Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξεσπά ο αδερφός του Κώστα Ηλιάκη για τους Έλληνες στρατιωτικούς! «Ελεύθερος από εμάς ο Τούρκος που σκότωσε τον αδερφό μου και αυτοί...» (Βίντεο)

Μίλησε με δάκρυα στα μάτια!

Ξεσπά ο αδερφός του Κώστα Ηλιάκη για τους Έλληνες στρατιωτικούς! «Ελεύθερος από εμάς ο Τούρκος που σκότωσε τον αδερφό μου και αυτοί...» (Βίντεο)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 23.05.2018 20:40

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης ήταν Σμηναγός της Ελληνικής πολεμικής αεροπορίας που σκοτώθηκε στις 23 Μαΐου 2006.

Η καταγωγή του ήταν από τον Κάστελλο Ρεθύμνης και έφυγε από την ζωή στις 23 Μαΐου 2006 και έπειτα από θερμό επεισόδιο ελληνικών με τουρκικά μαχητικά, το αεροσκάφος του Κωνσταντίνου Ηλιάκη κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο, έπειτα από προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού F-16. Διαβάστε παρακάτω...

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν λίγο αργότερα επιβεβαιώνοντας το τραγικό αυτό συμβάν. Από την στιγμή που μαθεύτηκε το γεγονός εκφράστηκαν υποψίες για την κατάρριψη του αεροσκάφους του Κωνσταντίνου Ηλιάκη από Τούρκο πιλότο. Στο γεγονός αυτό συνετέλεσαν πολλά γεγονότα, με αποτέλεσμα η άποψη αυτή να μοιάζει ως η πραγματική αιτία του θανάτου του Σμηναγού, αν και βάσει αξιολογήσεων του ΝΑΤΟ για την τουρκική πολεμική αεροπορία (TuAF), οι Τούρκοι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου για να καταφέρουν κατάρριψη απέναντι σε έλληνες χειριστές.

Ο σμηναγός ήταν πατέρας δύο παιδιών 1,5 και 5 χρονών αντίστοιχα! Ο Τούρκος που δικάστηκε ως ένοχος για την δολοφονία του αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα ο αδερφός του ξέσπασε στο δελτίο του Σταρ για τους Έλληνες στρατιωτικούς! «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό! Εμείς αφήσαμε ελεύθερο τον Τούρκο που σκότωσε τον αδερφό μου να πάει πίσω στη χώρα του και να δικαστεί εκεί και τα παιδιά αυτά είναι ακόμα μέσα στις φυλακές; Μιλάμε για υπόθεση λίγων μέτρων... λίγα βήματα έκαναν» είπε συγκεκριμένα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share