J2US: «Τα πόδια της Κουλιανού, ολόκληρος ο Κοκλώνης» - Το Twitter "τρελάθηκε" με την εμφάνιση της

«Κάπως είδωλο και σήμερα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Μετά από την λαμπερή έναρξη που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο πλατό του Just the two of us, σειρά είχε να εμφανιστεί η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης οι οποίοι τραγούδησαν το Supermodel των Maneskin.

Συγκεκριμένα, το μουσικό ζευγάρι ξεσήκωσαν τόσο τους τηλεθεατές όσο και την κριτική επιτροπή με την ροκ εμφάνισή τους. Φυσικά, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να τους αποθεώσει μιας και είπε χαρακτηριστικά: «Ενθουσιάστηκα και εγώ. Γιατί η Βίκυ είναι Supermodel, πολύ σπάνιο κορίτσι. Με κέρδισες από την πρώτη στιγμή. Ήσασταν εκπληκτικοί».

Από την άλλη, οι χρήστες στο Twitter οι οποίοι από τα πρώτα κιόλες λεπτά ήταν έτοιμοι για να σχολιάσουν, τους αποθέωσαν για τα καλά.

Η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού στο J2US

Θα βάλουν "φωτιά" στην πίστα - Αυτό το ζευγάρι μπαίνει στο 2ο live του J2US

Το βράδυ του Σαββάτου 8/10 έκανε πρεμιέρα το J2US με τα 15 λαμπερά ζευγάρια επί σκηνής να τραγουδάνε (δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε). Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εντυπωσιακός όπως πάντα αλλά και γεμάτος εκπλήξεις, ενώ μια έκπληξη θα μας έχει και στο 2ο live.

Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast@star το ερχόμενο Σάββατο θα δούμε ακόμη ένα ζευγάρι να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδά. Ο λόγος για την Μελίνα Μακρή με τον Ιωάννη Μελισσανίδη.