Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπορείς να μείνεις έγκυος αν ο σύντροφος του εκσπερματώσει γύρω από το αιδοίο; Αυτή είναι η αλήθεια!

Αυτό πρέπει όλες να το γνωρίζουμε!

Μπορείς να μείνεις έγκυος αν ο σύντροφος του εκσπερματώσει γύρω από το αιδοίο; Αυτή είναι η αλήθεια!
HEALTH NEWS 05.09.2019 14:26

Μπορείς να μείνεις έγκυος αν ο σύντροφος του εκσπερματώσει γύρω από το αιδοίο; Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει όλες οι γυναίκες να γνωρίζουν.

Μπορεί να νομίζουμε πως όταν η σεξουαλική πράξη γίνεται χωρίς προφυλακτικό και ο άντρας τραβηχτεί όταν είναι έτοιμος να εκσπερματώσει δεν θα υπάρξει εγκυμοσύνη, κάνουμε λάθος.

Ποια είναι η αλήθεια;

«Πώς μπορώ να κάνω squirting την ώρα του σ3ξ;» Ο ειδικός απαντά...

Η σύλληψη είναι απίθανη να γίνει αν κανείς εκσπερματώνει στην κοιλιά της συντρόφου του αλλά όχι απίθανη όταν αυτό γίνεται γύρω από την περιοχή του αιδοίου μιας και ιδιαίτερα σε νέες κοπέλες στις γόνιμες μέρες τους είναι δυνατόν να συλλάβουν.

Η στάση ''βερίκοκο" και άλλες 2 extreme στάσεις για έντονους οργασμούς!

Η στάση ''βερίκοκο" και άλλες 2 extreme στάσεις για έντονους οργασμούς, από εμάς για εσάς!

Το ζητούμενο στην ερωτική στο ζωή, έντονη ή λιγότερο έντονη, δεν είναι άλλο από το να έχεις οργασμό, όσο το δυνατό πιο έντονο!

Κακά τα ψέματα, ο έντονος οργασμός είναι το «Ιερό Δισκοπότηρο» του σεξ και το να πετύχεις οργασμό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

Εάν πάλι αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα στο να έχεις οργασμό στο σεξ, ίσως σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάποιες νέες στάσεις στο σεξ, έξω από τα συνηθισμένα, που θα σε βοηθήσουν να έχεις έντονο οργασμό.

Η «αράχνη»
Σχετικά δύσκολη στην εφαρμογή, αλλά πολύ αποτελεσματική όσον αφορά τον οργασμό που θα έχεις. Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια σου, έχοντάς τα ελαφρώς λυγισμένα. Ο καλός σου παίρνει θέση έχοντας το ένα σου πόδι ανάμεσα στα δικά του. Σε πλησιάζει τόσο ώστε το πέος του να διεισδύσει στον κόλπο σου. Η κίνηση που γίνεται δεν είναι παλινδρομική, αλλά πάνω-κάτω, οπότε και ο οργασμός που έχεις είναι πιο έντονος.

To «βερίκοκο»
Όχι τόσο δύσκολη στο να την εφαρμόσεις, αλλά πολύ αποτελεσματική αναφορικά με τον οργασμό σου. Πρόκειται για την αντίθετη του «κουταλιού» στάση. Τι να κάνεις; Εσύ ξαπλωμένη στο ένα σου πλευρό λυγίζεις τα πόδια σου προς τα μπροστά. Ο καλός σου ξαπλώνει κι αυτός στο πλευρό του, ώστε να έχετε οπτική επαφή. Καθώς είναι ξαπλωμένος μπαίνει στο άνοιγμα των ποδιών σου. Εσύ μπορείς να ανεβάσεις το ένα ή και τα δύο πόδια στην λεκάνη του. Η διείσδυση είναι εκπληκτική και ο οργασμός σου σίγουρος και δυνατός!

Ο «άγγελος του χιονιού»
Εάν έχεις κάνει «αγγελάκια» στο χιόνι, αυτή η στάση θα σου φανεί πολύ εύκολη και πάνω από όλα αποτελεσματική. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια σου ανοιχτά και σχεδόν καθόλου λυγισμένα. Ουσιαστικά δημιουργείς ένα Χ. Ο καλός σου ξαπλώνει από πάνω σου αντίθετα με σένα, μετα πόδια του δηλαδή προς τη μεριά του κεφαλιού σου, αλλά να είναι ανοιχτά. Έτσι διεισδύει στον κόλπο σου με το πέος του. Η συγκεκριμένη διείσδυση σου προσφέρει ακόμα πιο έντονο οργασμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωκτικό σεξ: Πόσο βαθιά πρέπει να μπαίνει το πέος και πότε μπορεί να σου βγει το έντερο έξω;

Τα μυστικά του πρωκτικού σεξ! Μπορούν να σου "φύγουν" τελικά ή όχι;

Δείτε περισσότερα θέματα για σεξ στο Youweekly.gr

Share