Μοναδική φροντίδα βασισμένη σε μυστικά ομορφιάς γυναικών από όλο τον κόσμο.

Μοναδική φροντίδα βασισμένη σε μυστικά ομορφιάς γυναικών από όλο τον κόσμο.

Πολύτιμα φυσικά συστατικά από όλον τον κόσμο τώρα γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου περιποίησης προκειμένου να ζήσεις μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης! Ήρθε η ώρα να εντάξεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου τη σειρά Dove Nourishing Secrets, για να ξεκλειδώσεις και εσύ τα μυστικά περιποίησης γυναικών από όλο τον κόσμο. Η αγαπημένη σειρά από το Dove , πρόσφατα εμπλουτίστηκε με νέες συνθέσεις που προσφέρουν φρεσκάδα και αναζωογόνηση με εξωτικά αρώματα από πράσινο τσάι matcha, γάλα βρώμης και μέλι καθώς και καρύδα και λωτό!

Από την Ιαπωνία με αγάπη
Εμπνευσμένη από τελετουργίες φροντίδας από την Άπω Ανατολή η νέα σειρά Dove Awakening Ritual με πράσινο τσάι matcha και άνθη Sakura θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σου μέσα από το υπέροχο και εξωτικό άρωμα της. Στη σειρά θα βρεις το πλούσιο αφρόλουτρο, την ενυδατική λοσιόν σώματος, το αποσμητικό σώματος σε spray και roll-on καθώς και την αρωματική κρέμα χεριών.



Σκανδιναβική “μαγεία”!
Με μέλι και γάλα βρώμης, η νέα σειρά Dove Indulging Ritual αξιοποιεί τα καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Σκανδιναβίας, προσφέροντας απλόχερα τις αναζωογονητικές ιδιότητες του μελιού μαζί με την επανορθωτική δράση που χαρίζει το γάλα βρώμης. Η σειρά περιλαμβάνει το αφρόλουτρο και τη λοσιόν σώματος που θα φροντίσουν σε βάθος το δέρμα σου τυλίγοντάς το με ένα υπέροχο άρωμα.



Ινδική τελετουργία

Οι πολύτιμες ιδιότητες της καρύδας και του αμυγδάλου που χρησιμοποιούνται γενιές και γενιές στην Ινδία για την καθαρισμό και τη φροντίδα της επιδερμίδας «κλείνεται» στη σειρά Dove Restoring Ritual, η οποία εκτός από την κρέμα, τη λοσιόν σώματος και τη λοσιόν σε σπρέι τώρα εμπλουτίζεται με ένα αποσμητικό σε spray και roll-on, ένα κρεμοσάπουνο και το ανταλλακτικό του αλλά και την κρέμα χεριών.



Ιαπωνική φροντίδα νεότητας!
Δύο μοναδικά συστατικά, το εκχύλισμα άνθους λωτού και το γάλα ρυζιού αποτελούν τους πρωταγωνιστές της πολύτιμης σύνθεσης του νέου αρωματικού κρεμοσάπουνου σε μορφή αντλίας, Dove Glowing Ritual και του αντίστοιχου ανταλλακτικού του. Και τα δυο αυτά ευεργετικά συστατικά χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές γενιές από τις γυναίκες της Ιαπωνίας καθώς είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για ένα απαλό, νεανικό και βελούδινο δέρμα.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν! Βρες τη σειρά που σε εκφράζει περισσότερο και αφέσου στις μοναδικές ιδιότητες των εξωτικών αυτών συστατικών για να ζήσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης!