Μαύρο ρόδο: «Πως τον κοιτάς έτσι μωρή!» - Χιλιάδες σχόλια στο twitter για τη σειρά του Mega

Κουράστηκε το κοινό με τα καμώματα της Ελισάβετ στον Πέτρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαύρο ρόδο: «Πως τον κοιτάς έτσι μωρή!» - Χιλιάδες σχόλια στο twitter για τη σειρά του Mega

Οι εξελίξεις στο Μαύρο ρόδο μας ταράζουν συνεχώς, καθώς το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί τη σειρά από τη μία βλέπει ωραίες σκηνές ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ και από την άλλη χάνει την ελπίδα, πως θα είναι μαζί!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 11/5 λοιπόν η μοναχή έκοψε για μία ακόμη φορά τα φτερά του Πέτρου, την ώρα που εκείνος λιώνει για εκείνη...με την ίδια να κοροϊδεύει τον εαυτό της.

Τα σχόλια στο twitter μετά από αυτό έπεσαν βροχή, καθώς το κοινό έχει αρχίσει να απογοητεύεται! Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι στάθηκαν στο γεγονός, πως ενώ η Ελισάβετ τον θέλει, του ρίχνει κοινώς άκυρο!

Δείτε επίσης: Μαύρο Ρόδο σούπερ αποκλειστικό: «Σκοτώστε το κάθαρμα!» - Ο Βίκος πέφτει νεκρός

Τα σχόλια στο twitter για το άκυρο της Ελισάβετ στον Πέτρο στο Μαύρο ρόδο

Έγκυος η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Οι αδιαθεσίες της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, ολοένα και πυκνώνουν, με αποτέλεσμα όλοι να ανησυχούν για εκείνη. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Λευτέρης, που όμως υποψιάζεται πως η κόρη του είναι έγκυος. Ετσι την πηγαίνει ο ίδιος για εξετάσεις και οι φόβοι του βγαίνουν αληθινοί.

Από την Γιάννα Παπανικολάου - TiVi Σήριαλ

Η Ελισάβετ είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στο θέμα του Πέτρου και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να είναι ξανά μαζί, ενώ του δηλώνει πως θα μείνει στο μοναστήρι για πάντα. Εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός, παρόλο που μέσα του πονάει και υποφέρει. Το ίδιο βέβαια υποφέρει και η Ελισάβετ, αλλά η προδοσία του είναι τόσο μεγάλη που παλεύει να κρατηθεί μακριά του και να σβήσει τον έρωτά της για εκείνον. Μόνο που η ζωή παίζει για εκείνους άλλο παιχνίδι και οι μοίρες τους θα είναι πάντα δεμένες μεταξύ τους...

Η πίεση όλων αυτών που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό έχουν επιβαρύνει -όπως πιστεύουν όλοι- την υγεία της Ελισάβετ, που συνεχώς νιώθει αδιαθεσίες και έχει τάσεις για λιποθυμία. Μόνο που όλοι έχουν αρχίσει να συζητούν γι’ αυτές και να παραξενεύονται μήπως συμβαίνει κάτι άλλο. Ανάμεσα σ' αυτούς είναι και ο Λευτέρης που υποψιάζεται πως η κόρη του είναι έγκυος: «Λες να είναι έγκυος και να έχει αυτές τις αδιαθεσίες;», λέει στη Φιλαρέτη και εκείνη του προτείνει να την πάει σε γιατρό. Ομως πρέπει να το κάνει με τρόπο ώστε να μην καταλάβει κάτι η ίδια.

Ετσι λέει στην κόρη του πως δήθεν θέλει εκείνος να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις: «Θα έρθεις μαζί μου για να κάνω κάποιες εξετάσεις που πρέπει για την καρδιά μου», θα της πει και εκείνη ανύποπτη για το τι μπορεί να συμβαίνει δέχεται. Ετσι πάνε μαζί στον γυναικολόγο, που εκείνη βέβαια δεν γνωρίζει την ιδιότητά του, και ο Λευτέρης την πείθει να κάνει αιματολογικές εξετάσεις. Την επόμενη μέρα βγαίνουν τα αποτελέσματα και οι υποψίες του Λευτέρη επιβεβαιώνονται.

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό ρεπορτάζ Ελισάβετ έγκυος

Η Ελισάβετ είναι έγκυος! Εκείνος γεμάτος απόγνωση ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας για το πώς θα αποκαλύψουν στην Ελισάβετ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της: «Τι θα κάνω, Ευτυχία, κοντεύω να τρελαθώ», της ομολογεί και εκείνη του απαντάει: «Αχ, βρε Λευτέρη μου! Να σας συμβαίνει κάτι τόσο ευχάριστο και να το αντιμετωπίζετε σαν κάτι κακό! Θα βρούμε μια λύση».

Δείτε επίσης, πως θα μάθει η ίδια η Ελισάβετ πως είναι έγκυος στο παιδί του Πέτρου!

Η κατάσταση της Αυξεντίας ολοένα και χειροτερεύει και αντιμετωπίζει πλέον φανερά προβλήματα με τη μνήμη της. Η Φιλαρέτη που το αντιλαμβάνεται της προτείνει να δει γιατρό, αλλά εκείνη επιμένει να λέει πως είναι καλά. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι! Μετά τα συμπτώματα άνοιας που εκδήλωσε, η Αυξεντία εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα από το μοναστήρι. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και οι μοναχές μαζί με όλο το χωριό την ψάχνουν παντού.

Μετά από ώρες καταφέρνουν να την εντοπίσουν, αλλά η κατάστασή της όλο και χειροτερεύει. Η ίδια επιστρέφει στο μοναστήρι και η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημά της και να της αποσπάσει πληροφορίες σε σχέση με τον Διακοσάββα. Ομως, μάταια! Στο μεταξύ, η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή με τη βοήθεια του Μανώλη για να μεταφέρει τα οστά του Διακοσάββα στο δάσος. Μόνο που εκεί την περιμένει μια έκπληξη.

Καθώς όλοι στο χωριό ψάχνουν για την Αυξεντία, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Σταυρίνος με τη Γιάννα που πάνε στο δάσος για να βρουν κάποιο στοιχείο από εκείνη. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι τεταμένη και οι μπηχτές που ρίχνει ο ένας στον άλλον βαραίνουν κι άλλο το κλίμα. Ομως, εκεί στην ερημιά και εντελώς μόνοι τους, κάποια στιγμή οι δυο τους έρχονται κοντά και φιλιούνται με πάθος.

«Πάμε να φύγουμε μαζί μακριά απ’ όλους! Να ζήσουμε επιτέλους το όνειρό μας! Αυτό θέλαμε πάντα να κάνουμε, δεν μπορέσαμε τότε, ας το κάνουμε τώρα, ποτέ δεν είναι αργά», της λέει και εκείνη δέχεται, αν και είναι μαγκωμένη για το τι θα συμβεί με τον Σαράντο και την Τασούλα. Κάποια στιγμή εκείνη τραυματίζεται μέσα στα σκοτάδια στο δάσος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να της παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα, ο Σταυρίνος θα συναντήσει την Τασούλα και θα της ανακοινώσει τα σχέδιά του: «Τασούλα, είσαι ό,τι καλύτερο υπάρχει στη ζωή μου, με κάνεις χαρούμενο και το ξέρεις ότι είσαι μοναδικό πλάσμα. Σκέφτομαι όμως να φύγω από τη Γερακιανή, να αρχίσω τη ζωή μου από το μηδέν! Οσο μένω εδώ, μένει πίσω η ζωή μου και εγώ έχω όνειρα να κάνω, που στερήθηκα για πολλά χρόνια». Μόνο που εκείνη του προτείνει να τον ακολουθήσει όπου κι αν πάει, χαλώντας τα σχέδια που κάνει με τη Γιάννα.