Μυστικό για ίσια & λαμπερά μαλλιά για 4 μήνες με τη νέα θεραπεία κερατίνης της ΚΥΑΝΑ!

Μυστικό για ίσια & λαμπερά μαλλιά για 4 μήνες με τη νέα θεραπεία κερατίνης της ΚΥΑΝΑ!

Θέλετε υγιή και ίσια μαλλιά που να προστατεύονται και από τη θερμότητα; Η νέα θεραπεία Κερατίνης Total Lisse της ΚΥΑΝΑ είναι η απόλυτη σύμμαχός σας!

Το Queen total lisse straightening system, αποτελεί ένα εξελιγμένο σύστημα ισιώματος των μαλλιών που συνδυάζει τις ενυδατικές και αναδομητικές ιδιότητες της υδρολυμένης κερατίνης με τις επουλωτικές και προστατευτικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων AMARANTHUS CAUDATOUS. Ελέγχει την υπερβολική υγρασία στα μαλλιά, εμποδίζει το φριζάρισμα και προστατεύει τη βασική δομή κερατίνης των μαλλιών.

kyana περιποίηση μαλλιών

Η καινοτόμα θεραπεία προσφέρει:

  • Εξαιρετική απόδοση για ίσια, λαμπερά και απαλά μαλλιά με απόλυτο έλεγχο φριζαρίσματος για διάστημα έως και 4 μήνες.
  • Την ιδανική λύση για κάθε τύπο μαλλιών ακόμα και για βαμμένα ή αποχρωματισμένα μαλλιά.
  • Ασφάλεια στη χρήση αφού ακολουθεί τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές κοσμετολογίας.

Μπορεί να συνδυαστεί με τα παρακάτω επαγγελματικά προϊόντα ΚΥΑΝΑ:

  • Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, queen pre-treatment shampoo. Πρόκειται για ένα σαμπουάν με υψηλό pH που αφαιρεί οποιοδήποτε υπόλειμμα προϊόντων styling και αλάτων σκληρού νερού, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την προσκόλληση ρύπων από το περιβάλλον. Περιέχει εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και πρωτεΐνες σίτου.

περιποίηση μαλλιών

  • Μάσκα αναδόμησης, queen dehydrative mask. Η ενυδατική μάσκα αναδόμησης της σειράς QUEEN παρουσιάζει έντονη δράση αναδόμησης προσφέροντας λαμπερά και υγιή μαλλιά. Βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας και προφέρει προστασία λειτουργώντας σαν ασπίδα εναντίον εξωτερικών παραγόντων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τα μαλλιά.

kyana ομορφιά

  • Θερμοπροστατευτική κρέμα, queen intensive thermo-protective cream. Με αυτό το προϊόν το χτένισμα και το styling με το σίδερο ισιώματος γίνονται ευκολότερα, ενώ μειώνεται και ο απαιτούμενος χρόνος και παρέχεται απόλυτη προστασία.

kyana προϊόντα ομορφιάς