Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε πεζό!

Έσκασε τώρα!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε πεζό!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε πεζό....

Ο 83χρονος άνδρας βρισκόταν στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, όταν λίγο μετά τις 03:30, ένα ταξί πέρασε από τον δρόμο και τον χτύπησε. Το ατύχημα, σύμφωνα με το thestival.gr, έγινε στο ύψος των κοιμητηρίων Ευόσμου, στο ρεύμα προς δυτικά. Ο άτυχος 83χρονος δυστυχώς χτύπησε άσχημα και άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο.

Προς το παρόν είναι άγνωστες οι συνθήκες που έγινε το δυστύχημα, το οποίο στοίχισε τη ζωή στον ηλικιωμένο άνδρα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τρόμος σε πτήση πάνω από την Θεσσαλονίκη! Θρίλερ για τους επιβάτες!

Τρόμος επικράτησε σε πτήση πάνω από την Θεσσαλονίκη με τους επιβάτες να ζουν έναν θρίλερ με την ταλαιπωρία.

Το αεροσκάφος της Ellinair, απογειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 με προορισμό το Κίεβο της Ουκρανίας, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου πως επιθυμεί την επιστροφή του.

Ο μηχανισμός του αεροδρομίου ενεργοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε ανάλογες περιπτώσεις και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, χωρίς πρόβλημα.

Να σημειωθεί ότι όσο το αεροδρόμιο βρισκόταν σε επιφυλακή, υπήρξαν καθυστερήσεις σε προγραμματισμένες αφίξεις και αναχωρήσεις.

Πηγή: Thestival.gr

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη! Σοκάρει η ταυτότητα από ακέφαλο πτώμα!

Θρίλερ έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη, ενώ έχει σοκάρει τις Αρχές η ταυτότητα από ακέφαλο πτώμα!

Οι έρευνες για το τι συνέβη, ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό πτώματος, σε περιοχή πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Το πτώμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το Grtimes.gr, εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ οι πρώτες αναφορές έλεγαν ότι ήταν ακέφαλο.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία για την αναζήτηση στοιχείων.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά σε ότι αφορά τις συνθήκες θανάτου, για τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ δεν επιβεβαιώνεται επισήμως ο διαχωρισμός της κεφαλής από την υπόλοιπη σορό.