Μυστικό για σμιλεμένο κορμί!

Μυστικό για σμιλεμένο κορμί!

Μετά την καραντίνα ήρθε η ώρα της στοχευμένης φροντίδας χάρη στην οποία θα αποκτήσεις ένα σφριγηλό σώμα για να βγεις σύντομα στην παραλία στα καλύτερά σου! Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα προϊόντα περιποίησης για το σώμα της ανάPLASIS, τα οποία σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και συστηματική γυμναστική θα σου χαρίσουν το κορμί των ονείρων σου!

Ξεκίνα σήμερα λοιπόν συνδυάζοντας σε καθημερινή βάση το έλαιο CLT κατά του φλοιού πορτοκαλιού & το έλαιο σύσφιξης σώματος και στήθους για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα. Το ο CLT+ έλαιο σώματος, χάρη στα φυτικά συστατικά της σύνθεσή του θα βελτιώσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού προσφέροντας λείο, και σφριγηλό δέρμα μέσα από ένα βελούδινο τελείωμα. Από την άλλη το έλαιο σύσφιξης σώματος και στήθους θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα σου προστατεύοντας το από την ξηρότητα, την απώλεια ελαστικότητας και τη χαλάρωση. Σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να μην παραλείπεις την εφαρμογή τους καθημερινά -μια φορά την ημέρα, ιδανικά το βράδυ- με μία ώρα διαφορά το ένα από το άλλο για να δεις το σώμα σου κυριολεκτικά να μεταμορφώνεται!

Info

Τα προϊόντα ανάPLASIS πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία ή μέσω του www.anaplasisgroup.gr. Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.anaplasis.gr ή δες τις σελίδες της εταιρίας σε Facebook: meleniaomorfia/ και Instagram: @anaplasis_greece.