Βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Το χτένισμα της Μελίνας Ασλανίδου θα σε σώσει

Ό,τι πρέπει για Παρασκευή στο γραφείο!

Βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Το χτένισμα της Μελίνας Ασλανίδου θα σε σώσει

Σίγουρα την Παρασκευή έχεις άλλη διάθεση και είναι πολύ πιθανό να βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου για να πας στο γραφείο. Όμως, αυτό το χτένισμα της Μελίνας Ασλανίδου θα σε σώσει αφού σε 5 λεπτά θα δείχνεις περιποιημένη.

Σήμερα ξέχνα τα εργαλεία styling και τα βαριά προϊόντα! Εξάλλου, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια μας έδωσε top ιδέα την οποία και πρέπει να ακολουθήσεις. Το συγκεκριμένα χτένισμα δεν παίζει να μην ξέρεις να το κάνεις και θα σε βγάλει σίγουρα από την δύσκολη θέση.

Πέτα μια ή δύο πλεξούδες (αναλόγως την διάθεση), βάλε και το τζινάκι σου ή ένα πιο casual παντελόνι και είσαι έτοιμη για την πρωινή σου εμφάνιση! Μην ξεχάσεις όμως να κάνεις και ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ αφού με το εν λόγω χτένισμα «πέφτουν» οι τόνοι στο look σου. Άλλωστε, η Anne Hathaway το έχει καθιερώσει εδώ και καιρό,όπως έχουμε γράψει...

Ιδού η σχετική φωτογραφία με την Μελίνα Ασλανίδου:

Δεν ξέρεις να κάνεις πλεξούδα; 7 βήματα για να πετύχεις το χτένισμα που έκανε και η Μελίνα Ασλανίδου

1. Αφού έχετε ξεμπερδέψει πολύ καλά τα μαλλιά σας, ξεκινήστε πιάνοντας μια μεγάλη τούφα μαλλιών απ’ την κορυφή του κεφαλιού. Χωρίστε αυτήν την τούφα σε τρεις μικρότερες ίδιου πάχους.

2. Σταυρώστε τη δεξιά τούφα πάνω απ’ τη μεσαία κι έπειτα την αριστερή πάνω απ’ τη μεσαία, σαν να κάνετε μια κανονική πλεξούδα.

Κρατήστε και τις τρεις τούφες με το αριστερό σας χέρι φροντίζοντας να μείνουν διαχωρισμένες.

3. Πιάστε με το δεξί σας χέρι μια τέταρτη τούφα απ’ το δεξί μέρος του κεφαλιού και προσθέστε την στην δεξιά τούφα της πλεξούδας.

4. Περάστε αυτή τη δεξιά τούφα πάνω απ’ τη μεσαία και φέρτε τη μεσαία στο δεξί μέρος.

5. Τώρα, κρατήστε με το δεξί σας χέρι την πλεξούδα, όπως κάνατε πριν με το αριστερό, φροντίζοντας να μείνουν διαχωρισμένες οι τούφες της και να είναι ελεύθερο το αριστερό σας χέρι.

6. Πιάστε μια τούφα μαλλιών απ’ την αριστερή πλευρά του κεφαλιού και προσθέστε την στην αριστερή τούφα της πλεξούδας.

7. Περάστε την αριστερή τούφα μαλλιών πάνω απ’ τη μεσαία και φέρτε τη μεσαία τούφα στ’ αριστερά, όπως κάνατε και πριν. Συνεχίστε έτσι -σταυρώνοντας τούφες απ' το δεξί και το αριστερό μέρος- φροντίζοντας να πλέκετε τις τούφες σφιχτά.