Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε επιστρέψει πολύ αλλαγμένοι από ένα μακρινό ταξίδι. Μετά από μεγάλα ταξίδια πάντα υπάρχουν αλλαγές αλλά η δική σας είναι πιο βαθιά. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε στην παλιά σας ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι. Μην περιμένετε. Αλλάξτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ημέρα θα ξεκινήσει έντονα αλλά τα νεύρα θα περάσουν όσο προχωρά η ημέρα. Οι άνθρωποι θα είναι πιο χαρούμενοι το απόγευμα. Αν χρειάζεστε μια χάρη, ζητήστε την το απόγευμα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Αν αισθάνεστε ότι μια ερωτική σχέση σας πνίγει, αν αισθάνεστε ότι λείπει το πάθος ή ότι είναι πολύ παραδοσιακή ίσως πρέπει να απελευθερωθεί. Η ενέργεια των πλανητών σήμερα θα σας βοηθήσει ώστε να πραγματοποιήσετε ακόμα και τις πιο τρελές ιδέες σας. Ξεκινώντας σήμερα θα σας ζητηθεί να είστε πιο αποφασιστικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια τάση που υπάρχει εδώ και 2 εβδομάδες θα μπει και στην δουλειά σας. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι πολύ καλό. Να είστε έτοιμοι για μεγάλη διαμάχη με πολλά διαφορετικά άτομα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Έχετε συναντήσει κάποια περίεργα άτομα που έχουν επηρεάσει πολύ την συμπεριφορά σας σχετικά με τον γάμο ή την συμβίωση. Κάποια άτομα σας πιέζουν για περισσότερη ελευθερία. Αυτό τα άτομα έχουν επηρεαστεί από πλανητικές ευθυγραμμίσεις αλλά δεν χρειάζεται να επηρεαστείτε και εσείς. Η ελευθερία ή η έλλειψή της είναι τελείως υποκειμενική.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να υποστηρίξετε τους συναδέλφους σας ακολουθώντας τον δικό σας τρόπο. Αν δεν μπορείτε να τους υποστηρίξετε τώρα τότε θα έχετε πολλά εμπόδια. Μαζί είστε δυνατοί. Μοιρασμένοι είστε αδύναμοι.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας κάντε το τώρα. Η πλανητική ενέργεια σας λέει ότι έχει έρθει η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Είτε αυτές οι αλλαγές είναι στο σπίτι ή στην δουλειά, είναι σωματικές ή ψυχολογικές μην φοβάστε να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι είναι χαρούμενοι να σας ακολουθήσουν. Έχετε περισσότερη δύναμη από όσο νομίζετε και δεν πρέπει να φοβάστε να την χρησιμοποιήσετε. Οι άλλοι αναζητούν την ηγεσία σας και πρέπει να δείξετε ότι έχετε την ικανότητα να έχετε τον έλεγχο και να προσφέρετε σταθερή κατεύθυνση.

Λέων

Γενικά zwdia: Η πλανητική αλλαγή μάλλον θα είναι ανεπαίσθητη σήμερα αλλά θα έχετε αρκετούς μήνες για να καταλάβετε πως σας επηρεάζει αυτή η αλλαγή. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για απελευθέρωση. Ίσως πρέπει να απελευθερωθείτε από τα όρια κάποιας ομάδας. Οι αλλαγές και οι καινοτομίες είναι στην ατμόσφαιρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα υπάρξει ένταση χάρη στην αναποφάσιστη φύση σας. Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τους άλλους μιας και θα είναι και αυτοί τόσο αναποφάσιστοι. Μάλλον θα προκύψει μια δύσκολη κατάσταση. Κάντε ότι μπορείτε για να μείνετε προσγειωμένοι.

 

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές σήμερα. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από 3-4 χρόνια και θα επιταχυνθεί ελάχιστα. Αλλάζετε τα χαρακτηριστικά σας και τις ιδέες σας. Η οικογένειάς σας, το παρελθόν σας και η εκπαίδευσή σας δεν παίζουν πλέον ρόλο όσο οι πνευματικές σας βάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η καλή φύση και η κοινωνική σας προσωπικότητα θα σας φέρουν ανταμοιβή. Οι άλλοι είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί σας και σας προσφέρουν υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επίσης με την συμβουλή των άλλων μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα από ότι θα μπορούσατε μόνοι σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε την αρχή μιας μεγάλης αλλαγής. Η νέα φάση θα διαρκέσει 7 μήνες. Καθώς προχωρά θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης. Μπορείτε να περιμένετε αυτές οι αλλαγές να έχουν σχέση με ζητήματα που αποφεύγατε στο παρελθόν. Κάποια ένταση με τα αδέλφια σας μπορεί να προκύψει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε πιο ώριμοι από ότι συνήθως σήμερα και η διαίσθησή σας δεν θα λειτουργεί πολύ σωστά., Δεν πειράζει. Μην το πολεμάτε. Να έχετε μια πιο χαλαρή προσέγγιση και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με άλλους και να κερδίσετε τον σεβασμό που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Το ηλιακό σύστημα θα πυροδοτήσει μια αλλαγή που θα κρατήσει μερικούς μήνες. Η αλλαγή θα επικεντρωθεί στα μέσα που χρησιμοποιείτε για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας όσον αφορά την καριέρα και τα ερωτικά σας. Αν αισθάνεστε περιορισμένοι να περιμένετε να απελευθερωθείτε τους μήνες που έρχονται

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε σημείο εκκίνησης. Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση και να κάνετε κάποια νέα βήματα στο ανοδικό σας ταξίδι. Αναζητήστε σημάδια γύρω σας. Κάποια υποσυνείδητα μηνύματα από το σύμπαν σας βοηθούν. Να είστε δεκτικοί.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Αν και δεν θα συμβούν σημαντικά γεγονότα σήμερα υπάρχει η υπόσχεση της ελευθερίας για τους επόμενους μήνες. Μια θεμελιώδης αλλαγή πρόκειται να συμβεί στην δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή. Καθώς περνούν οι μήνες μπορείτε να περιμένετε να είστε πιο οραματιστές, πιο δημιουργικοί και ίσως πιο επαναστάτες. Θα είστε πιο αποτελεσματικοί από ότι τα τελευταία χρόνια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να ανακοινώσετε ότι είστε στεναχωρημένοι μάλλον δεν θα οδηγήσει σε συμπόνια από τους άλλους. Γενικά οι άλλοι έχουν μια αισιόδοξη διάθεση. Μην τους το χαλάσετε. Αντίθετα θα πρέπει να συμμετάσχετε. Να δείξετε στους άλλους ότι μπορείτε να προσφέρετε στην χαρά.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Για να καταλάβετε την αλλαγή που συμβαίνει σήμερα πρέπει να δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική. Μια αργή απελευθερωτική διαδικασία συσσωρεύει ορμή. Τους επόμενους μήνες δεν θα αρνηθείτε μια ευκαιρία να διώξετε ένα κομμάτι του παρελθόντος σας. Θα απελευθερωθείτε από τα σύνδρομά σας. Μην ανησυχείτε αν οι οικογενειακές σχέσεις έχουν κάποια προβλήματα. Είναι μόνο προσωρινά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η λέξη κλειδί για εσάς είναι συμβιβασμός. Είστε πολύ επίμονοι σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα τις τελευταίες ημέρες. Τώρα πρέπει να δώσετε για να λάβετε. Μην επιμένετε ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν με τον δικό σας τρόπο.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι αλλαγές έρχονται στην ζωή σας τώρα. Έχετε έναν αέρα ανανέωσης και μια ανοιχτή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Κάποια εξωτερικά γεγονότα θα σας δώσουν την εντύπωση ότι προχωράτε με έναν σταθερό και απόλυτο τρόπο πριν την νέα σας ζωή. Μπορείτε να περιμένετε κάποιες ευχάριστε εκπλήξεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η συμπεριφορά κάποιος σας δυσκολεύει να συνεργαστείτε αποτελεσματικά. Πρέπει να αναπτύξετε μια φιλία ή τουλάχιστον μια καλή σχέση με αυτό το άτομο αν και μάλλον αυτή η σχέση θα είναι επιφανειακή.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Στην περίπτωσή σας η λέξη “αλλαγή” έχει νόημα. Μπορεί να είναι ένα νέο πρόσωπο ή κάποιο σημαντικό γεγονός που θα τα αλλάξει όλα για πάντα. Μερικές φορές κάποια συναρπαστικά πράγματα που ακούμε πραγματικά συμβαίνουν. Κάποιο από αυτά μπορεί να συμβεί σε εσάς τους επόμενους μήνες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθάνεστε αναποφάσιστοι και αυτό θα σας κάνει ευερέθιστους. Αντισταθείτε στον πειρασμό να δράσετε χωρίς να σκεφθείτε πρώτα. Δεν πειράζει να περάσετε χρόνο απελευθερώνοντας τον εαυτό σας. Θα σας ωφελήσει.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H σύνοδος Ερμή-Δία εμπλουτίζει την κοινωνική μας ζωή- Οι αστρολογικές προβλέψεις του τριημέρου

Ζώδια και πρώτο ραντεβού- Πώς πρέπει να του φερθείς για να υπάρξει και δεύτερο;

Οι λόγοι για τους οποίους είναι ο τέλειος σύντροφος! Γιατί πρέπει να κάνεις σχέση με το κάθε ζώδιο;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ξαφνικός χωρισμός για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια -Της έστειλε τα ρούχα σε σακούλες στο σπίτι της

Η φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη μέσα από το νοσοκομείο της Μυτιλήνης -To ξέσπασμά της μια μέρα μετά το μνημόσυνο του Παντελίδη

Νανά Καραγιάννη: Δεν φαντάζεστε τι της έλειψε όσο ήταν μέσα στο νοσοκομείο

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ