Βάσω Λασκαράκη: Φωτιά στα κόκκινα με το κραγιόν της! Ο Σουλτάτος «έλιωσε» μόλις την είδε στο πρόσωπο!

Δεν υπάρχει το κοντινό της!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Φωτιά στα κόκκινα με το κραγιόν της! Ο Σουλτάτος «έλιωσε» μόλις την είδε στο πρόσωπο!

Φωτιά στα κόκκινα με το κραγιόν της Βάσως Λασκαράκη! Ο Σουλτάτος «έλιωσε» μόλις την είδε στο πρόσωπο και αυτό το κοντινό της, είναι ξεκάθαρα από τα πιο ωραία!

Η ηθοποιός, έχει αρκετά ζουμερά χείλη και είναι αναμφίβολα από τα δυνατά της στοιχεία! Η Βάσω Λασκαράκη πρόσφατα, έβαλε το κόκκινο κραγιόν της, έκατσε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έβαλε φωτιά στο Instagram!

Σίγουρα μόλις την είδε στο πρόσωπο ο Λευτέρης Σουλτάτος έλιωσε, όπως κάναμε και εμείς μόλις την είδαμε! Ε, δεν είναι για 10άρι; Δείτε και την φωτογραφία και πείτε μας:

Έχετε δει και το σαλόνι της;

Βάσω Λασκαράκη: Με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της!

Σίγουρα η Βάσω Λασκαράκη με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της και ξέρουμε πού θα το βρεις...

Η ηθοποιός, μπορεί να αγαπά πολυ το casual look όμως τώρα για τις γιορτές προτείνει ένα touch φλογερό και λίγο βραδινό! Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με κόκκινο κραγιόν και με αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τα Χριστούγεννα.

Την σχετική αναρτηση έκανε στο προφίλ της στο Instagram και ταίριαξε το κόκκινο κραγιόν της με τα επίσης κόκκινα χείλη της! Της πάει πολύ και ξέρουμε πού θα το βρεις, αφού μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Να σου θυμίσουμε και μια άλλη της εμφάνιση με κόκκινα αθλητικά και πουκάμισο!

Βάσω Λασκαράκη: Κοιτούσαν όλοι τα χείλη της με αυτό το κραγιόν! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει;

Κοιτούσαν όλοι τα χείλη της Βάσως Λασκαράκη με αυτό το κραγιόν! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει; Όλες οι λεπτομέρειες!

Φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε πριν από λίγο μια φωτογραφία στην οποία φορούσε την απόλυτη τάση για τον χειμώνα 2020!

Αναφερόμαστε φυσικά στο μοβ χρώμα! Ιδού:

Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε πουκάμισο με 25 ευρώ και ο Σουλτάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Ίσα που το προλαβαίνεις!

Βάσω Λασκαράκη: Κοιτούσαν όλοι τα χείλη της με αυτό το κραγιόν! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει;

Κοστίζει μόνο 6 εύρω και θα το βρείτε εδώ