H&M: Αυτό το παντελόνι δεν είναι τζιν, αλλά θα το έχεις σαν δεύτερο «δέρμα»! Κοστίζει 14,99!

Φουλ ελαστικό και άνετο!

H&M: Αυτό το παντελόνι δεν είναι τζιν, αλλά θα το έχεις σαν δεύτερο «δέρμα»! Κοστίζει 14,99!

Αυτό το παντελόνι από τα H&M δεν είναι τζιν, αλλά θα το έχεις σαν δεύτερο «δέρμα»! Κοστίζει 14,99 και κάνει χαμό στα ταμία! Σίγουρα θα το θέλεις κι εσύ!

Αν κι εσύ είσαι από εκείνες τις γυναίκες που θέλεις να είναι στιλάτες αλλά πάνω από όλα άνετες, έχουμε την λύση! Τα H&M κυκλοφόρησαν το υπέρτατο παντελόνι που δεν είναι τζιν, αλλά είναι τόσο ελαστικό που θα το έχεις σαν δεύτερο «δέρμα»!

Μάλιστα, το έχουν στην τιμή των 14,99 ευρώ και βγαίνει σε άπειρα χρώματα! Ιδού και οι λεπτομέρειες:

Trousers in superstretch twill with a high waist with concealed elastication, and slim legs with narrow hems.

Size
The model is 175cm/5'9" and wears a size 36
Composition
Cotton 70%, Polyester 27%, Elastane 3%
Art. no.
0796210001

H&M φτηνό παντελόνι
H&M παντελόνι ελαστικό

Βρείτε το εδώ

Δες και το λεοπάρ φόρεμα που ξυπνάει άγρια ένστικτα

H&M: Αυτό το τζιν παντελόνι «διαγράφει» όλα τα κλασσικά! Είναι στην γραμμή που λίγες φοράνε!

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα H&M «διαγράφει» όλα τα κλασσικά που έχεις στην ντουλάπα σου. Είναι στην γραμμή που λίγες τολμούν και φοράνε.

Αν θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και να προσθέσεις κάτι διαφορετικό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στην έξοδο σου, εδώ σε έχω.

Μπήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και στην κατηγορία με τα τζιν παντελόνια σου βρήκα το κομμάτι που σίγουρα θα σε ανανεώσει, αφού δεν το βλέπουμε να το φοράνε πολλές γυναίκα στο δρόμο.

Πρόκειται για το Wide High Waist Jeans που θα βρεις στα καταστήματα με 39,99 ευρώ. Συνδύασε το με αυτό το μαύρο δερμάτινο μπουφάν και είσαι έτοιμη για βόλτα.

H&M ρούχα

Τζιν παντελόνι

H&M: Αυτό το παντελόνι είναι από δέρμα και το θέλουν όλες! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Αυτό το παντελόνι από τα καταστήματα των H&M κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ και είναι από δέρμα! Το θέλουν όλες και το διεκδικούν πάση θυσία!

Είναι ώρα για μερικά ψώνια και φυσικά η πρώτη στάση σου είναι στα H&Μ, όπου με τη νέα συλλογή που λανσάρει έχει δημιουργήσει χαμό στις γυναίκες!

Αυτήν την φορά μιλάμε για ένα δερμάτινο παντελόνι! Είναι ψηλόμεσο και κλείνει με φερμουράρ και κουμπιά! Έχει μπροστινές τσέπες και σου δημιουργεί τα πιο αδύνατα πόδια για μια τέλεια σιλουέτα!

Κοστίζει 24.99 και θα το βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M δερμάτινο παντελόνι

H&M μαύρο παντελόνι

Αν δεν σου αρέσουν όμως τα δερμάτινα δες αυτό το τζιν παντελόνι που «διαγράφει» όλα τα κλασσικά! Είναι στην γραμμή που λίγες φοράνε!

TAGS