DWTS: Ο κακός "χαμός" στο Twitter με την εμφάνιση του Έντουαρντ Στεργίου και τα σχόλια της Βίκυς Καγιά

«Η καημένη η Βίκυ σαν να μας απολογείται για τον Έντουαρντ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Ο κακός

Το αποψινό live του DWTS το οποίο είναι και το δεύτερο ξεκίνησε πριν από λίγο και μέχρι στιγμής τα περισσότερα ζευγάρια φαίνεται πως τα έχουν πάει αρκετά καλά με τις χορογραφίες που κλήθηκαν να παρουσιάσουν μιας και απόψε αναμένεται να υπάρξει και η πρώτη αποχώρηση από το χορευτικό show.

Μεταξύ άλλων μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού, σειρά είχε και ο Έντουαρντ Στεργίου όπου τον είδαμε πρώτα φορά τηλεοπτικά μέσα από το ριάλιτι μοντέλων, κοινώς το GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο χόρεψε τζάιβ και το τελικό αποτέλεσμα ενθουσίασε την Βίκυ Καγιά η οποία και έσπευσε να σχολιάσει για τον Έντουαρντ και την χορογράφο του. «Θέλω να ξέρεις, πόσο σε αγαπάω και πόσο περήφανη είμαι για σένα.

Έτσι συμβαίνει με το τζάιβ έχω ακούσει, τα δίνεις όλα. Και για εμένα είναι έκπληξη ο Έντουαρντ, εγώ πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Πάντα η Ελισάβετ λέει πόσο γλυκός, τυπικός και συνεπείς είναι, αλλά και πόσο πολύ την σέβεται. Συγχαρητήρια, θέλω να κρατήσεις και το κομμάτι της έκφρασης, με ξετρελαίνει η έκφρασή σου στη σκηνή».

Μάλιστα οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά καθώς οι περισσότεροι χρήστες δεν "εβθουσιάστηκαν" και τόσο με τα όσα ανέφερε.

Τα σχόλια των χρηστών για την Βίκυ Καγιά και τον Έντουαρντ Στεργίου

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για την τηλεθέαση του Dancing with the stars

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει φέτος χωρίς εκείνη το GNTM 4 καθώς και στην πρεμιέρα του DWTS.

«Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing. Έχει νέους ανθρώπους, έχει ακυρωθεί και η πρεμιέρα. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική.

GNTM βλέπω ελάχιστα. Όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί πραγματικά ήταν απαιτητική η προετοιμασία για το Dancing with the Stars.

Γενικά τα νούμερα τηλεθέασής φέτος είναι κάπως αλλιώς. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση και συζήτηση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Δε χαίρομαι, δεν είναι αυτή η δική μου διάθεση, να συζητιέται αν είμαι η δεν είμαι στο GNTM. Ίσα-ίσα που με στενοχωρεί και λίγο. Θεωρώ πως τα πράγματα έχουν όπως έχουν.

Η τηλεόραση φέτος έχει πολύ μυθοπλασία. Ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πράγματα. Και σημαίνει κάτι αυτό και δε σημαίνει. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Κουράστηκε ο κόσμος, κορωνοιος. Να προσαρμοστούμε λίγο και σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.