Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι κατέθεσε ο γιατρός!

Το υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου!

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι κατέθεσε ο γιατρός!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση με την δολοφονία της Ειρήνη Λαγούδη! Τι κατέθεσε ο γιατρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο ιατρός, καταγγέλλει ως ψευδές και συκοφαντικό το περιεχόμενο εγγράφου!

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Αποκάλυψη βόμβα από την κόρη της...

Ο ιατρός, επαναλαμβάνει, πως δεν υπάρχει καμία προσωποποιημένη δίωξη για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και εκφράζει μια σειρά από ερωτηματικά, για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε και αναπαράχθηκε το επίμαχο πιστοποιητικό.

Το υπόμνημα έχει ακόμη ως αποδέκτες, τις δικαστικές – εισαγγελικές αρχές του Αγρινίου.

Τονίζει μάλιστα πως με αφορμή το πιστοποιητικό ξεκίνησε ένας νέος κύκλος στοχοποίησης σε βάρος του.

«Ουδέποτε λοιπόν δεν προτάθηκαν και δεν ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον μου από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου! Οι διώξεις ήταν και παραμένουν ακόμη και μέχρι σήμερα κατά αγνώστων.

Ο ιατρός, παραθέτει ακόμη τον τρόπο με τον οποίον έγινε η διαρροή και αναπαραγωγή του εγγράφου, επισημαίνοντας: «Το πιστοποιητικό αυτό δεν αναγράφει την πραγματική αλήθεια. Θεωρώ πως συντάχθηκε με δόλο έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για να με πλήξει προσωπικά, για λόγους υποκειμενικούς και σκοπούς όχι έντιμους από την πλευρά της οικογενείας της Ειρήνης Λαγούδη».

Αναφέρει επίσης πως θα ενεργοποιήσει νομικές κινήσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ενεπλάκησαν στην «τρομερή σκευωρία» σε βάρος του, που τον συκοφάντησαν, ή διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις προκαλώντας του τεραστίων διαστάσεων ηθική βλάβη.

Τέλος, από τους δικαστικούς λειτουργούς, που είναι αποδέκτες του υπομνήματος του, να προχωρήσουν σε έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε το «ψευδούς περιεχομένου» πιστοποιητικό, για το ποιος το συνέταξε και γιατί αναγράφει ψευδώς, πως υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του με βαρύτατα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται πως ο Εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε την ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία εναντίον του γιατρού και πρώην συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη για τη δολοφονία της 44χρονης γυναίκας.

Ειρήνη Λαγούδη: Απειλούν την οικογένειά της! Το παράξενο SMS που δέχθηκε ο αδελφός της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη! Απειλούν την οικογένειά της καθώς ο αδερφός της δέχθηκε ένα πολύ παράξενο SMS!

Τι γίνεται;

Απειλές δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, της άτυχης 44χρονης που είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018.

«Ψάχνουμε σφαίρες για τον λαγό», ήταν το παράξενο SMS που δέχθηκε ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη. Μαζί με το μήνυμα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αδελφός της 44χρονης δέχθηκε και προειδοποίηση να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά τεσσάρων ατόμων. Η οικογένεια της Λαγούδη ήδη έχει κάνει τρεις καταγγελίες, σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει έρευνα για τα άτομα που στέλνουν τα απειλητικά μηνύματα.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ζητά την προστασία των Αρχών, σημειώνοντας ότι έχουν φτάσει στο σημείο να καταγράφουν τηλεφωνικές συνομιλίες. «Οι απειλές δε μας τρομάζουν», λένε και τονίζουν ότι αυτό που θέλουν είναι να σταματήσουν να προσβάλλουν τη μνήμη της. «Θα προχωρήσουμε στις μηνύσεις ό,τι κι αν κάνουν», υπογραμμίζει ο αδελφός της Λαγούδη.