Τι δεν κάνει ποτέ η Δούκισσα Νομικού στα μαλλιά της - Γι αυτό είναι λαμπερά

Αποκάλυψε το μυστικό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι δεν κάνει ποτέ η Δούκισσα Νομικού στα μαλλιά της - Γι αυτό είναι λαμπερά

Ψάχνεται να βρείτε και εσείς ποιο είναι το μυστικό πίσω από τα λαμπερά μαλλιά της Δούκισσας Νομικού; Μην αγχώνεστε άλλο, καθώς αποκάλυψε η ίδια τι είναι αυτό που δεν κάνει ποτέ και τα κρατάει υγιεί.

Τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι της όπως όλοι μας, η ίδια φροντίζει έτσι ώστε να επικοινωνεί πιο συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ κάνει και διάφορες αποκαλύψεις για το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, αφορούν τόσο τι κρύβεται πίσω από την ομορφιά της, όσο και για τα παιδιά της και το πρόγραμμα που έχει φτιάξει η ίδια για να είναι όλα σε τάξη. Δηλαδή, πότε θα ξυπνήσουν τα παιδιά, πότε θα φάνε κλπ. Μάλιστα, θα βοηθήσει πολλές μανούλες.

Όλα όσα αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για τα μαλλιά της και το μυστικό για να τα κρατάει λαμπερά

Χαρακτηριστικά λοιπόν η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφερόμενη στα μαλλιά και τα μυστικά της λέγοντας, "Δέχομαι καθημερινά πολλά μηνύματα σχετικά με τα μαλλιά μου, για το πως τα φροντίζω και τα περιποιούμαι. Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω αυτό το βίντεο για να σας δείξω βήμα-βήμα τι κάνω κάθε φορά μετά το μπάνιο και να σας αποκαλύψω τα μικρά μυστικά μου:

  • Δεν χτενίζω ποτέ τα μαλλιά μου όταν είναι βρεγμένα.
  • Όσο είναι ακόμη νωπά βάζω παντού (κυρίως όμως από τη μέση και κάτω) την μαγική λοσιόν Elvive Dream Long No Haircut Cream της Loreal Paris η οποία προστατεύει την τρίχα από τη θερμοκρασία αλλά κυρίως την προστατεύει από την ψαλίδα βοηθώντας τα μαλλιά να μακρύνουν υγειώς.
  • Όσο χρησιμοποιώ το πιστολάκι προσέχω να μην το ακουμπάω ποτέ στα μαλλιά. Πάντα κρατάω απόσταση και όπως θα δείτε και στο βίντεο τα στριφογυρνάω καθώς τα στεγνώνω προς τα κάτω.
  • Όταν στεγνώσουν εντελώς βάζω το αγαπημένο μου Elvive extraordinary oil της Loreal Paris. Το απλώνω παντού ξεκινώντας από τη μέση και κάτω και στο τέλος βάζω λίγο και στα baby hair (για να μην φριζάρουν).
  • Εάν δεν θέλω να τα ταλαιπωρήσω καθόλου τότε απλά τα στριφογυρίζω και τα τυλίγω σε δυο κεφτεδάκια. Αν μείνουν έτσι για πολλές ώρες τότε μόλις τα αφήσω κάτω θα έχουν ένα τέλειο φυσικό σπάσιμο.
  • Διαφορετικά, αν τα θέλω λίγο πιο στυλιζαρισμένα ή αν δεν έχω χρόνο να τα αφήσω τυλιγμένα, τότε παίρνω ένα ψαλίδι και κάνω χαλαρές μπούκλες με τον τρόπο που σας δείχνω στο βίντεο.

Στο τέλος φυσικά βάζω ξανά λίγες σταγόνες από το extraordinary oil για επιπλέον λάμψη και φυσικά υπέροχο άρωμα. That’s all. Περιμένω να εφαρμόσετε τα μυστικά μου και να μου πείτε εντυπώσεις".