MasterChef 5: «Η Μαρίνα πήγε να βρει γκόμενο εκεί μέσα;»

Το Twitter έδωσε και πάλι ρέστα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5: «Η Μαρίνα πήγε να βρει γκόμενο εκεί μέσα;»

Νέο επεισόδιο MasterChef 5 σήμερα και όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter έδωσε για ακόμα μία φορά «ρέστα» με τις επικές ατάκες που έγραψε για όλα όσα είδαμε. Για ακόμα μία φορά, στο κέντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η Μαρίνα.

Η Μαρίνα είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του ριάλιτι μαγειρικής αφού από την πρώτη στιγμή έδειξε πως δεν «χαρίζεται» σε κανέναν και δεν φοβήθηκε να δημιουργήσει μερικές κόντρες.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου μάλιστα, σχεδόν όλο το σπίτι στάθηκε απέναντι της ενώ στο σημερινό επεισόδιο, ο Ιωάννης της έδωσε ένα σημαντικό μειονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας.

Το Twitter φυσικά δεν την άφησε σε ησυχία και μάλιστα κάποιοι σχολίασαν τις συχνές αναφορές της Μαρίνας στον «έρωτα» που ένιωθε για εκείνη ο Διονύσης.

Οι ατάκες του Twitter για τη Μαρίνα και το MasterChef 5

MasterChef 5 Twitter
MasterChef 5 Μαρίνα
Μαρίνα Κωνσταντίνα MasterChef

Μαρίνα: «Η Κωνσταντίνα έπρεπε να έχει αποχωρήσει»

«Καρφιά» εναντίον της υποτιθέμενης φίλης της, Κωνσταντίνας, έριξε η Μαρίνα, που ανέφερε χαρακτηριστικά πως δε θα έπρεπε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή, με 14 παίκτες να έχουν απομείνει, στο σπίτι του MasterChef.

Η σχέση μεταξύ των δύο παικτριών μοιάζει να έχει «παγώσει», μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αφού η Κωνσταντίνα είχε ψηφίσει τη Μαρίνα για αποχώρηση, χρησιμοποιώντας μαγειρικά, ήτοι αντικειμενικά κριτήρια. Αυτό είναι κάτι, που έχει εκνευρίσει τη δεύτερη, με συνέπεια να μην της ξεφύγει η πρώην κολλητή στο νέο της «ξέσπασμα».

MasterChef 5 Μαρίνα Κωνσταντίνα

Σε αυτό μίλησε για τα άτομα, που δε θα έπρεπε σε αυτή την φάση να είναι στο διαγωνισμό και ένα εξ αυτών είναι και η Κωνσταντίνα, ενώ έβαλε τον εαυτό της στους πέντε κορυφαίους μάγειρες του διαγωνισμού, ενώ είπε πως ένας από αυτούς ήταν ο Αλέξανδρος που αποχώρησε. Μάλιστα τόνισε πως ανάμεσα στους μάγειρες που θα έπρεπε ήδη να έχουν φύγει από τον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης, ο Διονύσης, ο Αντώνης και η Μαρία.