Κριός

Γενικά zwdia: Η έντονη φαντασία και η αυθεντικότητα μπορεί να σας κάνουν να σκεφθείτε νέα πράγματα για να προωθήσετε τον εαυτό σας οικονομικά. Οι πρακτικές πληροφορίες από εξωτερικές πηγές συγκλίνουν με τις σκέψεις σας. Σκεφθείτε τα πάντα προσεκτικά πριν δράσετε. Να είστε ανοιχτοί σε συμβουλές από τους άλλους. Ότι και να επιλέξετε να κάνετε σήμερα φαίνεται ότι όλα θα πάνε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακόμα και αν είστε μόνοι σας πρέπει να είστε σίγουροι. Πολλές φορές μπορεί να αισθάνεστε σταθερότητα αν είστε με άλλους γύρω σας που στα υποστηρίζουν. Σήμερα πρέπει να κρατήσετε τον εαυτό σας αντί να ψάξετε για την υποστήριξη άλλων.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η αποδοτικότητα και η πρακτικότητά σας λειτουργούν πολύ έντονα σήμερα. Ένας μακροπρόθεσμος στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί επιτέλους και να σας φέρει καλή τύχη και γνώσεις. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν. Κάποια μεγάλη πρόοδος θα σημειωθεί στην δουλειά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για εσάς από το να μένετε κολλημένοι. Τώρα είναι πιθανό να είστε κολλημένοι γιατί αισθάνεστε άνετα και σταθερά εκεί. Μην παγιδευτείτε. Πάρετε το ρίσκο και προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Οι οικονομικές δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν σήμερα με την βοήθεια κάποιου αρκετά μεγαλύτερου από εσάς. Οι χρήσιμες συμβουλές μπορεί να κάνουν την πορεία της δράσης σας πιο ξεκάθαρη και πιο πρακτική από ότι φαινόταν στο παρελθόν. Η πρακτική σας ικανότητα ενισχύεται και μάλλον δεν θα αφήσετε τα έντονα συναισθήματά σας να αναμειχθούν. Η διαίσθησή σας μάλλον θα σας βοηθήσει επίσης.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακροβατείτε σε ένα σχοινί αλλά για τώρα αντιμετωπίζετε την ισορροπία αρκετά καλά. Αισθάνεστε ότι δεν είστε σταθεροί το πρωί αλλά μέχρι το απόγευμα αισθάνεστε εξαιρετικά ευθυγραμμισμένοι με τον κόσμο γύρω σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μια κοινωνική εκδήλωση στην γειτονιά σας ίσως και στο σπίτι σας να σας προσφέρει σημαντικές πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την καριέρα σας. Μπορεί να κάνετε σημαντικές επαφές. Οι πληροφορίες που θα λάβετε από τους γείτονες μπορεί να είναι διαφωτιστικές. Θα αισθάνεστε αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και θα έχετε κίνητρο. Ότι και να ξεκινήσετε σήμερα θα έχετε επιτυχία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός αναγέννησης για εσάς. Βγαίνετε από το σκοτάδι και περνάτε σε άλλη φάση επαγγελματικά. Το φως είναι πάνω σας. Καθαρίστε τον δρόμο σας από τα εμπόδια. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αλλάξει.

Λέων

Γενικά zwdia: Ο επαγγελματισμός σας και η πρακτικότητά σας μπορεί να συνδυαστούν με την φαντασία και την καινοτομία και να σας προσφέρουν εξέλιξη. Οι πληροφορίες από μακριά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες. Οι σχέσεις με τους φίλους θα είναι ζεστές και τρυφερές. Οι ερωτικές σχέσεις θα σας προσφέρουν ανταμοιβή. Σκεφθείτε να χαλαρώσετε βγαίνοντας έξω και περνώντας καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η συνεχής σύγχυση γύρω σας σας δυσκολεύει να λειτουργήσετε με πλήρη ταχύτητα. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να περιμένετε ότι όλα θα είναι λίγο πιο αργά σήμερα. Να είστε χαρούμενοι για ότι καταφέρετε να επιτύχετε με όποια ταχύτητα.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Με τις τωρινές κινήσεις των πλανητών τα επαγγελματικά και οικονομικά ενδιαφέροντά σας μπορεί να κινηθούν προς το καλύτερο. Οι δυσκολίες που ίσως έχετε εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Όποια δουλειά και να κάνετε θα πηγαίνει ομαλά. Μάλλον θα αισθάνεστε δυνατοί, γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε μεγάλη δύναμη σήμερα. Να θυμάστε όμως ότι επειδή έχετε δύναμη δεν σημαίνει ότι θα σας οδηγήσει μπροστά σε σχέση με τους προσωπικούς σας στόχους. Η έλλειψη κρίσης μέσα στην ημέρα θα στρέψει την ημέρα σας προς την διόρθωση των λαθών και των αδικιών.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Με την πλανητική ευθυγράμμιση να αλλάξει όλες οι προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων τώρα αποδίδουν καρπούς. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι στο πλευρό σας ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά. Οι ανησυχίες για τα οικονομικά μάλλον θα εξαφανιστούν και μάλλον θα αναγνωριστείτε δημόσια. Αυτή θα είναι μια ικανοποιητική περίοδος.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ορμή θα δημιουργηθεί το πρωί και μέχρι το απόγευμα θα αισθάνεστε ότι πετάτε. Τα κομμάτια θα μπουν στην θέση τους και μάλλον θα αισθάνεστε ότι είστε στον δρόμο όπου πρέπει να είστε για να καταφέρετε όσα θέλετε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να σας επισκεφθούν σήμερα. Μάλλον θα φέρουν νέους φίλους που οι γνώσεις τους θα βοηθήσουν τα τωρινά σας σχέδια. Μπορεί να σκέπτεστε πως θα ξοδέψετε όλα τα χρήματα που θα βγάλετε από αυτό το σχέδιο. Μην ξεκινήσετε όμως να ψωνίζετε μέχρι να έχετε τα χρήματα στα χέρια σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κινείστε πολύ γρήγορα και με αποφασιστικότητα αλλά ίσως να μην ξέρετε προς τα που πάτε. Ίσως να μην έχετε ένα στόχο στο μυαλό σας. Είναι μια αναλυτική περίοδος για εσάς. Σκεφθείτε καθαρά αντί να δράτε επικίνδυνα. Δουλέψτε προς κάτι σημαντικό.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Οι διακοπές ή μια κίνηση που ελπίζατε να κάνετε μπορεί να είστε τώρα εφικτή. Πριν φύγετε μάλλον πρέπει να ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία. Οι σκέψεις για επαγγελματική εξέλιξη μπορεί να είναι στο μυαλό σας και ίσως σκέπτεστε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα για να μπορέσετε να προωθήσετε την καριέρα και τους στόχους σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ασχοληθείτε με σχέδια που έχετε τώρα στα χέρια σας. Πρέπει να είστε πειθαρχημένοι ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας και μην απομακρύνεστε από το σχέδιο. Όσο πιο σταθεροί είστε τόσα περισσότερα θα επιτύχετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Όλα δείχνουν ότι αισθάνεστε πνευματικά και σωματικά καλά. Τα προσωπικά και οικονομικά σας ενδιαφέροντα θα πάνε καλύτερα. Τα προσωπικά ζητήματα θα πηγαίνουν καλά και τα παιδιά θα σας προσφέρουν ικανοποίηση σήμερα. Τώρα είναι καλή στιγμή να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε καλή κρίση του τι είναι καλό και τι είναι κακό. Έχετε μεγάλη γνώση της αλήθειας και δεν πρέπει να φοβάστε να μην μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας. Το πρωί οι προσπάθειές σας θα είναι πιο χρήσιμες και εφαρμόσιμες.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να σας προσφέρουν κάποιες νέες επαφές. Οι σχέσεις όλων των ειδών θα είναι καλές και ωφέλιμες ειδικά μαζί με άτομα που είναι κοντινοί σας φίλοι. Αν σκέπτεστε να ασχοληθείτε με κάτι νέο επαγγελματικά σήμερα είναι η ημέρα να το συζητήσετε σοβαρά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αγκαλιάστε την αθώα φύση σας. Να είστε ξανά παιδιά. Να έχετε μια παιχνιδιάρα και ανώριμη προσέγγιση με τους συνεργάτες σας. Είναι καλύτερα να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε και να προχωρήσετε με ανάλαφρη καρδιά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα κάποιες πληροφορίες που αναζητάτε γίνονται γνωστές. Οι ικανότητές σας διαχείρισης χρημάτων μπορεί να φανούν χρήσιμες σε έναν φίλο ή σε ένα μέλος της οικογένειάς σας. Μάλλον θα έχετε δίκιο και η ευγνωμοσύνη θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Οι έντονες, ευαίσθητες και τρυφερές πλευρές σας τονίζονται το πρωί.Οι άλλοι έρχονται σε εσάς γιατί ξέρουν ότι μπορούν να στηριχθούν σε εσάς και μπορείτε να τους υποστηρίξετε. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και όχι μόνο για τους άλλους.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!

Αυτό είναι το μοναδικό παλτό που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου και έχει σπάσει ταμεία! Πού μπορείς να το βρεις…

Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ της Τατιάνας Στεφανίδου που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα! Μάθε πώς θα το κάνεις βήμα βήμα

loading...