H ολόσωμη φόρμα της άνοιξης υπάρχει και είναι στα Μango

H ολόσωμη φόρμα της άνοιξης υπάρχει και είναι στα Μango

Μας αρέσουν ιδιαίτερα οι ολόσωμες φόρμες γιατί είναι άνετες και σε βγάζουν από την δύσκολη θέση να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς.

Είναι στην ουσία ένα έτοιμο outfit που σου χαρίζει με μια κίνηση πολύστιλ, κομψότητα και άνεση στις κινήσεις όλη την ημέρα. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Σε ποιον οίκο θα ράψει το νυφικό της για τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Αν και τις έχουμε συνηθίσει σε επίσημες περιστάσεις και formal εμφανίσεις με ψηλοτάκουνα, οι ολόσωμες φόρμες, ανάλογα φυσικά και το σχέδιο, ταιριάζουν και σε casual look με φλατ παπούτσια ακόμα και sneakers. Τότε είναι που δείχνουν και την άλλη πλευρά τους, την πιο cool και ανέμελη.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα την αναδείξουν και θα σε χρίσουν master του στιλ.

Χαζεύοντας στο site του Mango και στην νέα, ανοιξιάτικη συλλογή, εντοπίσαμε την απόλυτη ολόσωμη φόρμα της άνοιξης. Αν έπρεπε να διαλέξεις μία jumpsuit για την σεζόν που έρχεται τότε αυτή είναι ιδανική.

Mango
Mango

Από βαμβακερό, δροσερό ύφασμα, σε γλυκιά, ανοιχτή χακί απόχρωση. Με πέτο στον γιακά, σταυρωτό κούμπωμα στο μπροστινό μέρος και ζώνη, που τονίζει την μέση και ενισχύει την θηλυκότητα της γραμμής.

Η ολόσωμη φόρμα από το Mango κοστίζει λιγότερα από 50 ευρώ και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο με loafers ή kitten heels, μέχρι το βράδυ στην έξοδο με ψηλοτάκουνα πέδιλα με χρώμα ή μεταλλική απόχρωση.

Μπορείς να την συνδυάσεις με ασπρόμαυρο ή άλλα χαρούμενα χρώματα και να κάνεις color blocking.

Όσο για τα αξεσουάρ, μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερηκαι να παίξεις με πολλά διαφορετικού στιλ κοσμήματα, hairbands, μεταξωτά μαντήλια και φυσικά τσάντες καλάθια.

bovary.gr