Parisian Chic: Δημιούργησε το μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @athinao1konomakou
Instagram - @athinao1konomakou

Με αφορµή την Eβδοµάδα Mόδας η ηθοποιός και influencer Αθηνά Οικονοµάκου ταξίδεψε στην "Πόλη του Φωτός", εξερευνώντας παράλληλα τη γαλλική πρωτεύουσα µε στιλάτα outfits, που συνδύασε µε earthy makeup looks και wavy hair, όπως εδώ. Δες πώς θα την αντιγράψεις.

Αθηνά Οικονομάκου

HOW TO

Αφού περιποιηθείς καλά την επιδερµίδα σου εφάρµοσε µια bb κρέµα που θα σου χαρίσει ήπια κάλυψη και οµοιοµορφία µέσα από ένα φυσικό µατ αποτέλεσµα. Στη συνέχεια τόνισε τα πάνω βλέφαρα µε µια λεπτή γραµµή από ένα µαύρο eyeliner και συµπλήρωσε το µακιγιάζ στα µάτια –στο κινητό βλέφαρο και το καπάκι– µε µια καφέ σκια και µερικές στρώσεις µαύρης µάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Για να χαρίσεις λάµψη στο πρόσωπό σου, άπλωσε προσεκτικά στο κέντρο των ζυγωµατικών µια ιδέα από ένα highlighter, ενώ για τα χείλη προτίµησε ένα λαµπερό lipgloss σε γήινη απόχρωση. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο hairlook σου, δηµιούργησε ένα ανάλαφρο κυµατιστό εφέ µε τη βοήθεια µιας πρέσας. Για τέλειο φινίρισµα, εφάρµοσε µερικές σταγόνες από ένα ειδικό έλαιο, που θα τιθασεύσει το ενοχλητικό φριζάρισµα, αφήνοντας παράλληλα τα µαλλιά σου λεία και απαλά µέσα από ένα επιµελώς ατηµέλητο εφέ.

TIP

Το µυστικό για ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέµµα κρύβεται στην κατάλληλη φροντίδα. Επένδυσε, λοιπόν, σε µια ειδική µάσκα µατιών για εντατική περιποίηση και εφάρµοσέ την µία φορά την εβδοµάδα.