Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Απαράδεκτες σκηνές! Είστε ψυχάκηδες;» - "Σκοτωμός" στο Twitter με το αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Η σκηνή που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

«Απαράδεκτες σκηνές! Είστε ψυχάκηδες;» -
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός επικράτησε με το αποψινό 29/9 επεισόδιο της Γης της Ελιάς με αφορμή μια συγκεκριμένη σκηνή, που προκάλεσε την ενόχληση και την δυσαρέσκεια του τηλεοπτικού κοινού.

Οι χρήστες μπορεί να τρελαίνονται για τις ερμηνείες και τους αλλά και για τα ερωτικά τους ειδύλλια, όμως απόψε ξέσπασαν. Πιο συγκεκριμένα μετά την προβολή ακατάλληλων σκηνών, από το κύκλωμα που διευθύνει ο Δημοσθένης και δολοφονεί ανυποψίαστα κορίτσια, οι χρήστες συγκλονίστηκαν με τις σκληρές σκηνές που χρειάστηκε να δουν, και θεώρησαν πως δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να τις δείξουν καθώς υπερβαίνουν τα όρια για τις πιο μικρές ηλικίες.

Τα tweets για την σκηνή που προκάλεσε αντιδράσεις στο αποψινό επεισόδιο της Γης της ελιάς

Τι θα δούμε στο αυριανό 30/9 επεισόδιο

Επεισόδιο 12

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της. Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: Έγινε viral στο Tik Tok η Ιφιγένεια Τζόλα - Αυτό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί παντού

Γη της Ελιάς: Σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη του Φίλιππου & της Αγγελικής - Σούπερ αποκλειστικό

Share