Αναίµακτες & ανώδυνες τεχνικές για νεανική όψη!

Αναίµακτες & ανώδυνες τεχνικές για νεανική όψη!

Θέλεις να απαλλαγείς από τα σηµάδια του χρόνου µε απόλυτα φυσικό τρόπο; Εάν ναι, τότε η αισθητική ιατρική σου δίνει τη λύση µέσα από τη µέθοδο της αναίµακτης βλεφαροπλαστικής µε PLEXR, που χαρίζει νεανικό βλέµµα και των ενέσιµων fillers Ellanse, τα οποία υπόσχονται µια φρέσκια και λαµπερή επιδερµίδα. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ Γιολάντα Πεπέ σού εξηγεί περισσότερα.

Αναίµακτη βλεφαροπλαστική µε PLEXR

Τα µάτια παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο στην έκφραση του προσώπου µας, πολλές φορές όµως µε το πέρασµα του χρόνου ή λόγω κληρονοµικότητας τα βλέφαρα χαλαρώνουν, ενώ ακόµη δηµιουργούνται αντιαισθητικές «σακούλες» στην επίµαχη περιοχή µε αποτέλεσµα να χάνεται η ζωντάνια στο βλέµµα.

Τη λύση σε αυτό το πρόβληµα έρχεται να τη δώσει µία νέα αναίµακτη και µη επεµβατική µέθοδος βλεφαροπλαστικής, που εφαρµόζεται µε τη συσκευή PLEXR. Η µέθοδος αυτή είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό και αυτή τη στιγµή στην Ελλάδα, είναι ότι ποιο εξελιγµένο υπάρχει στο πλαίσιο της αναίµακτης αισθητικής χειρουργικής.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η µέθοδος, είναι κατάλληλη για όλους όσοι έχουν πρόβληµα ανεξαρτήτως ηλικίας. Πραγµατοποιείται αφαιρώντας κερατινοκύτταρα µέσω εξάχνωσης. Ειδικότερα, η συσκευή χρησιµοποιεί ένα µικρό ηλεκτρικό τόξο, προκειµένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερµοκρασία σε µία συγκεκριµένη ζώνη, εξατµίζοντας τους δερµατικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες. Γι’ αυτό το λόγο δεν δηµιουργούνται ουλές ή ασυµµετρίες. Ακόµη, δεν υπάρχουν ράµµατα, ούτε γίνεται τοµή για την αφαίρεση του επιπλέον δέρµατος και του λίπους, ούτε τροποποίηση των µυών των βλεφάρων.

Η εφαρµογή γίνεται από τον πλαστικό χειρουργό στο ιατρείο µε τοπική αναισθησία. Το σηµαντικότερο είναι ότι αρκεί µια µόνο συνεδρία για το επιθυµητό αποτέλεσµα. Αµέσως µετά την εφαρµογή µπορείς να επιστρέψεις στην εργασία σου και στις δραστηριότητές σου. Δεν χρειάζεται να λάβεις κάποια ειδική φαρµακευτική αγωγή ούτε ιδιαίτερες και αυστηρές προφυλάξεις.

Ellanse για φυσική & νεανική επιδερµίδα

Πρόκειται για ένα εξελιγµένο υλικό, που ανήκει στην κατηγορία των fillers, ενώ είναι µοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή είναι βιοδιεγέρτης. Το σηµαντικότερο πλεονέκτηµά του είναι ότι δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσµα στο πρόσωπο τόσο σε ηρεµία όσο και κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκφράσεων. Επιπλέον, επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου αποκαθιστά τη βαθιά στήριξη του προσώπου, βελτιώνει την ποιότητα του δέρµατος και του δίνει λάµψη. Μάλιστα, εξαιτίας του τρόπου δράσης του απαιτείται λιγότερη ποσότητα Ellanse για το ίδιο αποτέλεσµα σε σχέση µε άλλα ενέσιµα fillers.

Πόσο ασφαλές είναι;

Το Ellanse είναι ένα ασφαλέστατο υλικό και απολύτως βιοαπορροφήσηµο από τον ανθρώπινο οργανισµό. Τοποθετείται στο υποδόριο ή και πιο βαθιά στο περιόστεο. Ανάλογα µε το πρόβληµα µπορεί να εφαρµοστεί σχεδόν σε όλο το πρόσωπο για να βελτιώσει πιο βαθιές ρυτίδες (όπως τις ρινοχειλικές, ρινοπαρειακές αύλακες και αυτές στο µεσόφρυο) ή πιο επιφανειακές στην παρειά, στο πόδι της χήνας ή αλλού. Επίσης, γεµίζει περιοχές όπως: τα ζυγωµατικά, τους κροτάφους και τη κάτω γνάθο µε σκοπό να βελτιώσει το σχήµα του προσώπου και να αποκαταστήσει τον όγκο. Τα αποτελέσµατα είναι άµεσα και διαρκούν έως και 2 χρόνια εξαφανίζοντας τη χαλάρωση, ενώ ακόµη αντιστρέφεται η διαδικασία της γήρανσης µέσω της κολλαγογένεσης που προκαλεί, προσφέροντας φυσική νεανική εµφάνιση.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe