Καφές τέλος! Αυτό είναι το απόλυτο ρόφημα που τονώνει και αποτοξινώνει!

Κάνει θαύματα!

Καφές τέλος! Αυτό είναι το απόλυτο ρόφημα που τονώνει και αποτοξινώνει!

Πες τέλος στον καφέ! Αυτό είναι το απόλυτο ρόφημα που τονώνει και αποτοξινώνει!

Πρόκειται για ένα ρόφημα το οποίο αφενός τονώνει και μπορεί να αντικαταστήσει τον καφέ και αφετέρου αποτοξινώνει, κάτι που συνήθως μας το προσφέρει το νερό με στιμένο λεμόνι!

Αυτό το σούπερ ρόφημα με το οποίο θα κάνεις δυο πράγματα σε ένα! Θα αποκτήσεις ενέργεια και ζωντάνια χωρίς όμως τις παρενέργειες της κατακράτησης και της νευρικότητας που προκαλεί ο καφές και θα αποτοξινωθείς ταυτόχρονα.

Τώρα λοιπόν μπορείς να δημιουργήσεις το ενεργειακό σου ρόφημα χρησιμοποιώντας πράσινο τσάι, τζίνσενγκ, χυμό λεμόνι, λάιμ, νερό και μέλι.

Η γεύση του αντιστοιχεί με αυτή που έχει το νερό με το λεμόνι και δίνει ενέργεια ίση με μια κούπα καφέ! Και θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ σαν πουλάκι...

Κι όμως, υπάρχει! Αυτό είναι το ρόφημα που βελτιώνει τις επιδόσεις στο σ3ξ!

Κι όμως υπάρχει ένα «μαγικό» ελιξίριο που μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι θα απαλλαγείς από τη συχνή στυτική δυσλειτουργία!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, ο καφές μπορεί να εκτοξεύσει την αντοχή και την επίδοσή σου στην κρεβατοκάμαρα στα ύψη! Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα καταλήγει ότι οι άντρες που πίνουν δύο έως τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα – ή που καταναλώνουν 85 έως 170 mg καφεΐνης από άλλα ποτά (πχ ενεργειακά)- είναι 42% λιγότερο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία από εκείνους που καταναλώνουν έως και 7mg του διεγερτικού ημερησίως.

Εκείνοι που πίνουν τέσσερα έως επτά φλιτζάνια, από την άλλη, έχουν 39% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη στύση τους. Τα παραπάνω ισχύουν για τους υπέρβαρους, τους παχύσαρκους και τους υπερτασικούς άνδρες, αλλά όχι και για εκείνους που πάσχουν από διαβήτη, ο οποίος συχνά προκαλεί προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα.

Τι κάνει λοιπόν τον καφέ σούπερ αποτελεσματικό σε τέτοιες περιπτώσεις; Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το διεγερτικό προκαλεί μια σειρά αντιδράσεων στο σώμα που τελικά αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος.

Τα ραντεβού για καφέ, μόλις απέκτησαν νέο νόημα…