Η Elle Fanning έκανε το πιο cool καρέ της άνοιξης που θα γίνει το spring inspo σου!

Η ηθοποιός τόλμησε την πιο in αλλαγή για τα μαλλιά της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ηθοποιό Penélope Cruz και την τραγουδίστρια Selena Gomez, που και οι δυο αποχωρίστηκαν τη μακριά κόμη τους για ένα στιλάτο καρέ, ήρθε και η σειρά της νεαρής ηθοποιού Elle Fanning, η οποία δεν δίστασε να το κάνει και αυτή κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα bob μεσαίου μήκους.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη Elle δεν δίστασε να υιοθετήσει ένα ίσιο καρέ (bob) λίγο πιο πάνω από τους ώμους, το οποίο της πρότεινε η celebrity hairstylist, Jenda Alcorn, που επιμελείται το hair-look της για επίσημες εμφανίσεις, και όχι μόνο. (δες και τη Nicole Kidman, σχεδόν αγνώριστη με νέο χρώμα μαλλιών & κούρεμα στα 56 της)

Η Elle Faning έκανε το πιο cool καρέ της άνοιξης - Θα γίνει το spring inspo σου!

Πίσω από το νέο κούρεμα της Elle Fanning, ένα κοντό συμμετρικό καρέ, τύπου bob, λίγο πιο πάνω από τους ώμους βρίσκεται η δημοφιλής hair-stylist Jenda Alcorn, η οποία επιμελείται τα χτενίσματα της νεαρής ηθοποιού εδώ και χρόνια. Θυμίζουμε ότι η κούκλα Elle, διατηρούσε τα μαλλιά της μακριά αποφεύγοντας τις τολμηρές αλλαγές και έτσι η νέα της κουπ ήταν αρκετά ριζοσπαστική για εκείνη.


Τόσο η hair-stylist όσο και η ηθοποιός πόσταραν αρκετές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με τη μεταμόρφωση της τελευταίας, ενώ από ό,τι φαίνεται η νέα αλλαγή στα μαλλιά της την παρακίνησε ήδη να αλλάξει και το προσωπικό της στιλ κάνοντάς το πιο φρέσκο και πιο μοντέρνο. Έτσι, με αφορμή τη νέα της κουπ πρόβαρε αρκετά νέα ouftit προκειμένου να τα σετάρει με το hair-look σχολιάζοντας χαρακτηριστικά στα social media: «Nέο χτένισμα συνεπάγεται και με την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μου».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το καρέ είναι μια τάση που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν με πολλές celebrities αλλά και influencers να την έχουν ήδη τολμήσει. Επίσης, το μεσαίο μήκους καρέ που δοκίμασε η ηθοποιός είναι μια safe επιλογή καθώς είναι αρκετά μακρύ ούτως ώστε να δημιουργήσεις ακόμη και μια χαμηλή αλογοουρά. Σε κάθε περίπτωση το σίγουρo πάντως είναι ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τη συγκεκριμένη κουπ από κάποια celebrity.