Θαύμα! Στάθηκε στα πόδια της με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού!

Κατάνυξη και δέος!

Θαύμα! Στάθηκε στα πόδια της με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού!

Κατάνυξη και δέος προκαλούν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες πιστών για τη θαυματουργή δύναμη του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Διαβάστε παρακάτω....

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική! Ασύλληπτη κακοκαιρία...

Οι προσκυνητές που συρρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης -όπου έχει μεταφερθεί τις τελευταίες μέρες για το προσκύνημα το ιερό κειμήλιο-, έχουν να διηγηθούν και από ένα θαύμα και μια ιστορία για πιστούς που είτε στάθηκαν στα πόδια τους είτε γιατρεύτηκαν από σοβαρές ασθένειες όταν "σταυρώθηκαν" με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό!

Ασθενείς με σοβαρά κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας, παραπληγικοί αλλά και άνθρωποι αποκαμωμένοι από τα βάρη της σύγχρονης ζωής προσέρχονται με ευλάβεια στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής, με την ελπίδα πως θα βρουν γιατρειά και σωτηρία.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας γυναίκας, η οποία ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και στάθηκε ξανά στα πόδια της, λίγη ώρα αφότου προσκύνησε τον Τίμιο Σταυρό.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline,το οποίο δημοσιοποίησε την ιστορία, μόλις ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ακούμπησε τον θαυματουργό Σταυρό πάνω της, η παραπληγική γυναίκα βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί όρθια και να περπατήσει υποβασταζόμενη ενώ ένας άλλος άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στο περπάτημα θεραπεύτηκε με θαυματουργό τρόπο αφού έλαβε την ευλογία του Σταυρού!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που δημοσιεύει το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος άνδρας φεύγοντας άφησε τις πατερίτσες του στον ναό!

Επίσης, φέρεται ότι γιατρεύτηκε μια ηλικιωμένη από την Ξάνθη που υπέφερε από πρόβλημα στο στομάχι ενώ ένα παιδάκι που θα εγχειριζόταν στο χέρι, κούνησε τα δάχτυλα του. Τα θαυμαστά συμβάντα είναι σχεδόν καθημερινά με τους προσκυνητές να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες!

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα έξω από τον ναό όπου βρίσκεται ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων!