Ξεπουλάει σαν "τρελή" η εμπριμέ ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti

Τρέξτε να προλάβετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε στη νέα συλλογή των καταστημάτων Massimo Dutti, αυτή η εμπριμέ ολόσωμη φόρμα, ξεπουλάει σαν "τρελή" και όχι άδικα, αφού αποτελεί το πιο ιδανικό κομμάτι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλεις στη συλλογή σου μερικά κομμάτια που θα σε αναδείξουν και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο στιλάτη από ποτέ.

Τα Massimo Dutti έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και αυτή τη φορά δεν γίνεται να χάσεις με τίποτα τη μοναδική αυτή ευκαιρία.

Την ολόσωμη αυτή φόρμα, μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις.

Μπορείς να συνδυάσεις αυτή την υπέροχη ολόσωμη φόρμα, με τα πιο must δερμάτινα πέδιλα από τα Massimo Dutti. Δες τα εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Massimo Dutti εμπριμέ playsuit

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και είναι το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Κοστίζει 99,95€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Massimo Dutti όπου θα βρεις την εμπριμέ ολόσωμη φόρμα

Η Massimo Dutti δημιουργήθηκε το 1985 και αποκτήθηκε από την Inditex το 1991. Σήμερα υπερβαίνει τα 790 καταστήματα σε πάνω από 75 αγορές.

Στο ξεκίνημά της, η μάρκα προσανατολίζεται στην ανδρική μόδα.Από το 1995 κι έπειτα αρχίζει το λανσάρισμα της γυναικείας μόδας σεόλες τις διαστάσεις της: απο τις πιο αστικές γραμμές, μέχρι τις πιοκάζουαλ. Έτσι η Massimo Dutti εδραιώνεται σε όλα τα επίπεδα ως όμιλοςαναπτυσσόμενος σε εθνικό & διεθνές επίπεδο με προσωπικό που αυτήτη στιγμή υπερβαίνει τους 10.000 υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια του 2003 η Massimo Dutti λάνσαρε το τμήμα παιδικής μόδας με την εμπορική επωνυμία Massimo Dutti Boys & Girls. Αυτή η σειρά καθιερώνεται σταδιακά σε καταστήματα διαφόρων αγορών, που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να φιλοξενήσουν τον απαιτούμενο καθορισμένο χώρο