We love «Louis»! Πως θα καταλάβεις σε ένα λεπτό αν είναι αυθεντική η τσάντα σου!

We love «Louis»! Πως θα καταλάβεις σε ένα λεπτό αν είναι αυθεντική η τσάντα σου!

Όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή έχουμε αναρωτηθεί αν η τσάντα που θα αγοράσουμε είναι αυθεντική.

Η Coco Channel είχε πει: «if you want to be original, be ready to be copied». Διαβάστε παρακάτω…

Ας ξεκινήσουμε από μια κοινή παραδοχή- τα μεγάλα brands, έχουν πολυτελέστατες συσκευασίες δώρου, οπότε και χωρίς να ξέρουμε τίποτα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μας βάλει σε υποψίες.

Το Youweekly.gr, σου παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρεις για την τσάντα με το χαρακτηριστικό λογότυπο, που όλες αγαπήσαμε!

Louis Vuitton

Χαρακτηριστικό μονόγραμμα

Στις αυθεντικές Louis Vuitton το χαρακτηριστικό logo , είναι το LV- δεν υπάρχει καμία περίπτωση τα σύμβολα να είναι κολλημένα μεταξύ τους. Στις τσάντες, που ο καμβάς είναι από δύο κομμάτια- κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί-όπως για παράδειγμα στην Neverfull Monogram.

Χερούλια

Φωνάζει από μακριά «I am Louis», αφού έχει το εξής χαρακτηριστικό- το δέρμα που χρησιμοποιείται είναι vachetta. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι με την πάροδο του χρόνου αρχίζει και παίρνει άλλη απόχρωση.

Ραφές

Μιλάμε για την τελειότητα, έτσι και οι ραφές είναι το σήμα κατατεθέν σε αυτή την περίπτωση. Δεν μπορεί να είναι δύο φορές περασμένο το γαζί.

Μεταλλικά στοιχεία

Αρκεί μια ματιά στην επίσημη σελίδα της Louis Vuitton για να διαπιστώσετε ότι τα μεταλλικά στοιχεία είναι από ορείχαλκο, χρυσό ορείχαλκο ή αργυρόχρωμα μέταλλο. Πριν, προβείτε στην αγορά της επιλογή σας, λοιπόν, δείτε τα χαρακτηριστικά της τσάντας σας.

Φόδρα

Τα συγκεκριμένο Brand, χρησιμοποιεί διαφορετικές επενδύσεις στις συλλογές, αλλά κατά γενική ομολογία η επένδυση είναι από καφέ βαμβάκι, Damier Ebience και κόκκινες μικροΐνες. Αν όλες αυτές οι ορολογίες ακούγονται «ακαταλαβίστικες»- αρκεί να σκεφτείς ότι σίγουρα δεν θα ήταν πλαστικό.

Made in

Είναι η χαρακτηριστική σφραγίδα μέσα στην τσάντα με το χαρακτηριστικό «made in France». Το γράμμα Ο είναι ολοστρόγγυλο και σε τίποτα δεν θυμίζει οβάλ. Ακόμη, τα γράμματα είναι πολύ προσεκτικά χαραγμένα, με τα δύο «Τ» σχεδόν να αγγίζουν το ένα το άλλο.