Η Φαίη Σκορδά σου προτείνει το πιο θρεπτικό δεκατιανό

Εσύ θα την ακούσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά σου προτείνει το πιο θρεπτικό δεκατιανό

Η Φαίη Σκορδά φροντίζει να παίρνει όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό και το ίδιο κάνει και για τα παιδιά της, ετοιμάζοντάς τους το πιο θρεπτικό δεκατιανό, το οποίο σου προτείνει και πρέπει να το δοκιμάσεις!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πάντα κατά νου να ετοιμάζει μόνο υγιεινά σνακ τόσο για εκείνη όσο και για τα παιδιά της και έτσι σήμερα το μεσημέρι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το χυμό που ετοίμασε στα παιδιά της.

Στο μεταξύ έχετε προσέξει το νέο look που έχει υιοθετήσει η Φαίη Σκορδά; Αν όχι για ρίξτε μια ματιά εδώ...

Άλλοτε παίζει μαζί τους και άλλοτε τους μαγειρεύει, το σίγουρο είναι πως η Φαίη Σκορδά περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της.

Φαίη Σκορδά δεκατιανό

Τι αποκάλυψε σήμερα για το μαρτυρικό της βράδυ;

Η Φαίη Σκορδά είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα με την παρουσιάστρια να αναφέρεται σήμερα σε κάτι που την τρόμαξε. Τι ήταν αυτό που έκανε το βράδυ της μαρτυρικό;

"Εγώ το βράδυ – η Ράνια το ξέρει γιατί της έστελνα μηνύματα – δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί έλεγα δεν μπορεί να μην έχω κανένα σύμπτωμα, το βράδυ τώρα κάτι θα γίνει. Ούτε εγώ το πίστευα, έλεγα δε γίνεται. Το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί έλεγα κάτι μπορεί να γίνει" είπε χαρακτηριστικά από τον αέρα του "Πρωινού". Δείτε ωστόσο και τι άλλο είχε αποκαλύψει για την περιπέτειά της με τον ιό. Τι ήταν εκείνο που την τρόμαξε;