτι, αγκομαχάτε που πηγαίνετε στη δουλειά και αγωνιάτε, πότε θα βρεθεί ο σύντροφος της ζωής σας! Η αδιαφορία η δικής σας, είναι η καλύτερη άμυνα, αφού έτσι προστατεύετε το περιβάλλον και τη ψυχή σας!
*Ερωτικά, δεν είστε καθόλου αδιάφοροι. Θέλετε να αγαπάτε και να σας αγαπούν.. Και πληγωμένοι ακόμα.. δε κρατιέστε με τίποτα!

Λέων
«Ο Βασιλιάς»! Είστε μυστήρια περίπτωση πολύ, γιατί κατά βάθος δε θέλετε να κάνετε τίποτα από μόνοι σας, αλλά προτιμάτε να έχετε βοηθούς, να δίνετε εντελώς, να βγάζουν οι άλλοι το φίδι από τη τρύπα! Αδιάφοροι μέχρι θανάτου που λένε, γιατί όταν δεν υπάρχει κίνητρο, ποιος ο λόγος να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας! Ανταγωνιστικοί μεν, μόνο όταν σας προκαλούν και μόνο όταν θα πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Αλλιώς δε κουνάτε ρούπι!
*Όταν αγαπάτε δεν είστε καθόλου αδιάφοροι. Όταν σας πληγώσουν το παλεύετε! Όμως μετά; Η αδιαφορία τσακίζει κόκαλα!

Παρθένος
«Ο Πραγματιστής», αλλιώς ο τελειομανής! Είστε από τους λίγους της παρέας, που ενδιαφέρεστε για τα πάντα! Πρέπει να γνωρίζετε όσα περισσότερα γίνεται, με τη κάθε λεπτομέρεια αλλιώς παθαίνετε πυρετό! Πολυάσχολοι ως συνήθως, με απίστευτα ενδιαφέροντα! Είστε μοναδικοί στο είδος σας! Για αυτό και σας χαρακτηρίζω και ως ψυχασθενή, γιατί φεύγει η ζωή μέσα από τα χέρια σας.. Γιατί το λέω αυτό;
*Είστε οι πιο αδιάφοροι ερωτικά, όλων των εποχών! Δε πάει να πέφτει δίπλα σας η μεγάλη σας η αγάπη; Θα στείλετε άλλον για βοήθεια.. Και αν σας έχει πληγώσει; Θα παρακολουθείτε τη πτώση με μεγάλη ευχαρίστηση! Απίστευτο;

Ζυγός
« Ο Αρμονικός» ο χαρακτήρας! Ταιριάζετε με όλους γιατί μπορείτε και προσαρμόζεστε εύκολα! Δείχνετε αδιάφοροι, απέναντι σε ανθρώπους που δε σας γνωρίζουν, αλλά κατά βάθος, θέλετε να τα ξέρετε όλα! Να έχετε άποψη για τα πάντα! Συνεπώς και αυτό είναι ένα από τα μυστικά σας. Μοιράζετε αδιαφορία, για να μπορείτε να παίζετε μπάλα μόνο εσείς και όποτε θέλετε. Και όταν σας πιάσουν, τότε πηγαίνετε σε νέο παιχνιδάκι. Και η ζωή συνεχίζεται. Αδιάφοροι προκλητικά απέναντι στο άγνωστο! Την αρμονία δε τη βλέπω κάπου.. είναι η αόρατη δύναμή σας..
*Ερωτικά δεν είστε καθόλου αδιάφοροι. Σας αρέσει να υπάρχει κάποιος στη ζωή σας.. Βέβαια.. εκείνος ο κάποιος δε το ξέρει.. Μπλοφάρετε αδιαφορώντας! Έξυπνο!

Σκορπιός
«Μια διεισδυτική »..προσωπικότητα! Εσείς μωρά μου τους διαπερνάτε όλους! Έχετε μαγικές ικανότητες, τι να κάνουμε τώρα! Δεν είστε καθόλου αδιάφοροι, αντιθέτως σας αρέσει να γνωρίζετε τα πάντα, ακόμα και αυτά που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα! Είστε όμως αδιάφοροι για πάρα πολλά, ανεξάρτητα αν δε το δείχνετε και τόσο. Η δουλειά σας έχει την αποκλειστικότητα, συνεπώς οτιδήποτε άλλο στη ζωή το θεωρείτε πολύ δεύτερο και ίσως και ανούσιο. Σκληρή προσωπικότητα, ψυχρή και αδιάφορη για τους αγνώστους ακόμα όμως και για τους γνωστούς!
*Ο έρωτας σας ενδιαφέρει όσο υπάρχει έντονα το σεξουαλικό το στοιχείο. Η χημεία που λέμε. Αδιαφορείτε μέχρι θανάτου, όταν κάποιος δε σας αγαπά!

Τοξότης
«Ο Τυχοδιώκτης» , εκείνος που αναζητά συνεχώς εκείνη τη μοναδική την απάντηση! Είστε αδιάφοροι για τον εαυτό σας, όμως όχι για τους άλλους! Είστε ατημέλητοι αλλά όταν συναντάτε έναν σα και εσάς, θα ασκήσετε τη κριτική σας να μην υπάρχετε! Αδιάφοροι για τα κοινά, για το τι συμβαίνει γύρω σας, είστε και φιλελεύθερο άτομο, της περιπέτειας, δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε! Αδιάφοροι χαρακτηρίζεστε και από τους αγνώστους. Ευτυχώς που είστε περίεργοι πολύ, δηλαδή σκαλίζετε τις καταστάσεις, αλλά ούτε και εσείς ξέρετε γιατί το κάνετε αυτό!
*Αδιάφοροι στον έρωτα εντελώς! Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Αλλιώς περνάτε και μόνοι σας καλά!

Αιγόκερως
«Ο Συντηρητής», ο αυταρχικός, ο μπόσικος! Η λέξη αδιαφορία δεν υπάρχει για εσάς! Τι πάει να πει αυτό; Κάθε τι που συμβαίνει, πρέπει να γνωρίζετε το λόγο, το σκοπό, την αιτία και πού θα καταλήξει! Δαιμονίζεστε με την αδιαφορία των άλλων, δε διανοείστε πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασχολούνται με οτιδήποτε ασχολείστε εσείς! Η πολιτική, τα κοινά, το χρήμα, οι δουλειές, είναι όλα μέσα στη ζωή σας και λατρεύετε να ενημερώνεστε και να έχετε και δυνατή άποψη για αυτά!
*Αδιάφοροι στον έρωτα! Τι είναι αυτό; Υπάρχουν έρωτες, αγάπες και λουλούδια στην εποχή μας;;;

Υδροχόος
«Ο Ανθρωπιστής», για τα μάτια του κόσμου.. Δε ξέρω τι να πιστέψω πια για τη δική σας τη προσωπικότητα! Αδιάφοροι, ψυχροί και ανάποδοι, δείχνετε πως ναι μεν, αλλά η αλήθεια είναι άλλη! Εντάξει δε γίνεται κάθε μέρα να σας δείχνουμε το διάστημα, ή κάτι τέλος πάντων πρωτότυπο και μοναδικό, αναγκαστικά πρέπει να διαλέξετε κάτι από εδώ.. Το πλανήτη γη! Από τη μια ενδιαφέρεστε για τα πάντα και μοιράζετε μεγάλο καλό και από την άλλη αδιαφορείτε ακόμα και για τον εαυτό σας τον ίδιο. Διχασμένη και αυτοκαταστροφική η ύπαρξή σας, μόνο η δουλειά και το χρήμα σας ξυπνούν, μόνο για αυτά θα τρέξετε.. Και πάλι έχω τους ενδοιασμούς μου πια..
*Αδιάφοροι στον έρωτα! Θα περάσουν 100 χρόνια για να εκδηλωθείτε, συνεπώς, πάμε στην επόμενη τη ζωή!

Ιχθύς
«Ο Ονειροπόλος».. αλλιώς ο φαντασιόπληκτος! Είστε τόσο πολύ στο κόσμο σας, που θεωρείστε αδιάφοροι για πολλά πράγματα. Δε σας κάνουν παρέα για αυτό, αλλά σας αρέσει έτσι, γιατί βρίσκετε το χρόνο για τα δικά σας τα γούστα και μόνο! Δείχνετε αδιάφοροι, κατά βάθος είστε πολύ ευαίσθητοι, πολύ συναισθηματικοί και προκειμένου να απογοητεύστε και να πέφτετε συνέχεια στο κενό, χτίζετε ένα ωραίο τοίχος και δε πλησιάζει ούτε κουνούπι. Αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω σας, όσο δε σας ενοχλεί κανείς! Αλλιώς πωρώνεστε και τρελαίνεστε, δείχνετε τον τρόπο και πάλι εξαφανίζεστε..
*Όχι δεν είστε αδιάφοροι στον έρωτα. Να σας δίνουν αγάπη και εσείς λιώμα.. όταν όμως σας πληγώσουν.. η αδιαφορία σας τσακίζει κόκαλα!

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μεγάλη προσοχή: Αυτά τα τέσσερα ζώδια έχουν τάσεις αυτοκτονίας!

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, η Νέα Σελήνη σας απογειώνει!! by MagicF’Ariel..

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Μαϊου το κάθε ζώδιο;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ