Σοκ στο Αιγάλεω: Χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας 14χρονους! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους;

Τους πήραν κινητά και παπούτσια!

Σοκ στο Αιγάλεω: Χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας 14χρονους! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους;

Σοκ επικρατεί στο Αιγάλεω. Χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας 14χρονους και τους λήστεψαν. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους;

Οι δράστες ήταν επίσης παιδιά ηλικίας 15 ετών και τους πήραν τα κινητά και τα παπούτσια τους. Τα λόγια τους είναι ανατριχιαστικά. Σοκ! Χτύπησαν παίκτρια στη μέση του δρόμου!

Τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20:00, και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου.

Τέσσερις νεαροί ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα και ξαφνικά άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ άμεσα έφτασαν άλλοι δέκα με μηχανάκια. Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δεύτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του και απήγαγε το παιδί τους!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι μεθυσμένος ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του και απήγαγε το παιδί τους!

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας του, ο άνδρας σε κατάσταση μέθης την ξυλοφόρτωσε και άρπαξε το 5χρονο παιδί του και έφυγε με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα έκανε έκκληση στην αστυνομία να βρει τον άντρας της καθώς οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού.

Βίντεο σοκ από το τροχαίο στην Θεσσαλονίκη! Η στιγμή που αμάξι σκοτώνει οδηγό!

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον άνδρα.

Θεσσαλονίκη: Έβαλε βρέφος σε σακούλες και το άφησε να πεθάνει σε ντουλάπα! - 4 χρόνια φυλάκιση για την παιδοκτόνο!

Έβαλε βρέφος σε σακούλες και το άφησε να πεθάνει πριν περίπου πέντε χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση η παιδοκτόνος.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, εξετάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, έκρινε την παιδοκτόνο ένοχη, αναγνωρίζοντάς της μειωμένο καταλογισμό. Το δικαστήριο διατήρησε την ποινή που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Φρίκη στην Κρήτη! Πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ!

Η σοκαριστική παιδοκτονία το 2014

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τον Ιούλιο του 2014. Η γυναίκα είχε γεννήσει μόνη της, στην τουαλέτα του σπιτιού της. Στη συνέχεια τύλιξε το νεογέννητο σε σακούλες και το έκρυψε σε ντουλάπα, όπου εξέπνευσε το βρέφος. Λίγα 24ωρα αργότερα, η μητέρα του πέταξε το άψυχο κορμάκι του στα σκουπίδια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα πήγε σε νοσοκομείο με πόνους. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για επιπλοκές από πρόσφατο τοκετό. Οταν δεν βρέθηκε το νεογέννητο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που εξιχνίασε την παιδοκτονία. Η γυναίκα είχε κρύψει την εγκυμοσύνη από το περιβάλλον της και στις σχετικές ερωτήσεις απαντούσε ότι είχε πάρει κάποια κιλά.

«Πίστευα ότι το παιδί ήταν νεκρό» είπε απολογούμενη η παιδοκτόνος στο δικαστήριο, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Είπε ακόμη ότι τα τελευταία χρόνια απέκτησε άλλο παιδί, η επιμέλεια του οποίου ανατέθηκε σε ίδρυμα. Το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή της υπό την προϋπόθεση να την παρακολουθεί επιμελητής κοινωνικής αρωγής.

Πηγή: iefimerida.gr